Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Azt a csúfságot!
Nem bírtam kibontani a pezsit. Már a tenyeremről majd lejött a bőr, úgy csavartam, erre kettészakadt a műanyagdugója, beleszakadt a szájába az üvegben lévő rész, a kalapja meg a kezemben maradt. De legalább már folyik.
Kocc. -
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát mivel a 0 vagy 1 semmiképp sem egyenlő a hússal, ez valóban adódik.

Asszony, net, pogácsa, pia.. mi kellhet más!
-
Lortech
addikt
válasz
tiv61us
üzenetére
Keress rá baromfi kocsonyára.
baromfikocsonya Ahogy nézem általában 1kg csirkelábbal indítanak, szóval - bár nem lettem volna meglepve
- nem mi találtuk ki. 
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hogy telefonos-e vagy sem, az igazából mindegy a kérdés szempontjából. Nem olyan bonyolult az, megy egy privi.
-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nemnem. Az én PDA-mon (WM5 van rajta) alapból volt java midlet manager (Esmertec nevű java vm), így képes futtatni java alkalmazásokat is. Nekem az Opera Mobile nem jött be annyira. Nagyobb az erőforrás-, és tárigénye, lassabb nálam, és nem utolsó sorban nincs ingyen, ahogy említetted is. Ez a mini meg pár 100kb, gyors, okos és ingyen van. Annyi gondom volt vele, hogy sima gprs wappal (nem internet) nem tudtam összehozni, és az az őű ékezetek hiányoznak.
-
Lortech
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az opera mini eleg jo. En azt hasznalom.
szerk: azert eleg kenyelmetlen pda-rol potyogni. Inkabb nem ph-zok ha nincs gep. -
Lortech
addikt
Mit találtam a Profi pörkölt sósmogyban? Egy fadarabot.
Hogyaza.., még jó hogy nem tört ki a fogam, különben szemet szemért, fogat fogért.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lortech
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem még egyszer se volt.

Más: a gyerekek vonzzák a koszt, mint a mágnes. Ééérted.. mint a mágnes... a koszt...
-
-
Lortech
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
A 10 "tétel" közül mindegyik stimmel, erősen balkezes vagyok.
Nálam is megvan az, hogy krétával táblára íráskor rendre töröltem le, amit írtam. Mostanában filccel nincs ilyen gond, mivel azzal írva távolabb van a kezem a táblától. Nagyon szépen írtam kiskoromban, "gyöngybetűkkel" - mondták. Sokan mondták azt is, hogy nem írom, hanem rajzolom a betűket. Volt még egy fura szokásom, hogy a jobb kezem mutatóujjával a toll hegye felett 1-2 centivel rátartottam a tollra, mintegy vezetve, szabályozva a bal kezes írást. Úgy tűnhetett, mintha két kézzel írtam volna.
Egyedül az egérkezelés megy alapból jobb kézzel, mert az első, számítógéppel való találkozásomkor jobb oldalon volt az egérpad, és így szoktam meg. De ballal is egyből kézreáll az egér.
-
Lortech
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
A lányka elregélte történetét egy lógásáról. Rosszullét után elment a laborba, kivizsgálták, majd elengedték (hiba volt). A video második felében pedig Schwarzkopf és got2b hajápoló szerekről tartott termékbemutatót. Mindezt igen stílusosan, ízes, választékos szóhasználattal.
8760: ja, jól van, tömören: érdektelen dolgokról gügyögött.
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én sosem szerettem. Penészes, rothadt, kukacos, és szinte csíp, olyan édes. De legalább sok pénzt fizetnek érte.
( : - )
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem vírus. Heurisztikával sem feltétlenül lehet felismerni, mert nem csinál semmi extrát, ezt azt módosít, fájlműveletek. Ha nem ismeri konkrétan a vírusírtó pontosan ugyanezt a példányt, akkor nem ismeri fel.
-
Lortech
addikt
A magasabb ár irányban nem feltétlenül igaz, hogy jobb bort kapsz, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak kivételek ezalól, de a másik irányban nagy biztonsággal kijelenthető, hogy egy adott összeg alatt adott kvalitású bort nem lehet _tisztességesen_ előállítani. Pl. a 3-400 forintos bikavérek esete, de még 1000 alatt is kérdéses.
Az a 2000 forintos bor lehetett dugós is, vagy talán nem volt megfelelően tárolva. Aztán az is lehet, hogy tényleg eleve rossz minőségű volt. -
Lortech
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
-
Lortech
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Ez lenne a fogyókúrás?
-
Lortech
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
faster, Szalma, rog.
faster a pholtopik miatt ment el, ha jól emlékszem, Szalma szülés miatt (?), rog-ot nem tudom. Ők csak úgy eszembe jutottak, de még milyen sokan vannak. Meg olyanok is, akiket néha ugyan látni, de régen sokkal aktívabbak voltak, sokkal inkább hozzájárultak a fórum képének kialakításához. -
Lortech
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nincs autód, akkor szerintem járjál csupaszon, különben...

Tökéletesen tudom, milyen emberekre gondoltál, csak szerintem túl könnyen ítélkezel. -
Lortech
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A cipő az más téma, arra valóban nem szabad sajnálni a pénzt...
Tehát a lényeg, hogy a te preferenciarendszered alapján éljen mindenki, mert ha nem, akkor magamutogató, jellemtelen, meg még nem jut eszembe, mi volt.
Mi van, ha feletted ítélkeznek a preferenciáidon keresztül, azt jogosnak tartod? Pont a külsőségeket hozod fel, hogy vehetnének olcsóbb cuccot, mert mit számít, közben pont ezért ítéled el őket (csak máshonnan)
Neked van autód? (nem nektek)
//ez egy kilométeres hsz volt eredetileg, de nem kell a balhé korán reggel -
Lortech
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Költsd fel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jaaj, milyen vagyok..
De szeretem én a sört! Miért van az, hogy ilyenkor jön meg az ihlet? Miért egy (nem egy, 4) hülye üveg pia hozza ki belőlem a jókedvet, életkedvet, életerőt, ihletet? Vagy nem is tudom, mit. Nem is biztos, hogy jót, jobbat, csak mást. Felülök a ''bicajra'', és hozok még pár üveg sört. Egy akármi zene mellett elvagyok órákat, és vigyorgok a nagy semmin, mintha lenne miért, nem idegeskedek, és nem érdekelnek a problémák.
Miért nincs még offabb jelzés? Vagy betűkicsinyítés, mintha itt se lenne ez, de mégis, hogy az izgalom megmaradjon, hogy valami sasszemű elolvashatja. -
Lortech
addikt
Felkeltett egy istenverte légy, az a gyorsított zümmögős fajta. Előkerestem a légycsapót, most meg sehol. Monitort alig látom, úgy be van állva a szemem, de már nem vagyok álmos.
Szerk: Trükköt alkalmaztam, besötétítettem teljesen a szobát, és kinyitottam az ajtómat, kint felkapcsoltam a lámpát, mintegy utat mutatva neki. Kitakarodott végre! Bár nagyobb megelégedést nyújtott volna, ha széttranszírozhatom.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Mindig ezt mondják az amatőrök.

-
Lortech
addikt
Jó kis spamet kaptam, nincs semmi mellébeszéd:
Hello xyz
Make your penis lllooooonnnngggggg....!!!
ps: egy link is tartozott hozzá, de azt lehagytam. De priviben szívesen megadom a linket méretproblémákkal küzdőknek.
Egyes vélemények szerint ez nagybetűsök körében igen gyakori.
ps2: bocsáss meg, oh tildy.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Túra és kirándulás topic
- Arc Raiders
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
).