Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Nem, itt arról van szó, hogy olyan emberek próbálják meg azt a látszatot kelteni, hogy mennyire jól élnek, vastag a pénztárcájuk és milyen sok pénz van a bankszámlájukon, akiknek valójában egyik sem adatik meg. Holott semmivel sem lennének kevésbé elismert, szeretett emberek (bár az is elképzelhető, hogy megfelelési kényszerből öltözködnek így, mert máskülönben kinézik őket a ''baráti'' társaságukból, de akkor lehet, hogy a társaságot kéne lecserélni), ha nem költenék el pénzük nagy részét márkás dolgokra, hanem például megpróbálnának félretenni, megalapozni a jövőjüket, felkészülni a családalapításra. Ha már valóban van egy biztos alap, akkor onnantól kezdve életbe léphet az elv, mely szerint a pénz van értem és nem én a pénzért.
Ja, ótó. Nincs. A pénz megvan, mert 10 év alatt összespóroltam, pedig vehettem volna gi-joet, meg sok egyéb szart, meg járhattam volna full adidas, vagy egyéb más márkás holmikban, de inkább ment a bankba... Jogsi még nincs, érettségi után leteszem és megveszem az autót is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Diabetes - Cukorbetegség
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REL Tzero MKIII Black
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest