Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Na, visszatértem. Örömötöket kérlek abban fejezzétek ki, hogy nem küldtök el rögtön lábat mosni!
Tegnap az egész napot egy nagyon jó társaságban töltöttem. Megismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, bejövünk egymásnak, miegyéb más, ami első találkozáskor szükséges. Aztán paff, kiderült, hogy 6 évvel idősebb.
Ilyen az élet. Bár őt sem zavarta különösebben, meg engem sem, de nagyon jót röhögök magamon, hogy mindig sikerül egy ilyen helyzetbe belecsöppennem. (Ez volt a harmadik ilyen alkalom fél éven belül.)
Hazakísértem. Kiderült, hogy 10 percnyire lakik tőlünk.
A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)
Mikulás: Nem mondanám meg a nickjét, ha nem probléma. Nem árulkodni szerettem volna, csak kicsit panaszkodni.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Animal Crossing: New Horizons
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)