Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Na, visszatértem. Örömötöket kérlek abban fejezzétek ki, hogy nem küldtök el rögtön lábat mosni!
Tegnap az egész napot egy nagyon jó társaságban töltöttem. Megismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, bejövünk egymásnak, miegyéb más, ami első találkozáskor szükséges. Aztán paff, kiderült, hogy 6 évvel idősebb.
Ilyen az élet. Bár őt sem zavarta különösebben, meg engem sem, de nagyon jót röhögök magamon, hogy mindig sikerül egy ilyen helyzetbe belecsöppennem. (Ez volt a harmadik ilyen alkalom fél éven belül.)
Hazakísértem. Kiderült, hogy 10 percnyire lakik tőlünk.
A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)
Mikulás: Nem mondanám meg a nickjét, ha nem probléma. Nem árulkodni szerettem volna, csak kicsit panaszkodni.
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)