Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Na, visszatértem. Örömötöket kérlek abban fejezzétek ki, hogy nem küldtök el rögtön lábat mosni!
Tegnap az egész napot egy nagyon jó társaságban töltöttem. Megismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, bejövünk egymásnak, miegyéb más, ami első találkozáskor szükséges. Aztán paff, kiderült, hogy 6 évvel idősebb.
Ilyen az élet. Bár őt sem zavarta különösebben, meg engem sem, de nagyon jót röhögök magamon, hogy mindig sikerül egy ilyen helyzetbe belecsöppennem. (Ez volt a harmadik ilyen alkalom fél éven belül.)
Hazakísértem. Kiderült, hogy 10 percnyire lakik tőlünk.
A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)
Mikulás: Nem mondanám meg a nickjét, ha nem probléma. Nem árulkodni szerettem volna, csak kicsit panaszkodni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Noctua NH-L12S L-Type
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)