- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Na, visszatértem. Örömötöket kérlek abban fejezzétek ki, hogy nem küldtök el rögtön lábat mosni!
Tegnap az egész napot egy nagyon jó társaságban töltöttem. Megismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, bejövünk egymásnak, miegyéb más, ami első találkozáskor szükséges. Aztán paff, kiderült, hogy 6 évvel idősebb.
Ilyen az élet. Bár őt sem zavarta különösebben, meg engem sem, de nagyon jót röhögök magamon, hogy mindig sikerül egy ilyen helyzetbe belecsöppennem. (Ez volt a harmadik ilyen alkalom fél éven belül.)
Hazakísértem. Kiderült, hogy 10 percnyire lakik tőlünk.
A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)
Mikulás: Nem mondanám meg a nickjét, ha nem probléma. Nem árulkodni szerettem volna, csak kicsit panaszkodni.
Aktív témák
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)