Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
Ck.
addikt
Elég szarul vagyok, mert egy fontos üzenetet küldtem iwiw-en, viszont a böngésző a küldés pillanatában fehér halállal megállt, és frissíteni kellett az oldalt. Ezt követően az üzenet az elküldöttek között ott volt, lezárt borítékkal, ahogy annak lennie kell.
De akinek küldtem, már azóta volt bejelentkezve, de a boríték továbbra is zárva van, tehát nem olvasta el még. De vajon biztosan látta, hogy kapott új üzenetet?
Az lenne a kérdésem, hogy ha szerepel az elküldöttek közt, akkor 100%, hogy átért az üzenet? Biztos, hogy el lett küldve? Ugyanis nem akarom feleslegesen újraküldeni, mert elég hülyén nézne ki, ha mégegyszer elküldeném ugyanazt, de így meg most bizonytalanságban vagyok, hogy vajon megkapta-e...
Aktív témák
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Asus TUF RX 5700XT 8GB / Beszámítás OK!
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- HyperX Predator 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest