Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
köszi a bíztatást!
Ha nem jön össze a dolog, akkor is van egy másik elképzelésem, de az maradjon is meg annak... -
Hasek
Közösségépítő
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
őőő...valahogy úgy kell elképzelni a dolgok...hogy miután leéretségizem az egyik budai suliba szeretnék menni, ahol operatőrként tanulnék, és oda jól jönne akét középszintű nyelvvizsga...sszóval az angolt a nyáron fogom lerakni(de azzal nem lesz nagy gond), akkor a németet is le kellene raknom(az viszont gondot okoz), mind ezek mellett az éretségire is készülnöm kell, és mivela suli budán van, én meg pilisen, így ha nem tudok szerválni albérletet, kocsira is lesz szükségem, ahoz viszont kelleni fog egy jogosítvány, amit még szintén le kell hogy rakjak...
Mindenki hülyének néz a terveim miatt, de sajnos eddig nem tudtam eldönteni hogy mi leszek ha nagy leszek másodállásban(főállásént gyümölcs egy bizonyos joghurtban) és ez csak ost jött így hírtalan....mondjuk nem is csoda hogy hülyének néznek, éns is elképedek mikor belegondolok a dolgokba, de valahogy úgy érzem, hogy képes vagyok rá...
Tényleg nagyon hülye vagyok? -
Hasek
Közösségépítő
Szerintetek lehetsége az, hogy én 18 éves fejjel, megtanúljam 1 év alatt a német nyelvet, és le tudjam rakni a középszintű nyelvvizsgát(vagyis hát kicsit több mint egy év, lényegében az érettségiig)... Eddig bárkit kérdeztem hülyén nézett rám
.. Jah és az eddigi német nyelvtudásom, közel van a 0-hoz...
Jah és pont ma vagyok 1 éves PH!-n...Ugye milyen fantörpikus...1 évvel ezelött regisztráltam, és azóta rontom a virtuális PH levegőt...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A nagybáttyám németországban dolgozik...asszem nyáron meglátogatom, és bejárom a tájat...
.. Jah és az eddigi német nyelvtudásom, közel van a 0-hoz...