Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Ha úgy érzed bírni fogod, az jó, hisz bízol magadban. Operatőr akarsz lenni? Nem hülyeség mindenkinek vannak álmai, próbáld beteljesíteni. Ha nem jön össze se keseredj el, de szerintem egy próbát megér. A kocsis meg albérletes dologra: mindig vannak nehézségek, meg kell velük bírkózni. Aki ezek miatt hülyének néz az szerintem hülye... Vágj bele! Hisz tudod, képes vagy rá...

-
PazsitZ
addikt
Ahogy szokták mondani semmi se lehetetlen, de igen keményen meg kell érte azért dolgoznod
.
2tannyelvű gimibe jártam, na most elméletben ott 1 év alatt verték belünk a nyelv nagy részét (heti 30ból kb. 20nyelvóra) ezután volt is nyelvvizsga, ahol már jópár embernek meglett a középfokú. Aztán a köv 4 évben meg ezen a nyelven nyomtunk jópár tantárgyat.
Szóval lehetéges, csak akkor nem árt tanár, vagy esetleg ki is utazhatnál majd németbe ha van rá valahogy lehetőséged, az sokat tud segíteni(persze csak akkor ha már lesz némi alapod a nyelvből).
Én most pont angol középre akarok rágyúrni, bár hál'istenek nem nulláról kezdem. Valaki erre?[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.