Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
.volkovy.
üzenetére
De talán rájön hogy van rosszabb is, mint ''világvége hangulatban lenni''. Én tegnap éjszaka olvastam végig, nem mesélem el a hatását, de valahogy most másképp látok sokmindent.
Utálom a kereskedelmi tévék szenzációhajhász riportjait, mikor hasonló eseteket mutatnak be, de ez nagyon nem hasonlítható azokhoz. És szerintem végigolvasva is teljesen más hatása van. Valahogy sokkal közelebb kerül hozzám. Na mindegy, nem magyarázom, értékelje mindenki magában..
troland:
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- PC Architech Branding
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.