Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Nem akarok újból dicsekedni, vagy miegymás, bár ennél nagyobb már nem lehet az egóm, de bármily meglepő 2 és fél éve külön anyutól, megtanítja az embert főzni, és szerencsémre, vagy annak köszönhetően, hogy gyerekkoromban pompás étvágyam volt, folyton anyám körül legyeskedtem a konyhában, és valahogy megmaradtak bennem azok az ízek és receptek amiket anyámtól láttam, még némelyiket fel is tupírozom kicsit, és eléggé ehető dolgok sülnek vagy éppen főnek ki belőle
.Na ezek után hölgyek, ki akar hozzám jönni, jelige:''nincs több főzés csak gyönyörű haj''

Amúgy teát azt rohadtul nem tudom beízesíteni, fél liter citromlé és fél kiló cukornál általában feladom
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Na ezek után hölgyek, ki akar hozzám jönni, jelige:''nincs több főzés csak gyönyörű haj''