Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Üdv.
Nem. Tökéletesen jól emlékszel, de utolag beláttam, hogy túlreagáltam, és valóban balfasz voltam.
Hogy mi az alapvető szabály, abba nem akarok belemenni. Összvissz 11 éves korom óta buszozok, mostani lakhelyemen 2 éve. El nem hiszem, hogy nem lettek voltna képesek figyelmeztetni. Amikor a nő adta a lapot rákérdeztem: ha tudja, hogy ennyi diák ingázik, akkor miért nem szól néha, hogy van-e ilyen igazolásuk? Erre azt mondta, hogy mindenkinek nem szolhat. Rendben, de akkor kinyomtatni miért nem lehet? Nem férne el, a műanyag bérlettartók árlistája mellett?
Igen, nekem áll feljebb, máshogy is hozzállhatott volna a sofőr a helyzethez. A dolog viszont ebben nem merül ki. Azzal, hogy, elvette a bérletem, nem tudtam hazautazni, ott álltam pénz nélkül -jobban mondva készpénz nélkül, kártyám volt - öltönyben a 31°C-ban. El kellett mennem automatához, ami önmagában nem baj. A baj az volt, hogy az legközelebbi automatánál 50m-es sor állt. El a következőhöz, a gép csak 10 000-est adott volna. Vissza be a sorba. Ezután nyomoztam vagy 30 percet, mire kiderült hol kaphatom vissza. Összvissz legalább 1 órámat csesztem el szaladgálással, végén patakzott rólam a víz. Öszintén: nem lett volna egyszerűbb, ha azt mondja, amit elöbb felvázoltam, miszerint elmondja mit és hol, és a következő busszal hazajöhettem volna?
Eldurrant az agyam. Ez van.
Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest