Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Agostino

addikt

válasz VladimirR #3159 üzenetére

Üdv.

Nem. Tökéletesen jól emlékszel, de utolag beláttam, hogy túlreagáltam, és valóban balfasz voltam.

Hogy mi az alapvető szabály, abba nem akarok belemenni. Összvissz 11 éves korom óta buszozok, mostani lakhelyemen 2 éve. El nem hiszem, hogy nem lettek voltna képesek figyelmeztetni. Amikor a nő adta a lapot rákérdeztem: ha tudja, hogy ennyi diák ingázik, akkor miért nem szól néha, hogy van-e ilyen igazolásuk? Erre azt mondta, hogy mindenkinek nem szolhat. Rendben, de akkor kinyomtatni miért nem lehet? Nem férne el, a műanyag bérlettartók árlistája mellett?

Igen, nekem áll feljebb, máshogy is hozzállhatott volna a sofőr a helyzethez. A dolog viszont ebben nem merül ki. Azzal, hogy, elvette a bérletem, nem tudtam hazautazni, ott álltam pénz nélkül -jobban mondva készpénz nélkül, kártyám volt - öltönyben a 31°C-ban. El kellett mennem automatához, ami önmagában nem baj. A baj az volt, hogy az legközelebbi automatánál 50m-es sor állt. El a következőhöz, a gép csak 10 000-est adott volna. Vissza be a sorba. Ezután nyomoztam vagy 30 percet, mire kiderült hol kaphatom vissza. Összvissz legalább 1 órámat csesztem el szaladgálással, végén patakzott rólam a víz. Öszintén: nem lett volna egyszerűbb, ha azt mondja, amit elöbb felvázoltam, miszerint elmondja mit és hol, és a következő busszal hazajöhettem volna?

Eldurrant az agyam. Ez van.

Aktív témák