Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
Lord Zero
üzenetére
Kőkorszaki doplomás

Quark, remélem lesz.
bobsys: nálunk is volt politológia, meg szociológia, de ezek kötelezően választhatók voltak de szerencsére volt még egy lehetőség helyettük, tudomány és technika történet. Nekem ezt az utolsót sikerült felvennem. Akkora büfétárgy volt, hogy a tanárral csak akkor találkoztam, amikor a kötelező 10 oldalas esszémet odaadtam, miután leszedtem és kinyomtattam a netről a cuccost.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest