- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Aktív témák
-
Den
veterán
bocs, de ez a koncert az eu csatlakozásal kapcsolatos, siukeres népszavazás megünneplésére volt, nem aug 20. tiszteletére, bár ahhoz is méltó volt. A beszéd meg... nem hallottam mert nem érdekelt, csak a koncertet néztem, de olvastam róla, hát semmi meglepő, nem volt benne, tkipikus politikus beszéd volt, minden rendben, mindent jól nyomunk, mindenkinek jó lesz.. szokásos pr dumá lásd orbán beszédeit az előző négy évben.
Engem az zavar, hogy miért dimenzionálják túl ezt a beszédet, Ez egy kötelező gyakorlat, ilyeneket mindig nyomnak, soha nem nézem... de volt egy koncert is! megnéztem az indexet, origót, egy szó nincs róla. Pedig az előadók k.va nagyot teljesítettek, az énekkar jelentős része az ország különböző városaiból érkezett iskolai énekkarokból állt, ott ültek délutántól a dögmelegben, és utána nyomtak egy vérprofi koncertet. Pár sort megérdemeltek volna. De nem, mindenki két politikus semmit mondó, kötelező elemekből felépített beszédén rágódik... :(
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Villanyszerelés
- Jövedelem
- Home server / házi szerver építése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- MiIphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest