Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
HI!
Sejtem hol van, ha teherautoval latogatom naffalut akkor Godolon sozktam keresztulvonulni:- ))) istenem artatlan ghyermekkor... /vagy leht hpogy ez mar nem az???:- ))) bocsanat diszno is lehetne, de mindneki ercse ugy ahogy leirtam , ne apiszkos fantaziaja utanmennyen.../
Integra: NKed bizony Neked...
udv
neduddki
mod: QuarK: jozan??? attol tartk ez nem az a korosztaj amejjik jozant ijenkoraban... bezzeg a zen fiatal koromban:- ))) az osztajj ket alkoholistaja volt csak 16 eves koraig reszeg attobiek meg max. kostolgattak ma beezeg...
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
HI!
Bocsanat Teged kihagytlaak: nagyon koszonm hozzam valojosagod:- )))
udv
neduddki
mod: MAs: eskusozn eszt szivesebben latnam mint nalunk a nayrit... [link]
mielott vki polotikatsejt: nalink keszult a tszcseben szakertoi(!!!) kornyezeti hatastanulmanya az elzo ije oltlenek es elolvastam... de ne kivanok rola nyilatkozni, mert mire eljutott ket lepcsovel fejjeb mar ne msdzolt masrol csak politikarol:- (((
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
HI!
Elnezesed kerem ha nem valsozltam /valoszniuleg nem talalta vissza ez sajan gyakran elofirdul:- (((/ teremszeteen Tisztetl a Mesternek:- ))) mod: mijejn vot az a diji aminek mar vege??? csak nem 14 ev alatt eccik leldzeni???:- )))
Integra: nem kene cihologus keresned?, nem venne a lelkedre hogyijjen mejj nyomokat hagyak benned hogy esz tminidg felelmlegeted??? mi ennek az alapja Gambit leorditotta a fejed vmikor vhol es most eszt hianyolod Tole???:- )))
QuarK: ninc smit ma sem eltem hijjaba
sasa311: szinten nem eltem hijjaba, ha amr raveszek gondolkodasra egy embert mar megerte:- ))) amugy ha veggig neszted jo parszo r ki lett fejtve hogy miert igy:- ))) /segitek: elobeszed.../
Gh0sT: majd mekfogom KiLLGecc nyakat ha sokat kotoxik:- )) aszt latnad ikor magyar bill kerul eloem, brrrrrrrrrrr:- (((
DragaOvonenim, hogy Nked mekkor aotlteid vanank hogy ken meg epesezutlenebbe tennem a hozzasolasaim:- )))
Hasek: sokan nem tudnka elege halat adni az egnek hogy nem erek ra jaccadozni es jkeveset okorkodok erre:- ))) ami nem ban a nagyobik az hogy a tftpanel-hez sincs idom, es a Tobbiek is mintha kisse hanyagolnak:- (((
mindenkinek kielegitetet mindenet???:- )))
udv
neduddki
mod: aki jokat akar rohogni az nezzen be a vicc totyikba en rendkivul jol szorakozom:- ))) /el benen a gyanu hun vannak akozepiskolasok??? nehaogy ma csak en melkezek rre.../
mod: tesek mondani westlake eddig is ekkora ... volt, csak edeig vlt szerencsem nem lenni hozza??? kezdem erteni KEdvesBarom! hozzaallasast...
[Szerkesztve] -
-
sasa311
veterán
neduddki fórumtársról
nem találkoztál még vele?
Integra: Jah, neduddki Rejtő Jenő egyik szereplője, talán Török szultán vagy valami ilyesmi dereng...
#3177: LOL problémád van a szép magyar nyelv és a szinkronfordítók kapcsolatával?
Ja és amúgy miért?miért?miért?miért?miért?
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
HI!
Mint mondtam Kari osszetartas:- )))
sasa311: NEm hiszem el hogy van kai meg nem tugya!!!:- )))
LOretto: szeded fel:- )))
MAS:
NEM hISZEM El!!!
MI az hogy Foldtenger /orszszi/ van enenk szep magyar elfogadott forditasa: SZIGETVILAG konyorgom, Szigetvilag!!!
udv
neduddki
mod: QuarK: kettovle fejjebbb:- )))
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
neduddki-ról van szó; aki egy (és most jön az, hogy semmire se emlékszem
) híres magyar regényíró egyik török(?) szereplőjéhez nagyon hasonlító módon ír...
Hú, de bosszant, hogy nem tudom az író nevét, illetve hol láttam ezt az információmorzsát
Nah, Rejtő Jenő... De látom, Integra már írta, akkor csak jól emlékszem
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
őőő... Bocsi a közbeszólásért, de kiröl akarjátok lerántani a leplet. nem tudok rájönni. Bocsi a kíváncsiságom miatt, de csak érdekel. Ha zavar a közbe pofázásom, akkor szóljatok, és lépek.
-
sasa311
veterán
Nem hagyott nyugodni Neduddki....
Kihasználtam az alkalmat, hogy immáron műxik a hsz-kereső a PH!-n és gondoltam lerántom a leplet róla!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nem nagyon jött össze....
2002-ben még viszonylag normálisan írt, akár ''elgépelésnek'' is nevezhető hibái voltak csak...
2003-tól fokozatos a romlás, először még csak árnyaltan, majd egyre határozottabban
MÍgnem szép fokozatosan elérte a mai írásképét...
Fene megette, pedig már azt hittem megfejtem a nagy talányt
-
Integra
titán
válasz
T. Almeida
üzenetére
sokan mondták már hogy ghost, de az isten se vitt rá még engem se, hogy format c helyett ezt csináljak...
nemtom, valszeg előítélet, de ha nyomtam egy partició törlést és mindent magam rakok fel újra, akkor valamiért az az érzésem, hogy messze stabilabb lesz mint egy ilyen ghostolás. -
tildy
nagyúr
Tud valaki segíteni nekem? [link]
-
T. Almeida
senior tag
Norton Ghost nevű progi segítségével egy image-et csinálni a vinyódról CD/DVD-re...
Az OS, Alkalmazások szekcióban van egy kiemelt topik eme proginak. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
T. Almeida
üzenetére
Bocsi a h*lye kérdésért, de valaki elmagyarázná nekem, hogy mit jelent az hogy ghostolni?
THX!
-
Pitekusz
csendes tag
Megírom második hozzászólásom, a legjobb helyre.

En nem szoktam ghostolni mer lusta vagyok hozzá aztán mindíg szívok egy csomót
Hol lehet jelszót módosítani? nem találom
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Képzeld a mai napra a ghostolás tervbe volt véve...
-
-
sasa311
veterán
szerintem ha nem akarsz a megoldás közben agyvérzést kapni és van rá lehetőséged akkor:
Mentsd le az össz adatodat valahol (írtad másik gépen minden látszik faján)
Teljesen formázd újra az egész hóbelevancot és pakolj vissza mindent. Ez majd rendbeteszi legalább a szektorokat...
Nomeg lehet semmivel sem több idő mint kipöcsölni, hogy hol a bibi...
-
-
MarKoo
addikt
Tudom, de jelenleg nincsen húzva.
hummerdikk: Szerinted ennyire hülye vagyok, hogy egy olyan partícióra töltök amit defragmentálok? Amúgy már írtam is, hogy NEM! Olvasni kell... Egyébként pedig javasolnám hogy egyszer nézd meg milyen az, ha 10-15 gigabájtnyi progit raksz fel friss windowsra és szépen visszamásolgatod a régi mappáid. Csupán 50%-os töredezettséget fogsz tapasztalni...
All: Valamiért nem fogadja el a rendszergizda jelszavam a javítókonzol. 10000% hogy az amit beírok. Asszem feladom és nekiesek újrarakni. -
parandroid
félisten
válasz
hummerdikk
üzenetére
Nem az oprendszert defragolod, hanem a merevlemezt.
p -
T. Almeida
senior tag
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Hja, szerintem se természetes dolog, hogy visszaadják a talált cuccost (én is ilyen fene nagy böcsületes vagyok, de nem bánom).
1x olvastam (talán egy régi Guiness rekordok könyvében, nem tom), hogy egy faszi egy nagy táska dollárt talált (milliós nagyságrendben volt benne suska), egy lottónyertes hagyta el valahol...és _saját_ költségén adta fel a tulajnak...na, ez se semmi. -
-
tildy
nagyúr
Nocak, nocak, micsoda Opera wallpapert találtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Bocs de kurvára nem vagyok vicces kedvembe. Hozzá se nyúltam amikor elbaszódott....
-
MarKoo
addikt
Tegnap este bekakapcsolva hagytam a gépemet. Futott rajta az Azureus, az MS Defender és az O&O Defrag pedig töredezettségmentesített. Reggel amikor felkeltem fekete képernyő tárult elém, a monitor bekapcsolásakor. Gondoltam, majd egy reboot megoldja, de nem így történt... Hát akkor legyen csökkentett mód. Hát ez se megy, már a harmadik .dll betöltésekor megáll. A winyót átrakam egy másik gépbe, ahol a Windowsos partíció konzisztenciáját ellenőrizte a gép bekapcsoláskor és talált is rengeteg hibát, amit elvileg ki is javított. De továbbra se hajnaldó a gép bootolni róla. Egyébként tökéletesen látszik rajta minden, amint egy másik gépbe rakom. Mind a 3 partícióról lehet olvasni. (swap, windows, és külön partíció a progiknak). Szerintetek van értelme Ghostolni a nem m
ködő winyóról a rendszert, egy másik winyóra? 1 napja volt Windows reinsallom...
Vagy esetleg valami más használható ötlet? -
sasa311
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy az elégtelen égés végeredménye (lsd mérgezések a híradóban).
Lehet, hogy iprai körülmények között ég, aztat én nem tudhatom
-
hummerdikk
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
De, a CO eg! Az egestermeke lesz a CO2. Nem olyan reg mondta a kemia tanar. Raadasul a CO-t iparban is hasznaljak eloszeretettel mert nagy homersekleto langal eg el, Viszont van egy hatranaya... Mergezo, de nagyon. Ha meg valahol a gyarban eltorik egy cso akkor ott baj van...
-
sasa311
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Öngyilkos akarok lenni!
Najó nem, holnapig van egy ajánlatom egy 10 kilósra 15.000-ért, de csak holnapig él.... De ha valaki tud olcsóbban ne tartsa magában!
Amúgy se a CO se a CO2 nem ég
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Mind1, írtam neki mail-t, remélem holnap de-ig fel tudom hívni, mert kell egy CO2 (a kettes lecsúszott) palack!

Nincs valakinek véletlenül eladó? 5, 10, 20 kilós jöhet!
[Szerkesztve] -
válasz
hummerdikk
üzenetére
Vagy nincs térerő.
Sanya:
Mire gondolsz?
sasa311:
Mert nem akarja, h. szombaton zavard. Biztos másnapos...
-
sasa311
veterán
Más:
ha azt mondja be a telefon, hogy jelenleg nem kapcsolható, akkor az ki van kapcsolva, ugye?
szerk.: király, miért nem kapcsolják be az emberek a telefonjukat, ha tegnap adtak fel apróhirdetést olyan szöveggel, hogy csak telefonon?
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Neked is csak a kajan jar az eszed?

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Tessék. Ékes példája annak, hogy a férfiembert a hasa vezeti (vagy a f****- de jelen esetben a gasztronómiai élmények vezérelnek minket).
-
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Már mást is érdekelt...állj be a sorba!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Túra és kirándulás topic
- Arc Raiders
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060308/IM000917_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

De igazi dizsiben teccettem lenni.
Először nekem is furcsa volt, de most már kifejezetten kedvelem, főleg hogy a boksz topicba is írogat
Üdv:

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)