Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
nem tudlak elerni, megjott a magyar utleveled, kene a cimed
sorry mindenkitol, de ha az embernek ph fuggo gyereke van es raadasul ilyen messze, akkor ez a tuti ut
/ -
sharpapa
senior tag
[link]
plz gyorsan kéne. -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
persze h nővel, a soho a legjobb hely erre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(jó, jó, értettem, kidus) -
sasa311
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
de csak azért nincs, mert ha csak így fórumon keresztül is, de ''ismerem''.
Akár hiszitek akár nem, engem szörnyen tudnak bántani néha postok. Tök mind1, hogy újonc vagy házigazda írja. Jó persze az esetek 99%-ában ugyan olyan lelketlen állat vagyok, mint a többség (
) de igen is meg lehet bántani így arc meg név nélkül is (legalábbis engem)
Na már látom, hogy mindjárt tesztelnek is, és megkapom, hogy megrekedtem egy 10 éves érzelmi szintjén

[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
QuarK
senior tag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Cheer up kishölgy; kick some boy butt... De tényleg, edzéseken gondolom szembekerülsz pár sutyerák fiúkkal, vedd kezelésbe őket, rögtön jobb kedved lesz.
Lord Zero: Nincs sok viszonyítási alapom, a szigetországban megfordultam pár helyen, de UK-n kívül más külföldi országban nem jártam... Na majd.
Integra: Ez a kép így önmagába nem jó, az a fulladós röhögés-hang az igazi
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
Odakinn meg több a... más megközelítés: kevesebb a szép lány. De fogsz itt egyet, kiviszed; és máris nagyon cool vagy. De mondok mást is: 20 fokban már megsülnek a szigetország lakói, és bizony ott is hiányos öltözékben járkálnak. Ott szokott kibukni, ki is a külföldi. Mi meleg pulcsiban futkározunk, ők már shortokban flangálnak.

neduddki: ok, remélem, hogy sikerül valami kielégítő megoldást találni, könyvelő nagymamám nagyon fájlalja a csuklóját... ((((:
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Na ez de lol

-
neduddki
nagyúr
HI!
Ranezesre a css-fele elegesz bisztayo.... megnezem holnap alaposabban..
udv
neduddki
Gambit: Naffulu Sajtzabalo aszonta hoigy Te asi a akrt koptattad egy ideik???:- ))) Udvozollek a sorban...
Szegeny Integra cihologia problemainak kezelesere legyszives mond mar hogy csunya a hejejsnirasom:- ))) koszi -
brownus
veterán
az lehet, de nálunk május 1től (jobb esetben már ápr.) szoknyában, miniben, toppokban, stb. rohangálnak a lányok!!!!! ez akár, hogy is számoljuk 5! hónap az évből. saját példaként csak svédo.-ot tudom felhozni, ott csak 1,5-2 hónap nyár van ami nálunk erős tavasz
és nem is olyan jó a felhozatal mint itthon.
ézrem jön a tavasz
-
QuarK
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
Ja, most nézhetem a plakátháborút, és a szakadó hóesést márciusban is... Kövezzetek meg, de én utálom a magyar klímát; télen szétfagy a seggem; nyáron hőgutát kapok. Én tökéletesen ki voltam békülve az ottani időjárással; és az eső is más; nem bántam, mikor 1-2 héten keresztül állandóan esett.
A talaj is más, nem volt sár... Itt meg derékig merülünk a sz@rban minden tavasszal és ősszel.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Időnként nézegetem, tudom, hogy van Targets, meg ilyenek, de én majd inkább nyáron nyomulok. Tudod, én csak hobbiból nyomom. Koca-paintballos vagyok.

Voda: Jaja, olvastam. Azért egy 26 napos kapcsolat megszakadása nem akkora tragédia, főleg ebben a korban. Szóval fel a fejjel túléled! Viktor ránézésre egy lúzer.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Integra: Valóban kicsit takarékon voltam mostanában. Kár, hogy lemaradtam a helyesírási buliról!
-
-
QuarK
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
A landlady-nk született wales-i volt; néha hallottam wales-iül beszélni; hát a Vujity Tvrtko neve azokhoz a szavakhoz képest piskóta...
VoDaFoNe: Your odds are pretty low, don't you think?
[Szerkesztve]
brownus #3545: Is; de többet Nottingham környékén, majd észak-Wales-ben
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
Ez mindent megér

De inkább nem mondok semmit.
[link] -
QuarK
senior tag
Azért én azt nem nevezném angolnak, mikor elkezd bagadozni egy kelet európai bevándorló vagy egy pakisztáni (utóbbiból igen sokat látni arrafelé; leginkább birkahúst áruló boltok közelében
)... Bár még mindig jobban jár a londoni angollal, mint a midlands-i (manchester-i) nyelvjárással; és az se piskóta, amit a wales-iek vagy a skótok művelnek 
neduddki: Igen, vannak hiányosságok... Nem tudom, mi lenne a megoldás; saját programot megírni pedig tényleg nincsen időm; vagy ha lenne is; most a hátam közepére kívánom a programírást; a mostani kötprogikat is nagy lelkierő kellett, hogy leüljek megírni őket... :-\
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Hat nem nagyon. Egyelore meg szokom Londont, most elmentunk Kidivel varost nezni, nagyon furcsa, televan bevandorloval, alig hallani angol beszedet...
Viszont a tomegkozlekedes rendkivul jo es fejlett csak rettenetes draga minden
Ja es nagyon szeles az idojaras, de legalabb /meg/ nem esett.
De a legjobb az egeszben, hogy nem latok uton-utfelen /rosszabb ez+az mint 4 eve plakatokat
/.
Ettol fuggetlenul mar kurvara hianyzik USA... -
QuarK
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Igen, a pirosasrózsaszín papírocska. Nem lehet durva megírni, de biztos sokat kéne pepecselni, hogy a nyomatás flottul menjen; ahhoz meg túl lusta vagyok

Majdnem irattak velem egy pénztárkönyves progit is, mert amit használtak, a készítő cég megszűnt, és nem tudták frissíteni; újba beruházni meg nem akartak. Ott is a lustaságom győzött, új írása helyett kicsit megpeccseltem a programot, ez volt 4 éve, azóta is minden évben megyek, és megbütykölöm, hogy az új időszakban is derekasan szolgálja a családi vállalkozást
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
QuarK
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
OMG, ott rontottam el, hogy átutalási megbízás helyett atutalási megbízás-t írtam be a keresőbe... Mit tesz, ha valaki épp programkódot ír és kommentel... Utóbbinál rögtön az első linken megtaláltam amit kerestem; de azért köszönöm

-
-
_Volkovy_
nagyúr
a négyesen milyen az út? nagyon havas?
fel kell mennem délután Pestre, illetve fel kell mennünk anyámmal, és szegénynek halálfélelme van a kocsiban, ha esik a hó.
tájékoztassatok.. -
QuarK
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egy rakat vállalkozó, munkavállaló és apeh befizetések esetén mennyivel könnyebb begépelni minden alkalommal; mint tollal leírni? Szerintem ez esetben az utóbbi még gyorsabb is. Olyanra gondoltam, hogy el lehet tárolni a vállalkozókat, az adószámukat, az apeh számlaszámokat és megnevezéseket, és minden hónapban csak az összegeket kell beírni. Vagy ezt is meg kell programoznom, mint az AFA nyilvántartót?
Van egyébként ilyen átutalási megbízás, ami egy leporellóhoz hasonlít, két oldalán lyukacsok, és egy ''szalagban'' van az egész, azért gondolom, hogy program is lehet hozzá; meg hát az otthoniak a hajukat tépkedik, valahányszor elérkezik minden hónapban a szönryű nap, mikor neki kell fogni körmölni. -
-
jasszer
őstag
#2: Mondana vki egy egész számot 0 és 11 között?

Köszi Viktor!
(Lényeg: 10 emberből sorsolok ki egyet, sorrendben mindegyikhez rendeltem egy számot, így a negyedik lett a nyerő)
[Szerkesztve] -
-
_Volkovy_
nagyúr
[link]
Elkapott az ihlet.
-
QuarK
senior tag
Átutalási megbízás kitöltő program létezik-e? Gugli nem sokat segít ez ügyben.
-
Ez kész. Kifeküdtem. Mostmár nem érdekel milyen lesz a suliban, nekem már vidám napom van.

Egyébként komolyra fordítva a szót. Tegnap elsétáltam a Blaháról a Bécsiútra. Figyeltem ezeket a politikai plakátokat, teljesen olyan érzésem volt, mintha valamit/valakit az egész város gyászolna. Kb 100 méterenkénet 1-3 hatalmas fekete plakát. Ez azért dúrva. valahol szabályozni kellene ezeket a hirdetéseket, mert undorító.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Teljes mértékben ezt tapasztalom én is. Igyekszem minél kevesebbet foglalkozni a politikával, választásokkal (de jó, hogy nincs tvnk), de sajnos nem tudok annyira elhatárolódni tőle, hogy ne vegyek észre belőle vmit. Ezek a plakátok felháborítanak. Egymás bemocskolása, gerinctelenkedés, önfényezés. Gusztustalan. Mikor fognak a politikusok egyszer a választóra, az emberre is gondolni, és nem csak a maguk javát nézni?
-
Sanya
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
nem tudom, hogy a normális párbeszédet, te hogy folytatod, de ha úgy, ahogy itt a fórumon folyatotd, akkor nem az kommunikáció amit folytatsz. igen, 3x beszóltam neked azok után, amiket írtál nekem. az aláírásom az én dolgom. mellesleg szerintem fogalmad sincs arról, hogy honnan származik ez az idézet, és máris fikázod. a tartalma egy dolog, a mögöttes tartalmat kell nézni. hogy miért hagyják, az a moderátorok dolga. de ha kéred őket, biztos így vagy úgy megváltoztaták velem. sosem próbáltál normális párbeszédet, és én nem köcsögöltem, csak egy-két elvi kérdést vettettem fel. ha ezek számodra köcsögségek, akkor valami nagy baj van a kommunikációval. megpróbálhatom angolul is, ha igényled, de nem annyira jó, mint a tied.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Gyúrósok ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nice.

![[kép] [kép]](http://images.google.co.hu/images?q=tbn:4s24H8mov-ovkM:http://korcz81.w.interia.pl/lol.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az északiaknak általában szőke. Mondjuk az eszkimüknak nem

nah mind1.
![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/nevet/patan.gif)

![[kép] [kép]](http://img84.imageshack.us/img84/1192/image0024cj.jpg)