Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Eszembe juttattad a hatalmas (azt hiszem, 205 font volt a súlya), néger néni szomszédot; aki után fürödni menni felért egy sokkal. Lehet, hogy csak extreme módon szőrösödött, és ezért kellett naponta teleszőrözni a kádat; de az is lehet, hogy titokban egy original magyar pulikutyát vágott minden este fazonra. Ha nem siettem; akkor zuhany powa; aztán szalvétával összeszedni a le nem folyt csomagot, és betenni a kukába (amit külön horror volt felnyitni, lévén tele ''lekváros'' szárnyas cuccokkal). Nem egyszer átmásztam az erkélyen a lengyel lánykákhoz; ők szívesen rendelkezésemre adták a tusolót, bár az meg coinokkal működött, és ha elidőztem a tus alatt, egyszercsak out of water & fuck off...
ps.: smartphone netezés (burzsujkodás) rulzik:![[kép] [kép]](http://img20.imageshack.us/img20/2896/ss0008pl.gif)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
meddig kell még ott lennetek?
különbnen érdekes dolog ez, hogy mikor megyek oda valakiehz, és mondom meg a véleményemet róla, vagy vele kapcsolatban, vagy kérem meg hogy változtasson valamiben... egyesek szerint ez olyan egyszerű, hogy odamész, és megmondod ... de a valóság sokkal összetetteb ... én is mindig morgok a munkatársőm háta mögött, hogy milyen önző, hogy elment most is szabira, de a pofájába mégse mondhatom, hiszen ha elengedik akkor menjen, az már más kérdés, hogy a másik munkatársan egy napot sem volt még, míg a szóban forgó egyed már 2 hetet is ... késő van ... bocs, ha nem érthető ... -
-
-
lorcsi
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Érdekes dolgot lehet ebből leszűrni...

Hazajöttél usa-ból hogy utána párban kimehessetek GB-be és a benti wc helyett a kertet tudd használni
usa-ban nem tudtál volna kint a kertben elvégezni?
csomó utat-időt-pénzt megspóroltál volna![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bash: tényleg micsoda pozitívum, így már teljesen más
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Iskolákban, szociális intézményekben egy figyelmeztető tábla (akkár nyomtatott) az ajtóra, WC mögé hasonló szöveggel nagyjából szokott működni. Esetleg lehet rá nyomtatni egy fényképet a műsoros cuccal...
Mi a kollégiumban csináltuk, ott is voltak hasonlóan jó közösségi érzékkel megáldott elemek.
Szerk: látom jegessel egyre gondoltunk.
Szerk2: a fényképhez még: valami ilyesmi szöveggel kellenne, hogy
''Te kíváncsi lennél arra, hogy én milyet csináltam?
p -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
1. cég fizeti a benzint
2. és ott kinn mivel járnak majd dolgozni, lábbusszal?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3. kevés a fapad arrafelé, de egyet alán találtak: azt hiszem a wizzairt..Azzal járnak majd haza.
Valószínűleg az utolsó 1 hétre én is kimegyek repcsivel, és együtt jövünk haza. Vagyis én örülnék ilyesminek
tiv83us: degec vagy
Azért vittek kocsit, hogy legyen mivel mászkálni ott. Tudm, tudom, bérelt autó, de végülis így döntöttek.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Scumbag!

Grafiqs: Az már meglehetősen bizonyos; hogy nem fogok holnap karikagyűrűvel elé borulni; de kérdés, maradjon így a dolog imigyen biztosítva magamnak derűs pillanatokat heti egyszeri dózisban; vagy álljak elé, és udvariasan kérdezzem meg, milyen bajuszfésűt használ; mert én is növesztésén gondolkozok, és az ő elrendezése kimondottan tetszik számomra -- és ajánljam fel, hogy vitassuk meg mindezt egy csésze tea társaságában?
[Szerkesztve] -
válasz
tiv83us
üzenetére
''cséööz''
angolokkal dolgozom együtt, és egyszerűen nem értettem, hogy miért úgy rakják le a telefont, hogy aszongyák, ''Tschüss!''
(német köszönés)
nem értettem, miért mondja németül...
aztán 2 hónap után mondta valaki, hogy igazából azt mondják, hogy ''Cheers!''
apró örömök az életben.
MEg az, hogy van, amikor úgy beszélnek, hogy minden szavukat értem. aztán elkezdenek egymás közt skótul vagy északangolul trécselni, és ott állok, és egyetlen szót sem értek. hihetetlen. -
QuarK
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
No igen... ''Thanks buddy'' vagy ''Thank u bro''' helyett ''cheers mate''... Engem leginkább ez a cheers bosszantott fel eleinte... Kurvára úgy értettem, hogy cheese... És lövésem se volt, hogy miért úgy köszöni meg a dolgokat, hogy ''sajt''; a cheers-ről meg azt hittem, csak annyit jelent, egészségedre.. Szóval nem tudtam hova tenni...
ngabor2: *khhh*... 1998-2002: 1.8GB. 2003-2005: 4.8GB. 2005-2006: 6.2GB... And now, finally: 80GB; 8mb cache... Nice
-
Integra
titán
-
válasz
tiv83us
üzenetére
aha, szóval lányszöktetés...

viszik a magyar csajokat külföldre...
már megint...
-----------------------
de hajrá!
london jó hely, csak mindig esik az a k.... eső.
(tavaly négyszer jártam arra)
Ui. elvileg van két db. heathrow-gatwick közti bármikor felhasználható buszjegyem.
nem kell nektek?
(17 font volt darabja) -
-
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
azert a brit angolnak is megvan a varazsa, emlekszem egy filmre, olyan szepen mondtak, hogy miszisz mooooszli

nekem az amerikai ragogumiangol jobban bejon, hat hamar angol azert elkepzenek egy regivagasu videki angol uriembert beszelgetni egy georgiai feketevel az idojarasrol
mondjuk a mexikoi spanyol sem egeszen ugyanaz mint amit Cervantes beszelt
-
Integra
titán
válasz
tiv83us
üzenetére
emlékszem gimiben rakás karót kaptam azért angol órán, mert nem britt angolt beszéltem.
hiába, ez van, ha az ember lettermanen meg lenon nevelkedik és csak amcsi niggeres filmeket néz
a végén feladta az angol tanár
ritka gusztustalan a britt orhangú angol. üvölt szegény magyarokról hogy magyarok az esetek 90%-ban -
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem rossz, mikor mennek nyelvvizsgára? Azt azért majd mond meg nekik, hogy ezt egyből köszönés után kell mondani.

Drótszamár: szerintem mindkettőt. Abból baj nem lehet.
Jah és kész vagyok, most olvastam végig vodafone és társai eszmefuttatását. Alig látok könnyeimtől. Szerintem ebből bestseller lenne ha megjelenne nypmtatásban.
Vodafone gyere el a következő talira, felvesszük videóra, híresebb lehetsz, mint Szalacsi úr.
tildy egyszer meghallgatnám, hogy egy angol hogy mondja a nevedet.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
No igen, ez ütős falat minden angol anyanyelvűnek... Viszont az eddig legkristálytisztábban kiejtett magyar ''mondat'' egy angol szájából a következő volt: drogos k*rva anyád... A jómagyarmunkásemberek tanítgatták becsületesen az ilyen és efféle kifejezésekre szegény targoncás gentlemant...
-
Lord Zero
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
nem a win xp a meghatározó, hanem a lap (t.i. hányszoros agp)
nekem van egy s3 savage4 16 mb kőkemény vga, ami épp kölcsönben van egy p2es rendszer újrahúzása miatt, és 2X agp feletti lapokban meghal
szerk. szóval momentán nem tudok segíteni
de inkább a lapot írd be, ne az os-t
[Szerkesztve] -
-
-
QuarK
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Bwahh, puhány ámérikái...
hummerdikk: Nyehehehhe... Csak nem az, akire gondolok?
Gh0sT: Azt mondod, még a rózsaszín inget is felülmúlja? Hajjajj...
[Szerkesztve]
Viktor0610: Nédda... Valamelyik nap majdnem elvesztette a fejét (meg a copfjait
), most meg nagybetűs... Gombamód szaporodtok, tudjátok-é?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

attól még hiábyoztatok! nah hozom a görimet magamhoz ölelem mert már 1 hete nem láttam! 

Remélem nem itt állnak neki családot alapítani

Ezt nekem senki nem mondta