Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Én is Tamás vagyok, de nem tartok névnapot
Hülyeség, csak a magyarok tartják
Pont olyan nap, mint a többi
amúgy van vagy 8 Tamásnap az évben, lehet a leányzó az év vége felé keresgélt
-
sasa311
veterán
Please note that this is not the original page, but a modified page, brought to you by The Voices of Many. The original, unedited version as originally found on the Internet, can be found here.
Azé' ez egy számtek fórum![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kockák egy kis része meg tud olvasni
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
de csak azért nincs, mert ha csak így fórumon keresztül is, de ''ismerem''.
Akár hiszitek akár nem, engem szörnyen tudnak bántani néha postok. Tök mind1, hogy újonc vagy házigazda írja. Jó persze az esetek 99%-ában ugyan olyan lelketlen állat vagyok, mint a többség (
) de igen is meg lehet bántani így arc meg név nélkül is (legalábbis engem)
Na már látom, hogy mindjárt tesztelnek is, és megkapom, hogy megrekedtem egy 10 éves érzelmi szintjén

[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
neduddki fórumtársról
nem találkoztál még vele?
Integra: Jah, neduddki Rejtő Jenő egyik szereplője, talán Török szultán vagy valami ilyesmi dereng...
#3177: LOL problémád van a szép magyar nyelv és a szinkronfordítók kapcsolatával?
Ja és amúgy miért?miért?miért?miért?miért?
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Nem hagyott nyugodni Neduddki....
Kihasználtam az alkalmat, hogy immáron műxik a hsz-kereső a PH!-n és gondoltam lerántom a leplet róla!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nem nagyon jött össze....
2002-ben még viszonylag normálisan írt, akár ''elgépelésnek'' is nevezhető hibái voltak csak...
2003-tól fokozatos a romlás, először még csak árnyaltan, majd egyre határozottabban
MÍgnem szép fokozatosan elérte a mai írásképét...
Fene megette, pedig már azt hittem megfejtem a nagy talányt
-
sasa311
veterán
szerintem ha nem akarsz a megoldás közben agyvérzést kapni és van rá lehetőséged akkor:
Mentsd le az össz adatodat valahol (írtad másik gépen minden látszik faján)
Teljesen formázd újra az egész hóbelevancot és pakolj vissza mindent. Ez majd rendbeteszi legalább a szektorokat...
Nomeg lehet semmivel sem több idő mint kipöcsölni, hogy hol a bibi...
-
sasa311
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy az elégtelen égés végeredménye (lsd mérgezések a híradóban).
Lehet, hogy iprai körülmények között ég, aztat én nem tudhatom
-
sasa311
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Öngyilkos akarok lenni!
Najó nem, holnapig van egy ajánlatom egy 10 kilósra 15.000-ért, de csak holnapig él.... De ha valaki tud olcsóbban ne tartsa magában!
Amúgy se a CO se a CO2 nem ég
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Mind1, írtam neki mail-t, remélem holnap de-ig fel tudom hívni, mert kell egy CO2 (a kettes lecsúszott) palack!

Nincs valakinek véletlenül eladó? 5, 10, 20 kilós jöhet!
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Más:
ha azt mondja be a telefon, hogy jelenleg nem kapcsolható, akkor az ki van kapcsolva, ugye?
szerk.: király, miért nem kapcsolják be az emberek a telefonjukat, ha tegnap adtak fel apróhirdetést olyan szöveggel, hogy csak telefonon?
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Dying Fetus
üzenetére
ha csak simán vágni akarsz és semmi több akkor vindóz múvi méker, alapból fenn van XPn

-
sasa311
veterán
hát ja valaki pár hete még az avatarokat hekkelte most meg moderál

Kicsioda? Mutasd!!! MegBANja még, amit tett!!!
Viktor0610 -
sasa311
veterán
nézd a jó oldalát... Operátor vagy, mint a Matrixban

Quark: Semmi más, csak munka a modiság. Más fórumon vagyok moderátor, de inkább van egy külön nickem, amivel a feladatokat megcsinálom, minthogy a saját nickem alá tegyem, hogy MOD. Akkor a régi tagok máshogy néznek rád, az újak meg veled értetlenkednek (jó, tudom akkor is velem értetlenkednek, hogyha MOD1 néven írok, de akkor könyebb sokkal rendezni a dolgokat... szerintem...)
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Hát ez együtt jár vele, hogy nem kénye-kedve szerint dolgozik, hanem csak és kizárólag a fórum szabályzata alapján. Ezért kell hidegfejű ember moderátornak

De ha így nézzük a dolgot a modiknak ''csak'' ilyen feladataik vannak:
- Topikokat rendben tartani (pl. helyükre rakni, címet rendbepofozni, stb..)
- Renitens júzereket először figyelmeztetni majd kitiltani
Valamit kihagytam? -
sasa311
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
jóvan a gépírás átka.. lehet mégsem olyan jó a billentyűzetem

ps: csakazért is benne hagyom a hejesírási hibát
-
sasa311
veterán
Én nem jelöltethetem magam moderátornak? Igazásgérzetem egyszerűen felúlmúlhatatlan!
Jó az egerem és a billentyűzetem, egyszerűen ráállna a kezem a close, bann, delete gombokra
Egész éjszaka moderálgatnék... 
Viktor: Ma éjszaka kövess el királypuccsot, bannold az összes házigizdát meg modit és vedd át a hatalmat a PH!n !!
-
-
sasa311
veterán
válasz
sharpapa
üzenetére
hát szerintem nem drága... Legalábbis itt pesten nem nagyon van ennél olcsóbb. Gyros is öccáz körül van, sima hambik ilyen hamburgeresnél (tudod, az a mekdónácos zsömiben) 3-4-500 attól függ hol veszed
A mekis kaja/árról meg már ne is beszéljünk ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SZal' ha arra jársz mindenképp burkolj be egyet, biztos beleszeretsz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát azt nem tudom megsaccolni, hogy mekkora, olyan jó 2 markos, pedig nincs kicsi markom
-
sasa311
veterán
Arra van 5letem, hogy mit csinálhatsz azért, hogy egy fix időpontban kijelentkezzen a gép

Szal' van egy Power Off nevezetű kis tán 1 megás vagy még annyi se progi. Azt be tudod lőni, hogy minden nap ebben és ebben az időpontban mit csináljon (kapcsoljon ki, jelentkezzen ki, újraindul, hibernál, SŐT vagy egy LOCK menüpontja is, csak az nemtom mi mer' még sose próbáltam
)
Ha meg ugyi kikapcsolt a gép és már lejárt az ''időlimit'' akkor nem tud újra bejelentkezni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sasa311
veterán
pszit, még itt adjátok a jobbnál jobb 5leteket a 10 éveseknek, aztán majd repül a nehéz spam, ki tudja hol áll meg....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sasa311
veterán
Valaki tudna segíteni banki átutalás ügyben?

Szóval a probléma:
Kéne átutalni Németországba pízt BP bankba.
Namost ami megvan:
Neve annak, akinek utalnánk
Bank neve Kreissparkasse Geinhausen
BLZ: 50750094
Számlaszám (na ezzel az a gond, hogy 8 számjegy...) ==>35408433
Namost valamit problémázott a nő, hogy ezt így nem lehet átutalni...
Ezekből ki lehet deríteni a komplett számlaszámot?
Az a baj nem tom' hogy kéne kinéznie, utolsó utalásomnál megadták, akkor így nézett ki:
DE26 xxxx xxxx (ez volt a 8 jegyű BLZ kód)00xx xxxx xx(ez meg a számlaszám 8 jegyű kódja)
Szeretném holnap elutalni a lóvét, hogy minél előbb megérkezzen. Ebben tudna valaki segíteni, hogy az a ''hosszú'' teljes számlaszám ennyi adatból kideríthető?
köcce -
sasa311
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
kicsit bannoltatta magát....
Amúgy tudja valaki, hogy miért?
egyáltalán publikus? 
-
sasa311
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Pár napja volt erről itt egy topic, hogy úgy mennek mail-ek össze meg vissza, mintha haverok küldenék és természetesen letöltő oldalakat reklámoznak... Persze mindenki anyázza a másikat, aztán sűrű bocsánatokat kér
hüje vicc 
Keress rá a topicra valahogy... -
sasa311
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
Nekem segített
Remélem segítettem. -
sasa311
veterán
válasz
bahama bug
üzenetére
És ha síel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hülyeség, csak a magyarok tartják
Pont olyan nap, mint a többi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://images.google.co.hu/images?q=tbn:4s24H8mov-ovkM:http://korcz81.w.interia.pl/lol.gif)

![[kép] [kép]](http://www.mobilzona.com/no_k/369.png)

![[kép] [kép]](http://babylon.otherwize.co.uk/releases/cgiirc-0.5.4/images/love.gif)