Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Tegnap már nem tudtam válaszolni a költői kérdésedre, mert topic váltás volt és a gépem most állt össze:
Igen, a hűtést szereltem. Kemény 8 óra alatt képes voltam összerakni úgy, hogy működjön. Vááááá, senki nem mondta, hogy a légtelenítés ilyen geci nehéz...
Röpke 3 óra alatt sikerült az összes buborékot száműznöm a rendszerből.
Konklúzió:
- legközelebb kizárólag hétvégén állok neki ehhez hasonló manővernek
- a rendszer ugyanolyan hangos, mint volt (köszönhetően a videókártyának)
- végre nem 60, hanem 40 fokon megy a proci
- ha veszek egy normálisabb Zalman léghűtést, akkor
1. árát tekintve a tizedéből megoldottam volna
2. időt tekintve 10 perc lett volna, nem 8 óra
3. nem vágtam volna darabokra a kezem az alkatrészekkel
4. kialudtam volna magam, nem fájna a fejem, nem remegnék az idegességtől
Pozitívum:
Van csavarhúzóm, egy csomó kulcsom, lemezcsavarjaim.
==> férfias vagyok 
Ezek után ki merem mondani, hogy megérte. A gépem eddig sem volt valami könnyű és mobil, ezek után meg pláne jó lesz LAN partykra járni vele.
-
VladimirR
nagyúr
office 10 megnyitja, de elobb telepit maganak egy importkonverert (mondjuk igy sem boldogul vele rendesen, ugye microsoft-ek nem dijazzak a backward kompatibilit)
szerk.: na, ez az inkompatibilitas talan megsem az ms hibaja
(atnevezve az office 10 is siman megnyitja)
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Valaki legen oly kedves és nézze meg ezt: [link]. Egy egyszerű MS Word doksi, ami elvileg az órarendem, és kíváncsi lennék rá hogy nálam van-e a gáz vagy tényleg hibás a file.

Előre is köszönöm. -
VladimirR
nagyúr
apro javitas: az nem preferred, hanem better (Bovebben: [link])
joco: ha megnezted az animaciot, akkor lathatod magad is, hogy a lama, noob, es tarsaik nem igazan passzolnak ehhez az oktatofilmes stilushoz (foleg, hogy forditasrol van szo, ezek pedig angol kifejezesek)
tildy: igen, igen, igen
gabor: mer' mar akkor is gonosz voltal (na, ezert nem szbad negyedorat varni, hogy egy 200k-s kep felmasszon, mert lelovi mas a poent)
aladar: a post-od mely mondanivalojara utaltam vele
[Szerkesztve] -
-
Joco
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Mivel fórumról van szó és úgy fordítunk, hogy szövegkörnyezetnek megfelelően használjuk a szó jelentését igény szerint lehetne használni a magyarban is bevett noob-t, esetleg a láma vagy újabban őz szó is megfelelő lehet, ha pedig ph-kompatibilitást szeretnénk az újonc is simán belefér

-
QuarK
senior tag
Az angol szöveg:
''The United States Open Human Services Department presents:
Posting and You...
Say hello to little Billy! Recently, Billy has been noticing some changes. He's starting to have opinions, he has questions he can't answer all by himself and he has the unexplicible urge to tell someone: ''OMFG Steam R0X0RZ the BIG ONE111''.
Now, little Billy knows the healthy place to express these feelings is in the Steam forums.
Whohoho! Slow down there little Billy! You're not ready to start a new thread just yet! Looks like You've got some more learning to do first! You dumbass.
Before You go on clicking the new thread button, You should ask yourself several questions:
First: Will the thread contribute to the forum? If You have an opinion, back it up with reason. If You have a question, provide enough information, so others can help You, and if You just have something to say, say it respectfully! *
Second: Has it been posted before? One of the Steam forums best kept secrets is the search button. This handy little fellow will allow You to find threads of days gone by. Simply enter in some basic keywords and hit preform search. It's really that easy!
And remember: it is always preferred to post in an existing thread than to start a new one.
Khm-khm... Another ??? is to check the forum's stickies, the threads listed at the top of the forum next to the words: read first. You don't want all the kids laughing at You because You had a question that was answered in a sticky? Now do You? Hohoho. No you don't.
And third: Am I in the right forum? Read the description of each forum and decide wich one best suits your thread.''
A ??? helyén nem tudom kivenni...
A * pedig azt jelöli, ahol a képen az ominózus mondat van... A k*rva pedig azért nem jó, mert nemtelen (unisex, ha így jobban tetszik) szavacska kell, és persze frappánsabb, ami magyarul jobban hangzik. A félkövér pedig egy... izé... kellemes, bársonyos hang 
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
imho el kell szakadni a kurvatol (igazabol nem is csak ''whore'', hanem ''forum whore''), itt inkabb olyan jelenteseben van, mint ''a szemely, aki szetbassza* a forumot'', ezt kellene valahuogy honoisitani, egy poenos, utos kifejezes formajaban
p.s.: elozo OT utolso elotti (na jo, kroki miatt az utolso elotti elotti) post-jat lattad meg tegnap? (petertuti latta, zarta is a temat, mielott elmennenk abba az iranyba
)
szerk.:
* a baszas kifejezes sem szo szerinti alakjaban ertendo, a fenti szokapcsolatban destruktiv magatartasra utal (csak mert latom, mindenki agya megall, mikor valaki beirja a forumra, hogy ''k*rva'')
T. Almeida: az a lyuk szo egy regies irasmodja - ly helyett gyakorta hasznalatos volt az l hang
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
hat eppen ez az, nem szabad ''kurva''-hoz ragaszkodni, mert ugy nem sok jo sul ki a dologbol, ahelyett kellene valami csattanos befejezes a mondatnak
QuarK: google elso talalat => Bovebben: [link] (ugye flash anim-et mindenki le tud menteni?)
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nyersfordításban kuss legyen, és takarodj innen te fórum k*rvája...

A k*rvát kéne valami frappánsra lecserélni... Amúgy valóban érthető hallásról is, csak macerás újra- és újranézni, nem lehet valahogy flashben ide-oda tekerni, vagy a resource-okat kinyerni? Megegyszerűsítené a dolgot.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na, hat tucc te.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
QuarK: igen, hozzateszi
a hanghoz szerintem jobb lenne ferfihang, mar csak azert is, hogy megtartsuk az eredetibol ezt is
jah, es ha vallalsz forditast: shut up, and get outside you forum whore - erre mt mondanal, ami eleg talalo?
p.s.: felirat imho nem kell hozza, ezt meg en is megertem, pedig hallas utan ritka szarul ertem az angolt
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
most nem nagyon akarom megnezni, mert egy p1-esen vagyok, ezen meg lassu lenne, ugyhogy emlekezetbol irom, de valami olyasmirol van szo, hogy az ifju dzsoni ratalol a steam forumra, es el szeretne mondani, hogy xy mekkora egy .....
egybol repul is a keze az ''uj tema'' gopmb fele, amikor is egy hang megszolal, es felhivja a figyelmet a keresore, es a forum alapveto irt, es iratlan szabalyaira, mint peldaul, hogy ha kerdese van, pontosan irja le a problemajat, ha valaszol, irja le a velemenyet, allaspontjat, ha pedig csak valami mondanivaloja van, akkor azt mndja tisztaletteljesen (ez irasban van, a hang valami olyasmit mond, hogy fogja be a pofajat, es takarodjon kifele a kis kocsog)
illetve van meg egy mondat, ami az egyik kedvencem: ''it is always better to post in an existing thread, than to open a new one'' (mindig jobb egy mar meglevo topic-ba irni, mint ujat nyitni)
mindezt ilyen regifalyta, amerikai oktatovideo stilusban, egy tobbnyire kedves, kellemes ferfihang tolmacsolasaban (a fentebb kiemelt ket mondat eseteben nem oly kedves, kellemes)
szoval feligmeddig igaza van joconak, az, amit itt is a hulye ujoncok fejehez vagnak (a leirasbol van egy sejtesem, hogy o is megkapta ezeket - termeszetesen, mint mindenki, o is ingokolatlanul)
megis, Maranello hozzafuznivaloja a legvelosebb - ra vonatkozik az a resz, hogy ''ha csak mondanal valamit, mondd tiszteletteljesen'' (ugye meg emlekszik mindenki, hogy ez hogy is hangzik - fentebb leirtam)
persze megertem, hogy a tobbseg nem fogja elolvasni ezt a post-ot, megterhelo is lehet tobb, mint egy oldalt vegigragni, ertelmezni - ezert szoktam inkabb a flash animaciot belinkelgetni (amit egyebkent anaqer forumtarsnak koszonhetoen ismerhettunk meg), csak valoban megvan az a hatranya, hogy aki nem angolos (volt), annak nem lesz ertheto
p.s.: vallal valaki forditast, szinkronizalast?
tildy: ajanlom figyelmede a kovetkezo technikai vivmanyt, mely mar sokunk eletet megkonnyitette => Bovebben: [link]
egesz biztos vagyok benne, hogy a Te problemadra is ez a megoldas
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Hát ahhoz azért eléggé elborultnak kell lenni, hogy ilyennel járjon az utcán

Persze nektek a zsigában is 2,5kW volt, amiből üvöltött a tekno
Viktor0610: Nekünk koleszban ilyen [link] van, de ezt sem visszük ki az utcára, de még csak a kispolákba sem rakjuk be

[Szerkesztve] -
Calibos:
Kicsit hadd nosztalgiázzam már!!!
Milyen volt az életem itt a fórumon, mikor még kopter újonc voltam... Semmi kereső, semmi Google...
Na jó, csak vicceltem, igenis szoktam használni azokat, csak most ment ki a fejemből...
hummerdikk:
Ehhez hasonlóm van otthon, de ilyennel nem merészkedem ki az utcára...
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
google a te barátod?

-
Hol lehet ilyet kipróbálni/venni?
Lehetőleg hangerőszabályzó és kábelfelcsévélő nélkül. -
Joco
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A sennheiser azért sennheiser és mx500at kapsz 5kért, béna egy fülem van nekem is és az nem esett ki belőle [link]

-
-
Joco
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére

Írtam a topicodba.
-
-
Joco
aktív tag
Most majd jól látszik ki mit szűr le belőle. Kb. ugyanazt osztják le benne, amit itt is megkapsz, ha láma újonc vagy. Ezt úgyis zárni fogják. IQblaster. Ennek minek? Miért nem itt kérdezed. Erre már van fórum. stb. stb.

Vazz, a keresőt kihagytam, lehet sűrűbben kéne használni
[Szerkesztve] -
Troy.
addikt
hogyan lehet új témát nyitni?

-
tildy
nagyúr
Export Outlook Contacts
In Outlook, on the File menu, click Import and Export.
Click Export to a file, and then click Next.
Click Comma Separated Values (Windows), and then click Next.
In the folder list, click the Contacts folder, and then click Next.
Browse to the folder where you want to save the contacts as a .csv file.
Type a name for the exported file, and then click OK.
Click Next.
Click Finish.
Samyka:
Fájl menü/importálás és exportálás/exportálás fájlba/ pontosvesszővel tagolt (win)/contacts/fileneve
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
hali, bocs, de hogy kell az Ms Outlook-ból a névjegyzéket kiexportálni?? a mappákat már kiszedtem, de a neveket nem tudom... és köszi!
-
tildy
nagyúr
Hát lehet veszek inkább valami fülreakasztósat, az legalább ott marad
eddig még mindegik füldugaszos kiesett
Ilyenem volt régen : [link], de hazavittem, odaadtam hugomnak... na azóta sincs meg!
[Szerkesztve] -
-
Joco
aktív tag
Ha nagy, akkor marad az erőszak, ha kicsi, akkor vagy veszel hozzá ilyen szivacsos párnát, amit rá tudsz húzni, nagyobb lesz, kényelmesebb, nem esik ki. Ha bóvli módszert akarsz, akkor pedig mielött beteszed a füledbe csavarsz rajta párat és ahogy a vezeték próbálja visszanyerni az alakját nekifeszíti a fülednek

Az utolsó érezhetően saját módszer
-
tildy
nagyúr
Nem tudom kitalálta ki ezeket a k&@*°˘^˘'! fülbedugós fülhallgatókat, de hogy nem az én fülemere méretezte , az hót ziher!
Hogy lehet már iylet normálisan hallgatni, ha mindig kiesik az ember füléből?
Vagy csak én vagyok ilyen ''genetikai selejt'' ?
Másnak van/volt ilyen problémája? Hogyan oldotta meg a dolgot? Kicsi füles kéne, ami elfér a zsebben, de mégsem esik ki/le a fülemről
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
egyszerű magyar cím? számítástechnika
-
T. Almeida
senior tag
Üdv.,
Egy kis segítséget kérnék.
Egy helyi lapban indulna egy informatikával foglalkozó kis rovat, a rovat címéhez kérnék szépen ötleteket. Én olyanra gondoltam, hogy pl. PC-Sarok, vagy simán PC-Rovat (nem valami jó a fantáziám, hiába
).
Valakinek esetleg valami tuti 5lete a rovat címére?
Thx!
-
Sanya
nagyúr
hali
ajánlom figyelmetekbe:
[link]
iszonyat topik.... -
Vérboci
addikt
Ilyen vacak alcímet...
Köpködős szmájli...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joco
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
PMPO?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most már fel se kelj!
u.i.: miért írtad 2x is?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joco
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még ha attól lenne

Nálam ez sajna szívből jön![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De sokat erőszakoskodsz elmegyek Neked, csak mond meg mit akarsz
-
hummerdikk
őstag
ROTFL!!!! Fekszek a nevetestol...
Maranello: Ugy, hogy abba a ladaban meg hatso ules se volt
Hatulja telerakva melyladaval meg erositovel
Design az nem sok.... Mert csak ugy hand made dobikban szepen be vannak dobalva a kocsiba
De hangja az van 
Megyek kialszom ezt a nagy nevetest... Legyetek aktivak! Es csak addig nyujtozkodjatok amig a netetek er
[Szerkesztve] -
-
Joco
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát én még így nem futottam bele, de talán ha a másik oldalról futnál neki a dolognak. Szívküldi topic vagy iesmi

-
-
Joco
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem nyiss egyet!

-
Lécci, segítsetek már, van a Ph!-n olyan topik, ahol Hódmezővásárhelyieknek írhatnék?
Volna egy kérésem egy ottanihoz!!!
Előre is köszi!!!
[Szerkesztve] -
Maranello
tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
2500 Wattot egy Ladába hova tettetek?
Tényleg érdekel. -
Csak azért, hogy ebbe is beleszóljak.

A topic cím és a tartalom nem fedi egymást, ez bug vagy feature?
Mykonzerv: az még hagyján, hogy hamar üt, de gyorsan elfogy.
mayerlaci És miért nem vártad meg, hogy az előző elérje az 5000-t? Rádtört a topicnyitási kényszer?
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
alattomos a rövid spangel...hamar üt

-
MarKoo
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Irigyellek. Akkor te már sok éves rutinnal fogsz majd jogosítványra szert tenni. Gondolom a gépen szinte mindenre fel lehet készülni.

MOD: Gondolom peterkeT-re gondoltál. -
MarKoo
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
A matchboxot tologatjuk, az áramot pedig vezetjük.
Peace.. -
hummerdikk
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Igazad van neked is, de en vezettem mar (anya nem tudja, de jo is igy) es nem leszek olyan hulye sofor. Lehet menni fogok mint atom, de ahol nem kell (pl varosban) ott azert nem....
Nem tom mar ki irta, de neki is igaza van, varosban nem. En mar voltam haverral, varosban nyomtuk es marhara elveztuk
Szegeny lada majdnem osszeszakadt.... volt benne 2500W....
Grafi keresere: [link]
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
Újabb OFF a fölös idő eltöltésére...
-
LOTR
addikt
második

engedélyt kértél a nyitáshoz?
Sanya
nálam ott van
mod2:
ja, akkor PeterkeT miatt talán
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Itt az uj Off topic a régi kezdi kinőni magát.És a cimet jól véssétek az eszetekbe.
Korábbi OFF TOPIC-ok:
OFF TOPIC 27 [Barátaink az állatok]: [link]
OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]: [link]
OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]: [link]
OFF TOPIC 24: [link]
OFF TOPIC 23: [link]
OFF TOPIC 22: [link]
OFF TOPIC 21: [link]
OFF TOPIC 20: [link]
OFF TOPIC 19: [link]
OFF TOPIC 18: [link]
OFF TOPIC 17: [link]
OFF TOPIC 16: [link]
OFF TOPIC 15: [link]
OFF TOPIC 14: [link]
OFF TOPIC 13: [link]
OFF TOPIC 12: [link]
OFF TOPIC 11: [link]
OFF TOPIC 10: [link]
OFF TOPIC 9: [link]
OFF TOPIC 8: [link]
OFF TOPIC 7: [link]
OFF TOPIC 6: [link]
OFF TOPIC 5: [link]
OFF TOPIC 4: [link]
OFF TOPIC 3 (terminated): [link]
OFF TOPIC 3: [link]
OFF TOPIC 2: [link]
OFF TOPIC: [link]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Röpke 3 óra alatt sikerült az összes buborékot száműznöm a rendszerből.

(atnevezve az office 10 is siman megnyitja)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)