Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
P.H.
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én Bartók. De egy hülyeség.
A többi, úgy érzem, hogy csak puffog(tat)ás. Addig rendben, hogy ne légy a »saját« tárgyaid rabja (miért, másét le lehet sz...i?). De akkor miért aggódjon az ember? Miből fog kialakulni a felelősségudat? Abból, ami a Tied, ami Hozzád tartozik. A legegyszerűbb útja az, hogy azért, amit szereztél, és a Tied, és aminek (és bejön: akit/akinek) elvesztése Téged sújt legjobban, mert más nem látja/érzi (úgy gondolod, joggal) a valós értékét.
Szvsz muszáj úgy élni, hogy valaminek/-kinek az elvesztése fájjon. DE tudni kell, hogy mit akarsz, szerintem. Nekem azért nincs diplomám, mert így is megtaláltam azt, amire kellek (és ahova kellek), de az nem jelenti azt, hogy mindenhova kelleni fogok (könnyű nekem: másodéves korom óta ''dolgozom'', azóta is ugyanott, 6 éve, 1x éves szerződésem van, de ez csak annak köszönhető, hogy már akkor is beszélő viszonyben voltam az assembly-vel), hogy megtaláltam a helyem.
Logisztika meg kényes kérdés, én a másik oldalán vagyok.
A vége az lesz, hogy meg fogod találni a helyed, és élsz boldogan, amíg meg nem halsz (vagy ennyire élelmes, ahogy így neten netenl megismertelek
[MOD: ebben a száraz dzsungujba csak kell egy-két emoticon
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
No, hát akkor csak van mi még érdekel, sőt rajongsz érte. Az sosem baj, ha valamit szeretsz, nem hinném, hogy ez beteges, inkébb megvilágosodás afelé, hogy miben is vagy jó, mi érdekel. Én pl: ugyanígy vagyok az informatikával, a számítógépekkel. Minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a suliban ennek jó táptalaja van. Utálom a fizikát, sosem szerettem, de el kell végeznem azt a tantárgyat is, mert hát előfeltétel és kötelező is. Viszont az informatika...na az nagyon.
Annak viszont örülök, hogy nem vagy teljesen szétzuhanva, bár azért törődj néha a külvilággal is, hidd el 2 lábon sétálva is vannak érdekes dolgok, nem csak 4 keréken gurulva...szálguldva, mondom mindezt úgy, hogy tudom, hogy nem érdekel túlzottan mit mondok, és, hogy csak a 4 kerék a lényeg... -
Sianis
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Szerintem, ha nincsenek álmaid, gondolok itt arra, hogy diploma, szép ház, család, gyerekek, stb stb, akkor halott ember vagy. Ha nincs miért küzdeni, akkor kiengedsz, elpunnyadsz, út vége váratlanul. Miért adtad fel az iskolát? Mert más feladta? Vagy mert nehéznek tűnt, és te a könnyebb utat választottad?
-
P.H.
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Hát(tal nem kezdünk mondatot) szó, ami szó, jól összejött.
Az én összes ablakom Békéscsaba egyik négysávos gyorforg-útjára néz, ami a határtól jön befelé, a háttérben egy négyemeletes kompozícióval. Ráadásul a munkám is kamionokkal kapcsolatos, De lesz...m, ha úgy hozza kedvem, annak örülök, hogy x méterrel a járókelők (,a többiek, a ''világ'') felett élek, és ez általában jó érzéssel tölt el. (you say: 6 metres, bahh)
Haverok: az összes jó ismerősöm jobbára legalább 200 km távolságban van innen, de egy jó MSN vagy Skype megold mindent [cyberkocsma rulz]. A jó haver akkor is jó .haver, ha évente 3-4x látom élőben, de közben is bizonyítja, hogy nem hiába jó haver. Aki meg az ''említettekre'' hajlamos, az meg nem jó haver (előbb-utóbb kibukik. Inkább utóbb, mint soha, nem igaz?)
Buli: na ebből volt annyi az elmúlt pár évben, hogy mostanság élvezem a csendet (főleg itt-alvás szabályozott
. De azért kell egyszer-egyszer, és mindig van önként jelentkező, aki velem tart.
Fanta: (erre mondtam, hogy jó, hogy nem maradtál úgy, de) igazi fősulis albiban nem volt soha egyedül az ember. Vagy csak szerencsém volt? Lakótársak?
p.s.: Csak oda lyukadtunk ki, hogy haverok, buli, fanta
[MOD[ grammar, my 1st enemy
[Szerkesztve] -
P.H.
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Péntek este? Haverok, buli, fanta (OFFOFF kockáknak tuning /OFFOFF)
- Ha nem elérhetők a haverok: buli, fanta. Winamp+itóka megold mindent (tudom, nem iszol.) Bár én kijártam végig (bár diplomám nincs azóta sem, nem is kell, csak hogy igazoljalak
, akkor legyen Fanta), azt mondom, örülj neki, hogy nem maradtál úgy.
- ha buli sincs: ha a Fanta nem dob fel, akkor egy jó (rajz)film. Én mindig tartok cache-ben egy-két cartoon-t (Vuk a legjobb! Annyira aranyos). A Maverick-et 4 napon keresztül megnéztem minden nap, mégis fel tudott deríteni ötödszörre is. Bár van, akit a lehangoló filmek/zenék tesznek jobbkedvűvé. Akkor húzd le a redőnyt, és érezd azt, hogy még mindig többet tettél le az aztalra eddig, mint a többiek odakint.
- A tél meg majd elmúlik magától. Bár már én is grrr-morr miatta, de legalább nem látom a redőnytől
-
ladybug
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Ugyan már. Egy hangya örüljön, hogy téli álmot aludhat. És azért nincs világos, mert este 9 van. Kitartás, nemsokára itt a tavasz.

Az avatarok pedig azért fordulnak befelé, mert arra folyik a beszélgetés. Ez éppen olyan, hogy ha hozzád beszélnek, akkor ránézel az illetőre, és nem hátat fordítasz neki. -
KrAt
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Na épp jókor jöttem

Ebből a télből már nekem is elegem van, már lassan napokon belül vége lesz. Remélem.. És végre sütni fog a nap...
Avatarok: mert nézik, mit írtak az avatarok gazdái
piqla: én gépem-nél hangosabb nincs (pontosabban 2 vinyónál) és tudok mellette aludni
-
-
MarKoo
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Ááá, akkor vegyél egy tábla csokit. Nyomd be hamar és várd a sok kicsi endorfint.
Én például úgy védekeztem ma este a szar kedv ellen, hogy másfél óra alatt kisétáltam majd vissza a világ végére a sínek mentén. Most is úgy látom, hogy romokban az összes álmom és nagyot csalódtam, de legalább fáradt vagyok.
-
QuarK
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
imho Panther majd ha megpeccselte, hogy ne lehessen egyik fajta hekket se alkalmazni, majd megosztja (vagy nem
)
Mondjuk Te úgyse tökölnél, mert a processzus során tuti elcsesznéd az avatarod... Ha meg nem, akkor meg pár capslockos figura okán...
[Szerkesztve]
Bár azt annyira nem tudom, meddig vagy hajlandó kockáztatni...
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem nem, nem arra gondolok, hogy ki játszik a Panther-E nick alatt hanem hogy, miért lett átírva a perjel, meg amit moderáltak Panther-D hsz.-ben az egyéni avatárokról, amit én később leírtam de törölték lásd 4099-es hűlt helye.
Én erre gondoltam, de mostmár akkor sem fekszem le amíg meg nem tom!
-
QuarK
senior tag
-
QuarK
senior tag
-
Sanya
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
egy moderátor
amikor még ''moderátor'' is voltam 
akkor csináltam ezt a felhasználót, mikor sláger volt a moderátorakarok/szeretnék lenni, és volt is abban az időben pár ilyen topik. csináltam egy MODERÁTOR nevű felhasználót, és beszóltam oda, aztán beszóltam vele a moderátort keresek-be, majd fegyelemre intetek, hogy hagyjam abba, és csak ritkán használjam, főként az off topikban
mondjuk eléggé jó dolog ez, a prog.hu-ra regisztráltam magam moderátor néven, azóta is kapom a leveleket, hogy kit kéne bannolni, melyik topikot kéne moderálni/zárni. modjuk az csak véletlen volt
azóta törölték azt a felhasználót. igazából, nemhisze,m, hogy a levélküldőknek feltűnt, hogy egy 0 hozzászólásos ember hogyan lehet moderátor úgy, hogy még életében 1x sem lépett be igazán a prog.hu-ra nevével. szánalamas csapat.
aztán akkor halt meg, amikor törlést kértem erre a felhasználómra, és a moderátorra is. a moderátort azonnal teljesítették, a sanyát viszont nem. át kellett gondolnom, és szerintem helyesen tettem. igaz, hogy pár emberrel nem kedveljük egymást itt, de jónéhány szakmai topikban nyújtottam építő jellegő hozzászólásokat (azokkal ellentétben, akikkel összezsólalkoztam
)
[Szerkesztve] -
-
-
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aztán csak azt kívánom, hogy jobb legyen!

![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/nevet/patan.gif)