Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
Mutathatok vmit? poén nagyon
szerk: hülye lenni és fáradt lenni. mert a képet elfelejteni föltenni!
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
MEGJÖTTEM! sziasztok! nagyon hiányoztatok! jóóó volt Londonba!

-
VoDaFoNe
aktív tag
Nah sziasztok én búcsúzom! Már nem fogtok velem találkozni jó 1 hétig! Várom a priviket! HIÁNYOZNI FOGTOK!
Úgyhogy búcsúzóm!
BYE -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
TEsóm már volt Ph harcművész de Parci elvette. Ha dobogós lesz most az EB-n ki fogja küszöbölni.

-
VoDaFoNe
aktív tag
Holnap 10 kor indulok el ! Jujj de várom! De hiányozni fogtok!

-
VoDaFoNe
aktív tag
Jó volt ma nem suliban lenni!

szerk: és még a barátnőm is átugrik 10 percre.
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Helló! Szal van benne vmi amit elismerek ás FELVÁLLALOM!
Pimasz vagyok és szemtelen de tisztelem a felnőtteket, lásd: VoDaFoNe alias Csetelke 17hsz. !
Veled meg néha azért vagyok tiszteletlen mert te is úgy bánsz velem. ( úgy bánj mással ahogy te szeretnéd h veled bánjanak) 
Nem kell őt komolyan venni ..... okes de akkor én kit vegyek komolyan?
Ráadásul az itthoni helyzetet mellőzük plz! 
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
bocsisztok vége a röhögésnek mennem kell! majd holnap folytatjuk további hülyeségeimmel!
sziasztok! jó reggelt! -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
perverz vagyok vagy mazoista de én kértem az ütést.
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
most kié vagyok-leszek?

-
-
VoDaFoNe
aktív tag
Gondolom. Hogy is mondjam. Nem kaptam még elég pofont az élettől. Réka vagyok vannak ezek a happy box névtáblák. biztos láttátok már. sz enyémre ez van írva:
Attila hun király feleségének neve.
A név török jelentése Arikon. (becézve Arika)
Nincs számára lehetetlen mindenre jut ideje.
Energikus és vidám.
Bár néha szeleburdinak tűnik, döntéseit mindig megfontolja.
Van benne vmi igazság de kicsit érdekes Réka vagyok. Nagyszájú és enyhén pofátlan.
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
Jelen esetben bannolhatnak is nem érdekel. Neked meg muszály mindenbe belekötnöd? HA meg nem akarod ne linkeld magad meg a páod senki sem erőltetett hogy linkelj!
Tudom hogy utálsz, már rég megszoktam hogy utálnak, különösebb képpen nem érdekel. 
integra Don't worry be happy.
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
bocs faster. [moderálva - peterkeT] ha elrontotam.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Vigyázzunk az állatal Brutális.[[ link MODERALVA - nem ide valo. Aki ilyeneket akar nezegetni, az menjen a rotten.com illetve ogrish.com-ra. -- tiv ]]
-
VoDaFoNe
aktív tag
Sziasztok ti kétlábúak itt tI-Iom és VoDaFoNe görénykéje alias Flik.
Gazdim és gazdim legjobb barátnője felébresztett kényelmes szundikálásomból 15.00 körül. Mindkettőjüktől kaptam egy puszit a buksimra, és megöleltek. Ez nagyon jól esett. Aztán mókáztunk egy nagyot. Gazdim ( alias VoDaFone ) felemelt magához ölelt és Adrimamám fotózgatott telefonjával. Persze aztán Adrimamához tett és Gazdim kezdett fotózni. Teccik tudni én a fiúk vagyok.
Nagyon muris képek születtek. Volt olyan mikor Rékushoz bújtam és pont nagyot ásítottam és akkor katt és mintha harapdálni akarok. Volt mikor úgy voltam mint Caesar. A kép neve nem lett más direkt mint Caefsar ( direkt F-fel)
Volt mikor belenéztem abba a telefonizébe és mintha mérges lettem volna. Ilyen vidámban is volt. Nagy móka volt, de sajnos Adrimamának haza kellett mennie. De Rékus kitalálta hogy visz sétálni. Ezzel a hideg izével már találkoztam ami fehét és vizes de amikor esik sokkal viccesebb.Ritka muris dolog. Elköszöntem Adrimamától és gazdival futottunk haza. Úgy húztam Rékus nagy meglepetésére. Aztán a kertben levette a pórázt és hatalmasat hógolyóztunk és rohangáltunk. Aztán bejöttünk a jó meleg házba. Gazdi pont most készíti a finom ebédet. Hmmmmm
nyam nyam.
Oppá mennem kell jön Rékus! Sziasztok! 
-
VoDaFoNe
aktív tag
Ha már a saját rangoknál tartunk, az enyémet mindenki tudná.
PH!csetelke Mindenki erre szavazna nem? 
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
Halika! Képzeljétek. Sínbe rakták az ujjam. De így elég nehéz a gépelés! ( kissebb nagyobb probléma )
Viszont az ujjam szadózik engem. direkt viszket a kis...... 
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Neeeeeem az! Hanem hogy elég izgő mozgó vagyok ÁLMOMBAN és félek hogy összevissza fogom hajlítgatni. Ráadásul nagyon fáj.
Szal FÉLEK!

[Szerkesztve] 2346. Kösz nem. Mert jobb kezes vagyok de csak bal kézzel tudok enni. No most rizseshús van amit imádok és jelenesetben itt van előttem és nagyon nehéz jobb kézzel enni. Pedig olyan fincsi!
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
Ahajj. De én csak a kosárlabdáért nyúltam.
Amúgy sztem is. Mert az edzésre jár egy igen elismert sebészorvos. és csak azt hallottam. Vas sín, holnap, vagy szombat. Tehát..... nagyon csúnya és csak a másik kezemmel tudom kinyújtani az ujjam. És hogynemondjam hogy nem a legkellemesebb dolog. De muszály mert ha jön az orvos..... jobb félni mint megilyedni nem?

-
VoDaFoNe
aktív tag
Sziasztok!
Ma kosármecsek voltak a 6. évfolyamból. Mi másodikok lettünk.
Azonban járok kosáredzésre és történt egy kis baleset. Rosszul nyúltam a labdához és hááát.. a bal középső ujjam 3x-a a jobb középső ujjamnak. Sajnos csak holnap megyünk az SZTK-ba. Félek nagyon hogy hátrahajlítják az ujjam mert nagyon fáj. Behajlítani egyáltalán nem tudom. Remélem semmi gipsz csak sín.
félek. -
VoDaFoNe
aktív tag
régi baba takaró hátamon. fáj a fejem. kijönnek rajtam régi gyerekességeim. bár... nálam ez normlis hogy semmi sem normális.

-
VoDaFoNe
aktív tag
jó ötlet volt!
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

attól még hiábyoztatok! nah hozom a görimet magamhoz ölelem mert már 1 hete nem láttam! 

Ez nice.

nah mind1.

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060308/IM000917_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)