Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
Integra
üzenetére
Épp' ez az!!!
Az előző m.helyemen rengeteg helyen találkoztam ezzel.
Pár pl.:
- az irodatechnika osztályt egy olyan csaj vezeti mind mai napig, akinek halvány fogalma sincs arról, miről is szól az,
- a korábbi vezetőt áttették más osztályra, pedig ő kente a témát (ő később kilépett),
- a részlegvezető kinevezésekor nem azt nézték, ki a legnagyobb tudású (két esetben sem!!!), hanem a nyelvhosszúságot mérték,
- stb...
Hozzáteszem, ez nem csak erre az osztályra igaz, többekre is... Plusz infó: természetesen a ''bolt'' mélyrepülésben van, ami a forgalmakat illeti...
100% bizonyossággal állíthatom, ez is közrejátszik ebben!!!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
az hogy odaillő e a főnök vagy sem, szubjektív. ha van egy cégnek statisztikája, mérőszáma, amivel a teljesítményt mérik, akkor ez már elég számszerű.
az, hogy a személye milyen már más téma. ez lehet azért mert a felette levő nem figyel, maga a felettese sem rendelkezik megfelelő tudással (rengeteg helyen ez van!), vagy pedig más egyéb oka van. -
válasz
Vérboci
üzenetére
erdey_a:
Ezen a [link]en kezdj aláírásgyűjtésbe!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A céges dologhoz meg.
Az a baj Mo.-n, h. sok esetben nem az odaillő emberek ülnek (jó példa erre előző m.helyem, az ...... ... kft.), ill. a jó kapcsolatok ápolása fontosabb a cég előrejutásánál (szintén jó példa erre előző m.helyem, az ...... ... kft.)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
a fene tudja. cége válogatja gondolom.
a főnök azért ha akar nagyot tud kavarni.
megfelelő vállalati kultúra és vezetés nélkül nagy rakás kaka lesz egy cég belső kommunikációja, ami végső soron csak káoszhoz vezet.
láttam ezt is és láttam azt is hogy vérpofin működik egy cég.
fejétől bűzlik a hal, szokták mondani
-
Integra
titán
válasz
twollah
üzenetére
ezt már több helyről hallotam, hogy hr ilyen feladatokat oszt ki cégekben.
semmilyen formában nem találom, káros a véleményem szerint.
nem gondolom azt, hogy az angol szász vállalati kultúrát ennyire erőltetni kéne..
van sok jó és okos és hasznos dolog benne, de nem kéne ész nélkül mindent átvenni. -
twollah
nagyúr
Tudom, hogy baromsag.
Azt is tudom, hogy igy kurva konnyen ki lehet golyozni embereket pofara.
Es azt is, hogy egy emberkent meg kellett volna vetozni ezt a dolgot az alkalmazottaknak, es akkor a fonok elmehet a halalba a ''Leggyengebb lancszem''es baromsagaval. -
Gh0sT
addikt
Nálunk is pontozásos rendszer működik, ellenben nagyban a főnök szubjektivitásán áll a dolog. Nem tartom sem jónak sem rossznak. Amíg csak jelzés értékű és nincs komolyabb szankciója, addig lehet akár építő jellegű is. Én pl. nem örülnék annak, ha nap mint nap gyomorideggel kellene munkába mennem, mert néhány munkatársam ellenszenvesnek talál.
Szerk.:
twollah: a főnököt is lehetett pontozni?
[Szerkesztve] -
-
twollah
nagyúr
Most tudtam meg, hogy egy srac kilepett tolunk.
Azert lepett ki, mert a fonok kitalalta, hogy pontozni kell egymas munkajat, es aki a legkevesebb pontot szedi ossze attol megvalnak ho vegen.
Nem semmi.
Mar csak a Mate Kriszta kell ahhoz, hogy teljes legyen a kep.
Vagy egy suket szoba ahol lehet vamzerkodni a masikra a fonok elott.
Az eszem megall.
Mondjuk ez a spicliskedos moka hala az egnek nem a gepteremben lesz hanem a nevjegyeseknel, es a belyegzosoknel lesz bevezetve.
De gondolom ami kesik nem mulik. -
Gh0sT
addikt
válasz
sharpapa
üzenetére
Te szegény...
Egyébként én voltam olyan vagány, hogy haveri társaságban be mertem vállalni a két Bacardi üveggel való trükközést a levegőben. Gondoltam, ha eggyel simán megy, akkor a kettő sem lehet nehezebb sokkal... Végülis két kezem van...
Kb az első dobásnál koccantak az üvegek a levegőben én meg reflexszerűen belenyúltam. Hát, nem volt valami szép látvány utána a kezem... Viszont hál' Istennek nem kellett varrni, csak kaptam egy tetanuszt, meg egy nagy bumszlit az egyik ujjamra.
Ekkor tanultam meg négy ujjal gépelni.
-
Integra
titán
megcsináltam életem első lan kábelét, vááááááááááááááááááááááá

egy csatos kelt-tel meg is ünneplem
-
-
Gh0sT
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Én egyszer annyira figyelmetlenül és gyorsan ettem az ebédemet, hogy leharaptam a mutatóujjamból egy darabot. Az orvosok már nem tudták visszavarrni, de hogy arányaiban ne legyen rövidebb mint a többi, sajnos a maradék négyből is le kellett vágni egy picit.Azóta egyébként vegetáriánuis vagyok...
-
VoDaFoNe
aktív tag
Halika! Képzeljétek. Sínbe rakták az ujjam. De így elég nehéz a gépelés! ( kissebb nagyobb probléma )
Viszont az ujjam szadózik engem. direkt viszket a kis...... 
-
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Semmiről nem tudok semmit, arról is csak keveset.

Egyébként pedig egy maciban semmivel sem lehet üdítőbb mint egy robotot vízzel megöntözni és látni ahogy a rozsdától megzakkan.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MyKonzerv
senior tag
köszi a hozzászólásokat
pedig bíztam benne, hogy lesz ilyen antikvár...
a tankönyvárusításnak/reklámnak meg nem a tanévnyitó az ideje. kb. január végén rendelik meg a tankönyveket - mi most januárban már árultunk tankönyveket a suliban több-kevesebb sikerrel
az a baj, hogy aki megteheti, az úgyis megveszi újonnan, aki meg nem teheti meg, annak jut tankönyvtámogatás és aki az előző 2 kategória között van az elég kevés ember
-
MyKonzerv
senior tag
van olyan, hogy tankönyv antikvárium? vagy bármilyen hely, ahol bevesznek használt, de jó állapotú gimis tankönyveket?
-
Üdv
Lassan kezd kisebbségi érzésem támadni ettől a sok moderátortól.
Nem lehet, hogy van egy nyúl a modik közöt?
Az utóbbi időben nagyon szapora lett a nagybetűs társulat.
És természetesen grat Panthernek, valamit kitartás elvégre nem lesz egyszerű egy fórummotor fejlesztését átvenni.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Aztem Integrának irt ötletére irtad, hogy írjon neki privit.
ps: mikrobi -
parandroid
félisten
Mit nem értesz, angyalom? Adtam egy ötletet DragonR+-nak, hogy ne kelljen csak azért topikot nyitnia, hogy megtaláljon valakit, akinek kíváncsi a véleményére.
DragonR+: megértem a tapintatodat, főleg, ha találkoztál már elutasítással, de általában azért vagyunk itt a fórumon, hogy segítsünk egymásnak. Aki egy udvarias kérdésre ilyen választ ad, az kivétel. Vagy csak rossz napja volt.
p -
DragonR+
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére

Nem szeretném feleslegesen zavarni.
Én ilyen tapintatos vagyok.
De lehet, hogy felkeresem emilen, ha minden kötél szakad. -
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
''Amúgy szerintem az említett fórumtársat nyugodtan megkeresheted akár privátban vagy e-mailben is.
''
Na ezt nem értem minek kellett beírni?
-
DragonR+
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Valóban, de a topikban Pushy ügyködik, s nem titkolom, tőle szerettem volna segítséget kérni a külön topikkal.

-
DragonR+
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm a hihetetlenül gyors választ.
Meg a linket is.
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
Mélyen tisztelt Moderátor Urak!

Volna egy kérésem.
A nyomtatómhoz (Canon BJC-3000) kéne ink absorbert beszereznem.
Eme meglehetősen speciális, úgynevezett ''szervízalkatrész'' beszerzésének céljából szeretnék egy rövidke kis topikot nyitni.
Arra is kíváncsi volnék, hogy tényleg hiánycikk-e a dolog hazánkban, avagy csak a szervíz húzza az agyamat, mert egy nem túl nagy összegű valamiről van szó.
Száz szónak is egy a vége, engedélyt szeretnék kérni a topik megnyitásához.
Üdv, DragonR+ -
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jovanna, a moderatorok is bulizhatnak neha
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: meghiszem azt /de %#^#@@ vagy, mer' en akartam
/ -
ladybug
őstag
Ez megint vmi alterego lesz?

-
Lord Zero
addikt
más: nem az a lényeg, h földönkívüli, hanem h zöld
vagy ezt már modtam? lehet
lényeglátás rulez, hm -
-
Sátánné
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én egyszerűen Isten szeretnék lenni

-
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Telhetetlen!

Te hejesírásfelelöss vagy! Járd végig a szamárlétrát!
-
Parci!!!
Lehetnék Panther(-D) után és is Viktor0610-D házigazda jogosultsággal?
Ígérem, mindenr figyelni fogok!!!
-
Silencer83
addikt
Valaki legyszi segitsen a szakdolimban,
nem leszek halatlan ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Mivel /hala az egnek
/ nincs rola topik, igy ide...
Szal' vettunk ket degut es a him elnevezese ram lett bizva. Igen am, de a kedves nem igazan hajlando elismerni, hogy Dr. James Westfall-nak neveztem el, /az egyik filmben az egyik bemondonak igy hivtak a bal herejet/ nem hajlando elmondani, hogy melyik a fiu en meg nemtudok rajonni
Szoval, meg lehet vhogy kulonboztetni oket /azon felul, hogy kiszedem es megvizsgalgatom a izejuket?/ -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez a nick marad a régi, azzal meg nem is kell hogy komolyan vegyenek, mert nem fogok vele nagyon aktívkodni egyelőre. Csak a RIOS motor működését tanulmányozom, mert Parcinak már tényleg nincs ideje programozni, és tudnom kell mi miért hogyan van most, mielőtt fokozatosan át tudnám venni e téren a helyét.

-
Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont az ujjam szadózik engem. direkt viszket a kis......

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060303/592356906untitled_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)