Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Dale
aktív tag
válasz
katavagyok
üzenetére
Hagyd már... Egyébként Budapest okés hely, én hamarosan átköltözöm az északi felébe és kénytelen leszek szembesülni azzal a ténnyel hogy Londont behatóbban ismerem mint azt a környéket, elég kalandos lesz. Viszont ne legyenek nagy elvárásaid, igaz hogy az ország vízfejűsége miatt minden itt van, de ez azt is jelenti hogy egy területi egységre itt esik a legtöbb csöves, kosz, kutyapiszok, teherautó (ami nem bírja megkerülni a várost az M0-s körgyűrű meg nem épülése miatt), dugó, ideges, rohangáló ember, gonosz banyatankos néni, ilyesmik.
Tudom, negatív vagyok, de szerintem inkább realista. Vannak itt szép dolgok is meg kedves emberek, szó se róla, pl. ez a sok PH!-s... 
Aktív témák
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új állapotú Samsung Galaxy S23 Ultra garanciával
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Sapphire NITRO+ RX 6700 XT (192bit 12gb)
- Micron 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, negatív vagyok, de szerintem inkább realista. Vannak itt szép dolgok is meg kedves emberek, szó se róla, pl. ez a sok PH!-s...