Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
net84
őstag
Annyira el vagyok havazva, hogy még a 23-as nyitásáról is lemaradok...
Valami törvény miatt a számtech. alkatrészekre olyan matricát kell felragasztani, amin egy szemetes van áthúzva... Nekem egy ilyen cimke kellene elektrónikus formátumba (lehetőleg valami jó felbontásban)... Ezért nem szeretnék új totyikot nyitni, de ha már valahol volt róla szó pls linkeljétek be... Köszi!
Talán lesz időm visszanézni is, egy kicsit csökken a munka, de teljesen kivagyok még így is... lassan 3 hete nincs időm semmire... Du, ha lesz időm visszaolvasgatom a totyikokat (többek között ezt is).
Addig is: Szép napot mindenkinek!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / Irányáras
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro FX570
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest