Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Tulajdonképpen csak a kedvesemről van szó.
Megkértem ma délután - bár nem volt előre megbeszélve - hogy találkozzunk. Nem részleteztem miért. Nyilván persze azért, mert szükségem volt valakire.
De nem jött nincs kedvem/nem tudok/nem érek rá. Oké, van dolga otthon tényleg, de most nagyon hiányzott mellőlem.
A melóba voltak gondok egész héten. Elég nagy gáz van és az én nyakamba szakadt minden. Nem kevés felelősség. Ha a legrosszabb történne, még börtönbe is kéne mennem. és ez nem vicc.
De nem akarok erről többet mondani. Nem is tehetem és nem is akarok ezzel foglalkozni.
Majd kiheverem.
peterkeT Én is túrós palcsit burkoltam, meg teszkós nutellásat
[Szerkesztve]
Aktív témák
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- talmida: Változások 2. rész
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest