Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Nem tudja, hogy bajom van...
Nem olyannagy gáz, hogy nem jött. Nem volt megdumálva, meg volt dolga, csak jó lett volna. Most már megértem, hogy nem jött, csak akkor felhúztam az orrom és duzzogni kezdtem.
Áhhh... majd holnap magyarázkodhatok.
Ha vezetés, akkor Live for speed c. progi. Persze egy Metro gazdaságos (most vasárnap csak 3500 Ft
) kormányra ruházz be. Egy hete ezzel nyomulok és marha jó. Nincs jogsim, tehát nem tudom, hogy mennyi köze van a valós vezetéshez, de sokan dicsérik és szvsz élethű. Még kuplungolni is lehet, ha az kell.
Aktív témák
Aktív témák
- Foxpost
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- Formula-1
- Revolut
- iPhone topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kormányra ruházz be. Egy hete ezzel nyomulok és marha jó. Nincs jogsim, tehát nem tudom, hogy mennyi köze van a valós vezetéshez, de sokan dicsérik és szvsz élethű. Még kuplungolni is lehet, ha az kell.