- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem tudom, olvastátok-e a hírt, hogy Jászberényben(ott születtem én is) a szülészeten elcseréltek két babát. Az egyik szülő vitte volna haza a lányát, a másik még benn volt a kisfiával.
Erre fiút adtak oda a hazavivőnek. De a magyarázatt a nem semmi: hát mert annyira hasonlított a nevük, a családnevük meg ugyanaz volt.
Urambocsá , hány Tóth, Nagy ,Kovács, Kis van az országban?
Mi lett volna, ha amikor én születek van egy Tóth Ilona is? Azt adják oda anyáméknak? Hihetetlen. Így is majdnem elvitteka sötétbőrűek, ugyanis 5 cmes koromfekete hajam volt, azt hitték ''hozzájuk tartozom''
Hihetetlen.
Engem is majdnem műtöttek már meg vakbélra, és más dologra is, miközben ''csak'' bélszükületem volt. Hu de útálom azt a kórházat... Húúú...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Futás, futópályák
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest