- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Damage: Vigyed vazz, veszek masikat, meg jobbat

tildy: nemjok a Pontiac-ok, hidd el. Kulonosen a Trans Am. Hidd el, csak a szemem lattara allt le orokre 5-6. /Amugy a blogomban (meg itt az OFF TOPIC-ban is) irtam a balesetemrol, roviden annyi, hogy egy fiatal csajszi nem latott es elemkanyarodott, csattantunk egy szep nagyo,t en szetfejeltem mindent magamkorul, kaptam egy agyrazkodast, a kocsim meg total lett./
I_Am: a hutot majd nekem kell installalnom kulon, ezek a japok nemtudjak, hogy mi kell egy ferfinek a kocsiba
Bash: Hol vannak mar azok a kepek a muszerrol?
/Amugy jut eszembe, mit a turot keresett a telefonod az uton? Vagy feletek a hazakon keresztul jarkalnak a kamionok?
/
Aktív témák
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd!
- 2 ÉV GARANCIÁS Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó. Az ár NEM FIX
- Sapphire GPRO X070 8GB GDDR6 - RX 5700 XT passzív kaidás
- MOZA Racing R3 PC/XBOX !!GARIS 2027.12-ig!!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest