Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem, nem csináltam ''ilyen volt'' fotót, de ''ilyen lett'' fotót csinálhatok. Az USB kábelekre ragasztottam tépőzárat, aminek az egyik végét pedig az íróasztal oldalára ragasztottam. Szerintem egész jó lett, így nem lógnak össze vissza és amikor kell, egyszerűen csak lekapom onnan. Kb. fele annyi helyet se foglalnak el a kábelek mint eddig és hiába porszívózok 2-3 naponta a szobámba, ott nagy por volt. Ez pedig az allergiának nem a legjobb, szóval ideje volt renberakni a kábelrengeteget. Mostmár nagyon szép. Éppen készülök szétkapni az én gépem (már ami maradt benne), hogy a ventillátorokat megtakarítsam és kieszeljek valami megoldást a por ellen. Azt szeretném, ha filterek lennének a ventik előtt, így nem juthatna be annyi por a házba. És ha már ott tartok, akkor veszek pár potit meg világítást a gépbe, és valami kapcsolót is beszerelek.
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest