- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem, nem csináltam ''ilyen volt'' fotót, de ''ilyen lett'' fotót csinálhatok. Az USB kábelekre ragasztottam tépőzárat, aminek az egyik végét pedig az íróasztal oldalára ragasztottam. Szerintem egész jó lett, így nem lógnak össze vissza és amikor kell, egyszerűen csak lekapom onnan. Kb. fele annyi helyet se foglalnak el a kábelek mint eddig és hiába porszívózok 2-3 naponta a szobámba, ott nagy por volt. Ez pedig az allergiának nem a legjobb, szóval ideje volt renberakni a kábelrengeteget. Mostmár nagyon szép. Éppen készülök szétkapni az én gépem (már ami maradt benne), hogy a ventillátorokat megtakarítsam és kieszeljek valami megoldást a por ellen. Azt szeretném, ha filterek lennének a ventik előtt, így nem juthatna be annyi por a házba. És ha már ott tartok, akkor veszek pár potit meg világítást a gépbe, és valami kapcsolót is beszerelek.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Weblap készítés
- Diablo IV
- Linux felhasználók OFF topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest