Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''Megkérdezték, hogy mit kell tudni róla, én pedig tényeket közöltem'' - ez eddig rendben van, csakhogy kerdezes nelkul is harsogod, hogy mi rola a velemenyed - emlekezhetsz, ez ellen en is hangot emeltem
szerk.: ezt a reszet beneztem, nincs is itt Don Vittorio
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Csak magadat minősítetted azzal a hozzászólással.
Nekem semmi bajom mbittel. Mindig is voltak különcök, akik olyanokat mertek megtennni, amiért mások hülyének nézték őket.
Nagyon sok ilyen ember alkotott később olyat, hogy csak leshet az ember.
(Egyébként is , szerintem akárminek a feltalálásához kell egy kis elmehunytság.
)
Számomra is rögtön világos volt, hogy kb lesajnálod. Bár szvsz ezzel lejáratod magad.
''Egy antiszociális, mentálisan instabil szerencsétlen, aki most mbit néven bomlasztja a közösséget.''
Erre gondoltam konkrétan....
Abszolút nem antiszocális, szinte naponta beszélgetek vele msnen. Mentálisan instabil? Lehet én is az lennék , ha lennének ötleteim, de mindenki csak belémrúgna. Szerencsétlen? Abszolúte nem. Bomlaszt? Én eddig nem vettem észre.Inkább az olyanok bomlasztanak, akik állandóan kötözködnek, beleugatnak, és fikáznak valakit, vagy valamit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest