Hirdetés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz tomcs #710 üzenetére

Na még utoljára, mert emellett nem tudok szó nélkül elmenni...:(

Baromira nem ugyanaz...:( Utálom hogy ilyen példákat hoztok fel...:O

1. Én nem lopok el senkitől semmit sem, nem károsítom meg az előző tulajt, és a biztosítót sem (ellentétben a(z) (ál)gépkocsi-lopással). A kiadónak semmivel sem származik kára abból hogy eladom. Variációk: a/ eladom, b/ elajándékozom, c/ porosodik a fiókban stb. Egyik esetben sincs a kiadónak _plusz_ bevétele; én _megvettem_ a progit: a hardverrel került a birtokomba... Csúnya lenne egy rókáról több bőrt lehúzni...
    2. Itt arról van szó, hogy (szerinted) akkor jogtiszta a cucc, ha hardverrel együtt kerül a birtokodba. Legyen (vitatom, de legyen). Most akkor ha én _elajándékozom_ a havernak, akkor ő bűncselekményt követ el ha használja azáltal, hogy nincs a birtokában a hardver?!? Nem hiszem... Itt a következő a képlet: _elvileg_ a hardverrel együtt használható, igaz? Hogy igazolod _bárkinek_ hogy jogtiszta?!? Ott a serial. Leellenőrzik, kiderül hogy hardverrel együtt adták el. Kérhetik a hardvert bemutatni? Nem. Akkor?!? Ez olyan mintha az igazolná egy kocsi ''eredetiségét'' hogy van rajta 2 színes lufi. Kötelező a lufikat a kocsin tartani? Nem. Akkor mi igazolja a kocsik ''eredetiségét''? Semmi... Maga a ''kocsi'' (azaz a CD) + a serial number. Ennyi.

Aktív témák