- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
Sihto_
tag
Na akkor sorban: egyszer má megoldották, de visszajött - pont erről beszéltem én is, ami másnál használ nálla kevésbé hatékony, (vissza fog ő jönni mindig)
Ha már el akar rejtőzni, miért nem lehet szerencsétlennek ?
Azt meg nem tudhatod, hogy mennyi szabad ideje van, lehet, hogy sokkal több, mint bárkinek - amit valószínünek is tartok.
Ezt meg ugye te sem gondolod komolyan, hogy elrettentésnek van az aláirásodban (?)
mert ha igen, akkor most szólok, hogy aki életében először látja, vagy aki már halott RGB-ről, az nem a te aláirásodtól fog elretteni. ( a többiek aláirásában sem elrettentés miatt van)
A hasonlatod meg egy kicsit félresikerült - nem az elrettentés miatt van a sok megemlékezés. Bocs de nekem nagyon bejön ez a szó ''elrettentés''
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest