Hirdetés
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Sick Boy
üzenetére
ha van is, csak a szigetelesben van kulonbseg, leven jobban ki van teve a kulvilag veszelyeinek (ralepsz, ilyenek) homersekletet ki kell birnia, azzal nem lehet baj
en otthoa haz ket vege kozott a gepek osszekoteset ugy oldottam meg, hogy bementem a boltba, kertem 30m kabelt (egyfele volt, joaz), es ez helyenkent a falon kivul megy - bar tegyuk hozza, hogy egesz vegig ilyen muanyag csatornaban, amiben jobb helyeken a kabelek szoktak lenni, de ennek meg nem mondom a nevet, falon meg a villanyvezetekeknel is hasznalt pvc csoben megy at (azert kell, mert 50 cm-es homokko falon nemigazan lehetett volna maskepp atdugni a kabelt normalisan)
resetgomb: olymindegy, hogy kotod be, az csak egy nyomogomb (vagy nyomokapcsolo, vagy mi a neve)
_Volkovy_: minek reset? stabil rendszert kell csinalni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- iPhone 16 Pro 95% akku 2 év garancia
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)