- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Csak inteligens módon elküldted a francba.
Lord zero: szeretem a helyzeteket lehetőleg konfliktusmentesen megoldani.
Ebből eredően csak akkor ''küldök valakit a francba'' , ha nagy valószínűség szerint nekem van igazam, és az illető már sokadik alkalommal is még az ellenkezőjét bizonygatja. Tehát nem ''asztalborogatással'' állítok rögtön oda.
Ráadásul ha nem így áll hozzá az ember, ahogyan aisir tette, akkor a ''Tévedő '' fél, jelen esetben a szolgáltató is szívesebben segít(Egyébként is segítene, mert muszáj neki, de így esetleg gyorsabban....
Még valami:nem keresném a miérteket, az említett hozzászólásban csupán példát mutattam abból, hogy miért nincs igaza aisirnek akkor mikor azt mondja a számítógép tévedhetetlen. Mert ez NEM IGAZ!!!
Mindent amit emberek alkottak igenis hibázhat. A probléma ami miatt a számla kiment, nem rám tartozik nem érdekel, de ha hibáztak ismerjék be. De ezért nem fogok rötön nagyszájjal odaállítani!!!
Kész.pont.vége.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Byintek Love U14 Projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest