Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
cadeyrn
üzenetére
Kényszerűségből használtam már 6d vázon 28-90-es obit.
Tapasztalatból mondom hogy egy bármilyen canon aps-c váz + a videóban emlegetett 18+55 IS (bármely változata) párosítás könnyedén elveri képminőségben a 6d+28-90-es kombót. (anyagminőségben hasonló a kettő)
C 18-55 IS-t szívesen javasolnám, de ugyebár azt nem érdemes rácsavarni egy FF vázra...
-
m3ss
veterán
válasz
cadeyrn
üzenetére
jaja, ilyesmit lattam en is...jo lenne tudni milyen kepet ad.
ha mar tiltshift, vincent laforet lattatok digitalreven? bar o nem kapott igazan vacak kamerat, de pfff, egy zseni ez az ember
-
faki_
senior tag
válasz
cadeyrn
üzenetére
Bár a Sigma 2.8/105-öt nem említetted és itt nem a WR változat szerepel Pentaxból, de hátha érdekel egy teszt:
http://blog.csorge.hu/blog/429/pentax-dfa-100-sigma-105-macro-makrotesztA előzőben andris1602 által is ajánlott FA-ról sokan azt állítják, jobb a képe, mint a DA-nak. Nem vagyok azon a szinten, hogy ilyet megítéljek, az viszont biztos, hogy van két nagy előnye hétköznapi, nemcsak makrós használathoz: a "focus limiter" eléggé felgyorsítja az autókókuszt és a mélyen ülő frontlencse miatt nem igazán szükséges a napellenző. Építése mint egy tank, súlya is ehhez mért. Nekem egy dolog hiányzik róla, ami a DA-kon megvan, a "quick shift". Néha jól jönne, de makróhoz, kézi fókuszhoz hasznos a "focus clamp" kapcsoló is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Magam egyiket sem próbáltam, így konkrétabb tanácsot nem tudok adni.