- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
Boltban személyesen vetted vagy interneten rendelted? Én már kb. mindent interneten veszek, úgy 14 napig elállhatsz indoklás nélkül (1-2 boltban 30 nap + ők állják a visszaküldést). Személy szerint én nem gondolkodnék hanem egyből menne vissza, nem volt szerencséd, megesik, majd a csere jó lesz.
-
Fotonhámozó
senior tag
Köszi! Az is egy lehetséges jelölt, de még vacillálok rajta, mert...
(#28272) SkyTrancer: Köszi! Milyen vázon használod? Crop? FF? Art-ok kinézete nagyon tetszik, viszont 3rd Party miatt kicsit tartok a fókusz pontatlanságától. Ha nem muszáj, akkor a (gyakori) kalibrálással nem foglalkoznék. Mennyire pontos az objektíved, kellett rajta állítani? A Sigma ellen szól a tömege, a keskeny fókuszgyűrűje és ha lehet hinni a netes teszteknek, akkor FF-en a sarkok minősége, erős vignettálása. Egyelőre csak tájékozódok, mi jöhet(ne) szóba.
-
Throme
veterán
Így nyerném meg a lottót...
Azért azt látjuk, hogy a 309 dodó (ha 280-nal számolom kb 86k, de legyen 90k ) tengeren túli árat nem vehetjük alapnak sajnos.Ezen az áron van valahol a sigma 10-20. F4-től indul, ami nem túl nagy különbség. A nikkorban mondjuk van stabi, ami nem rossz, de nagylátónál nekem még nagyon nem hiányzott.
Kíváncsi leszek, hogy szütyő és napellenző lesz-e hozzá?
Azért a canon érezhetően olcsóbban hozta ki a saját nagylátóját (mármint az olcsósítottat)....
-
Játékos
addikt
-
randras_83
addikt
Viszont a Nikon 70-300-nak szebb a rajza szvsz, a stabija jobb, 67-es átmérő, használtban érdemesebb a Nikont választani, mondom ezt úgy, hogy volt T70-300-am, és most Nikon van. Az pedig, hogy a Tami f4-ről indul, a Nikon f4.5 kb elhanyagolható. És valóban, az 55-300 sosem volt az ajánlottak között.
-
fireman123
őstag
az új Nikkor-ról nem olvastam még tesztet, viszont a "régi" Nikkor70-300 VR vs Tamron 70-300VC-ről van egy összehasonlítás, [link] gyakorlatilag egyformának hozzák ki, viszont a Tamron jóval olcsóbb a Nikkor VR-nél, így nálam a Tamron a nyerő (csak még meg kell győznöm magamat, hogy kell nekem ekkora zoom
, 120e-ért) ...ezért is nézem a BF-t, ...hátha lesz jó áron
-
Throme
veterán
Még előnye a tamronnak , hogy FX vázon is használható és 5 év gari jár rá....
#26205) fireman123:
Majdnem minden ilyen cég csinál BF-t. Jó marketing fogás.
Van ahol tényleges árkedvezmény van, van ahol gyorsan emelik az árat, majd BF-en visszaveszik, de a reklám megvan.
2 éve korrekt áron hozzájutottam egy 18-140-hez, de ugyanott tavaly már elhanyagolható volt a kedvezmény....Most se számítok semmi komoly árengedményre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest