Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
ServerWorks
üzenetére
Azt tudom. Viszont most nézem, hogy a tulaj polárszűrőről beszélt és UV szűrőről tett be linket. Ne bonyolódjuk bele, nem érdekes.

-
Fejo
őstag
válasz
ServerWorks
üzenetére
"szóval 70-200 f/4 L IS USM... eccerüen gagyi, mint az IS nélküli verzioja... fujj, nem kell"
Mivan?

-
Cassidey
senior tag
válasz
ServerWorks
üzenetére
artworktol. mindenre
ez az alapobim. de portrera vettem meg "kb egesz alakosra". (de babakat es egesz kicsiket fotozom leginkabb, naluk meg mas ugye az egesz alak mint nalunk.) -
Cassidey
senior tag
válasz
ServerWorks
üzenetére
gagyi
oke..amugy ja, egy jo kepert ki lehet. de nekem nem azert kellett, h neha elovegyem, hanem folyamatos hasznalatra, arra meg nem art egy jobban kezelheto cucc. index eskuvofotos topicjaban is van egy srac, aki a 70-200/2.8 IS-el dolgozott, es o is kurvara kiakarta valtani vmivel, mert ha tobb oran at hasznalod gaz. de te tudod neked hol van ez a hatar, sok szerencset a Sigmahoz, azert probald ki vasarlas elott.

-
kiskornel
addikt
válasz
ServerWorks
üzenetére
Sokkk boldogságot hozzá!
(én Sigma-t akkor se vásárolnék anélkül, hogy helyben nem próbáltam ki... írd be a gugliba, hogy "sigma 100-300 problem"... olvasgass.
Olyanokat is olvasni, hogy veszel másik gépet, és nem megy vele az obi...) -
kiskornel
addikt
válasz
ServerWorks
üzenetére
Te most aadtál el némrég egy Canon EOS 1D Mark II N-t, Nem?
-
kiskornel
addikt
válasz
ServerWorks
üzenetére
Mire kell?
-
Cassidey
senior tag
válasz
ServerWorks
üzenetére
nem tudom, mire kell neked, en is a 70-200/2.8 IS-t akartam, de ha van lehetoseged probald ki par orara, mert en arra jutottam, h tul nehez ahhoz, h tudjak vele dolgozni. Sot, hasznalni. A sima 70-200/2.8 konnyebb kicsit, de meg mindig tul nehez ahhoz, h ne remegjen be alatta a kezem. Tehat 70-200/4 IS.
Ha te kigyurtabb vagy mint en, akkor nem szoltam.
-
Stitch
őstag
válasz
ServerWorks
üzenetére
Ha már lúd legyen kövér?

Ezek mind, nagy és nehéz objektívek, először még lelkesen cipeli az ember, de aztán egyre ritkábban kerül bele a táskába..kivéve ha erősíteni akarsz.

70-200 F/4 USM L IS?
Szerk.: közben megelőztek..

-
Dare2Live
félisten
válasz
ServerWorks
üzenetére
és mire használnád? mire kell? APSC?
Mert 2.8 az nagy/nehéz, profi obi és cipelni agyrém. De egy 100-300 F4 is. Pesze ha erösödni akarsz... vagy ha vmiért megszállott vagy....
De mindha egy hölgy lenne az avatarod... véletlen? 
Meg a két 2.8 közt van olyan 80% árdifi. Az se kevés.egyébként én nem értek egyet az elöttem hozzászoló nagy általánosítgatás "lozungjaival". Nemcsak mert sok tekintetben/sokszor elveri egy külső cég obija az L-eket hanem mert általánosítgatni nem jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1 humoros
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen széket vegyek?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc - darkcomp vélemények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

oke..