Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Tegnap még brutálzoomost kerestél, ez nagyon nem az!
A 70-200 f4L egy marha jó obi, de nincs benne stabilizátor. Amit megveszel fényérték előnyt az obiban, azt a másik oldalon elbukod emiatt ha nem állványról használod, a 200-at már nem könnyű kitartani ha nem olyan jók a fények.
Úgyis nappal, jó fényviszonyok között fogsz fotózni javarészt, kicsit rekeszelned is kel majd hogy szép élesek legyenek a képeid, tehát az f4 vs f5,6 közötti rés elveszik.
A helyedben a 70-300 VR-t venném ha sikerül eldöntötted hogy úgyis 200 körül szeretnéd használni, de mivel neked számít, hogy jó nehéz legyen, mert szereted cipelni és verekedni, ezért vedd meg a 200-ast.
. Én nem azt venném, sőt nekem is 150-200-ra kell a tele és direkt az előbbi okok miatt 300-ast vettem, pedig Sonyból is van 200-as. Mondjuk nálam az ár max 25 volt, nem egy kategória azzal amit keresel, de a telék nem végállásban adják a legszebb képet, ezzel számolj!
Természetfotózásra nem mondanám a legjobb választásnak.Esetleg ami újonnan még jó árban van, az a Canon EF-S 55-250mm 1:4-5,6 IS STM, használtan 40 ropi.
-
_seth_
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Jó darab, ár-érték arányban az egyik legjobb tele
Stabi nincs és F4-ről indul tehát ha beltérbe kell akkor annyira nem előnyös, de ha van fény akkor jó választás. Figyelni kell a záridőre és nincs gond vele. -
Studi
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Én nem azt venném, sőt