Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
Gabor1123 #14622 üzenetére
Rossz a linked. Itt a DC II obit hasonlítod a Tami. 17-50 obival. Válaszd ki az IS II obit, és mindkettőhöz az 50D vázat. Így már reálisabb lesz a teszt. Ugyan a 18-55 IS II tesztelve van a 60D-vel is(ugyan az a szenzor mint a 600D), de a tami nincs. Egyébként én is 18-55IS obit cseréltem az említett tamira. Nállam az előnye leginkább beltéri használatkor jön elő, jobban érezni a különbséget a kitobihoz képest.
-
imyourfriend
őstag
válasz
Gabor1123 #14622 üzenetére
Éppen erre jó a jpeg+raw. Nem kell megnyitni minden képet LR-ben hanem jpegben kiválogatod kitörlöd ami ránézésre szemét. Egy lencse pedig annyira jó amennyire kitudja használni a gazdája. De ha te megveszel egy fényerős darabot és f/2.8-on használod, akkor biza többet jelent a 18-55ös kitobinál, de f/8 környékén szerintem ugyanúgy használható mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest