Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Minimális az eltérés az biztos, talán én inkább a Canont hoznám ki győztesnek, de a 2.8as fényerővel a Sigma igencsak ''jobb''. Valahol találtam egy korrekt, tesztképekkel alátámasztott orosz, vagy lengyel oldalt, ott a Sigma képei kicsit mosottabbak voltak mint a Canoné, de f/5.6-tól meg nem mondaná senki meik a jobb. Rekeszelve pedig a Canon hamarabb kezdett lágyulni. Mindegy, a lényeg, én már eldöntöttem, hogy Sigmapárti leszek.
Hydra #67: Azért van benne igazság, lásd a fenti 2 obit. Szétolvastam minden tesztet amit találtam, néztem korrekt képeket is (bár ez nem meggyőző, jobb lenne ha valaki itt használná, és belinkelne egyet kettőt) és a Sigma van olyan jó mint a Canon, persze olcsóbban. Na mindegy, ne rágjuk ezt tovább...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest