Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mittu
csendes tag
heló
részben objektív csak, de kérdeznék...
azt hittem, hibás a kitben lévő 18-55. néhány képen (csak eredeti méretben látható) kis piros pixeleket fedeztem fel, amik rettentetesen zavarnak. gondoltam hibás az obi, félretettem, majd szervíz lesz belőle. ma fotóztam végig egy előadást egy másik obival, és az _összes_ képen ottvannak a piros pixelek. tehát a géppel lesz vmi.
kérdezem én: a por képes ilyet produkálni, avagy vmi nagyobb gebasz lehet?
egy kicsit sem vagyok nyugodt. programal persze eltüntethető, de nem akarok végignyalni többszáz / ezer képet. és _ne_ legyen hibás.
előre is kösz
m
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 4
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- TCL LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest