Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ilyet vettem nemrég: [link]
Atomkirály arra amire használom, de szinte semmi másra nem jó. Természetfotózás, asztrofotózás és kb. ennyi, kivéve verőfényes napsütésben mert akkor azért el lehet vele indulni. Nade 28k-ért örülök neki, mint majom a farkának
33-ért nemrég vehettem volna egy Zeiss 8/500-at de akkor a Pentacont el kellett volna adnom és a 8/500 már kézből tényleg igazán használhatatlan pedig azért néha az is kell nekem. Sok-sok fénynél tudom használni a Pentacont is. Megvan a kistesója is, 4/200, ezt még el is lehet bírni és könnyebben kitartható, nyitott blendével meg szebb a rajzolata a bátyusénál. Teljesen használható most hogy már beletanultam, szoktam is magammal vinni akkor is, ha nem biztos, hogy kell. A 300-ast nem fogom hurcolni habókra mert leszakad a vállam.
''fixekből kirakom...'' ezt inkább viccnek szántam de azért nem rossz a kitobi, láttam már jóval gyengébbet drágábban. Rekeszelni kell és egész korrekt lesz. Az a baj, hogy ami 100%-ban lefedi a tudását az annyival de annyival drágább, hogy erősen elgondolkozik az ember de olyan istenigazából nem is nagyon van ami kompromisszumok nélkül mindent tud amit a kitobi. Valami mindegyiknél van amiben gyengébb, és közben legalább 4-5-ször de inkább még többször annyiba kerül.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Gitáros topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- HP omen 17-w131ng bontva
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest