Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obladee
csendes tag
Sziasztok!
Első tükörreflexes gépem vásárlása előtt állok, fényképezési tapasztalat nélkül, minimális/alapszintű fényképezési ismeretekkel (látványtervező programokat használok, ahonnan az ISO, f-stop és záridő fogalmáról, kapcsolatukról van némi ismeretem, de gyakorlatban fényképezőgépen még nem használtam).
A keret, amit a vázra és az objektívre tudok költeni ~150k. Váznak már kiválasztottam a Nikon d3200at, most az obi kiválasztásában szeretném a segítségeteket kérni.
Így első körben elég sok mindenre szeretném használni a gépet. Főleg épületfotóra és tájfotóra, de érdekel a makro és a portréfotó is, ebből kifolyólag egy nagy átfogású obiban gondolkozom (az enyhe/közép tele végét azt gondolom épületfotók esetében tudnám kihasználni, magas épületek megközelíthetetlen részleteinek fotózásánál).
Keresgélésem során nekem a Nikon AF-S 18-105mm f/3,5-5,6 DX VR tűnt a legalkalmasabbnak a célra, a kérdésem az, hasonló árkategóriában ki lehet e hozni többet a dologból? Gondolok itt nagyobb átfogásra, több fényre (amit végig tudna?). Esetleg Sigma 18-200mm f/3,5-6,3 DC OS HSM II?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs