- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz
Játékos
üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de anno nekem elsőre 2 hét után sem lett jó... Kimentem vele az utcára és fotóztam párat. Vittem magammal tesztképet is. Természetesen nem stimelt. Visszavittem és mutattam az embernek ,hogy ezen semmi nem változott.
Eztuán hátravitte és 1 órát szórakozott vele. Addig ott vártam....
Visszahozta és megnéztem. Még nem volt jó. Megint elvitte. 1-2 órát megint szórakozott vele. MEgnéztem és akkor már jónak tűnt. Illetve jobbnak, mert akkor már teljesen bizonytalan lettem....Kb szerintem 2 hétig nem is nyúltak hozzá. Pedig a vázam is ott volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest