- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz
Játékos
üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de anno nekem elsőre 2 hét után sem lett jó... Kimentem vele az utcára és fotóztam párat. Vittem magammal tesztképet is. Természetesen nem stimelt. Visszavittem és mutattam az embernek ,hogy ezen semmi nem változott.
Eztuán hátravitte és 1 órát szórakozott vele. Addig ott vártam....
Visszahozta és megnéztem. Még nem volt jó. Megint elvitte. 1-2 órát megint szórakozott vele. MEgnéztem és akkor már jónak tűnt. Illetve jobbnak, mert akkor már teljesen bizonytalan lettem....Kb szerintem 2 hétig nem is nyúltak hozzá. Pedig a vázam is ott volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Windows 10
- Revolut
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Nem lesz idén iPhone 18
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest