Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zéno
csendes tag
-
Zéno
csendes tag
Valakinek van eladó ddr2-es ramja?
1x1 GB vagy 2x2 GB kellene ami működik párban. -
Zéno
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Zéno
csendes tag
Érdekel valakit TP-Link WR1043ND V1.5 router?
Hibátlanul teszi a dolgát. Az eddigi legjobb (stabilabb) routerem, de sávszélesség emelés miatt váltani szeretnék a gigabites tesójára (V2.x). Gyári firmware van rajta - nekem tökéletesen bejött.
Ár 5000 ft. -
Zéno
csendes tag
Üdv mindenkinek
Lenne egy pár dolog ami nálam csak a helyet foglalja ezért nagyon olcsón eladnám őket.HP Laserjet 6L nyomtató, usb átalakítóval. Driver a neten rákeresve megoldható akár win7-hez is.
Chieftec Dragon (fekete) nagytorony. Van benne anyag, jó nehéz. Szép állapotban. Van benne 3 sata rack is.
Házhűtő, Accelero S1 rev2 vga hűtő, 12 cm venti, ventiszabályzó, Rack (pata), Scyte Setsugen 2 VGA hűtő (lassan 1 éves de 5 percet ment, csak kipróbálva volt - gyakorlatilag vadiúj), Logitec kamera.
2 gép 1 monitor és egy billentyűzet és egér kiszolgálására kábel (VGA). Billentyűzettel lehet váltani a gépek között.
[link]Ha valaki elviszi az egészet 10 eft. Szerintem korrekt ár és szeretném egybe eladni hátha sikerül.
-
Zéno
csendes tag
Érdekel valakit Chiftec dragon nagyméretű számítógépház (sötétszürke). Sajnálom kidobni. Ha valakinek kell szívesen adom. Van 3-3 db mobile rack is hozzá (3 pata, 3 sata).
Van egy régi HP Laserjet 6L nyomtató is. Működőképes, de driver-t keresgélni kell hozzá.
Van valamint még 2 db fa CD-DVD tartóm is, meg pár notebook táska.
Ingyen adom.
Hétvégén lomtalanítás. Ha kell valakinek akkor addig szóljon. -
Zéno
csendes tag
válasz szasanyi #60499 üzenetére
A kállói úton lévő D Fitness messze a legkomolyabb terem Nyíregyházán. Hatalmas alapterület, működő klima, jó parkolási lehetőség, hatalmas öltöző, nincs zsúfoltság, igényes környezet, tisztaság és rettenetesen sok és működő gép. Hátgépből csak kb. 12 féle van. Ja és körbe üvegfal van a padlótól a mennyezetig (ergo ~ rengeteg természetes fény és semmi pincefiling) valamint van kültéri része is.
Én ezt ajánlom. Nyíregyházán mindegyik terembe jártam már, de ez a legkomolyabb. Neten megnézheted.
[link] -
Zéno
csendes tag
válasz DonThomasino #60504 üzenetére
Igen voltam. Kevesebb gép, kisebb terület, drágább mivel én heti 3-nál (havi 12) többször járok. Nekem nem tetszett a terem hangulata, sokkal zártabb az egész.
A D-be megveszek egyszerre 3 havi bérletet (szauna nélkül mert az nem érdekel és így jó árban is van), korlátlanul mehetek és hatalmas tágas levegős és világos térben tudok edzeni.
Annyit edzettem már mindenféle pincékben meg szűk félhomályos termekben vagy folyamatos neonfény alatt, hogy azt már nem bírom elviselni. -
Zéno
csendes tag
válasz Ivy.4.Ever #60506 üzenetére
Hát a fene se tudja, már nem emlékszem rá. Én korán reggel járok mostanában - nyitáskor szellőztetni szoktak azt tudom majd később bezárják az ablakokat és indul a klíma ha meleg van. Mondjuk én egész évben atlétában és rövidnadrágban edzek de télen se fáztam így sose. A friss levegőt meg kifejezettem szeretem.
-
Zéno
csendes tag
Érdekel valakit egy Grundig Xedance 82 flat Tv készülék?? Ajándékba szülőknek mondjuk.
[link]
A Tv-t ingyen elvihetitek. Tökéletesen működik a Tv csak a gyári távirányítót kéne megpiszkálni mert az nem mindig működik, de van hozzá egy másik is csak az nem pont ehhez a Tv-hez való (bár csatornát és hangerőt ez is vált).
A Tv 53 KG - ebben még van anyag !!! Segítek levinni a kocsihoz. Csak a Tv-ről van szó állvány nincs hozzá mint a linken. Ja és helyileg Nyíregyházán - Örökösföldön van. Igazából csak a helyet foglalja de hátha valakinek szüksége van rá.Műszaki adatok: Képernyőméret (hüvelyk): 32 Frissítés (Hz): 100 Digital-Reference: IGEN Képarány: 16/9 fésuszuro: Igen Kép formátum: 4 teljesen sík képcső Real Flat széles képernyős Megatron: IGEN Virtual Dolby Surround: IGEN moduláció sebessége (SVM): IGEN Dinamikus gyújtótávolság: Igen Fokozott élessége (CTI): IGEN állomások automatikus (ATS euro plus): IGEN Picture in Picture (PIP 2 tuner): IGEN PIP-szöveg: IGEN dupla ablak funkció (Double Window) IGEN Digitális Lock: Igen Timer: Igen fókusz beállítása: Igen Teletext memória 2048 oldalas: Igen Memória kapacitás TV: 99 Number of AV program memória: 4 Standard TV: BG, DK / K, PAL, SECAM, NTSC 4 és 43 MHz Szabványos TV-n keresztül AV: NTSC 3,58 MHz. A2 B / G / D / K, Nicam 5,85 MHz Infrared Remote Control: Távirányító TP 160 C Speakers: 2 magassugárzó + 2 első szélessávú független fejhallgató hangerőszabályzóval: IGEN audio csatorna kiválasztható a fejhallgató: IGEN Power zenei / teljesítmény RMS: 2 csatorna 30 W / 15 W Csatlakozók: 3 x Euro-AV, RCA-AV (Camera), fejhallgató-csatlakozó ( 3,5 mm) sztereó audio kimenet HiFi berendezések Feszültség (V): 190-265 Frekvencia ( Hz): 50/60 Fogyasztás TV munka (W): 200 Energiafogyasztás készenléti üzemmód (W): 5 Súly (kg): 53 Szélesség (mm): 921 Magasság (mm): 568 Mélység (mm) 545 Szín: Ezüst Procon Kitűnő TV, számos hasznos és kényelmes funkcióval(pl. PIP).
-
Zéno
csendes tag
Akinek a Digi nem működik megfelelően javaslom, hogy írja át a a router-ében a Digi DNS-ét a Google Dns-ére (8.8.8.8 és 8.8.4.4-re). Nálam bevált. Így legalább az oldalak betöltődnek. Majd később visszaállítom ha megoldották a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest