Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Soulfly842 #73005 üzenetére
Köszi!
Ezek valakóban a legjobb árak, amiket láttam mostanában.
Újfehértó nincs is messze, ha érte kell menni."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Valakinek nincs otthon elfekvő súlykészlet, amit nem használ?
A boltban valami horror ára van."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Tamás9x #71656 üzenetére
Én nem vagyok az új és normális dolgok ellen. Az hogy le vagyunk maradva, az már nem rajtunk múlik.
Viszont én gyagyit soha nem raktam a kocsiba, nem is fogok.Az viszont tapasztalat, hogy sokszor a mögöttem jövő Xkétszáz meg Merci terepjáró lila meg kék fénnyel elárasztja az utat. És az bizony, igencsak rossz...
wwhy: az biztos
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Tamás9x #71652 üzenetére
A színhőmérséklettel azért csak óvatosan. Ha túl fehéret választasz, akkor esőben, párás időben, ködben alig fogsz vele látni, mivel visszaverik a fény nagyrészét.
LED izzóra gondoltam, nem fényre.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Tothgera30 #70894 üzenetére
Ha jutottál valamire, arra kíváncsi vagyok.
Sok sikert hozzá..."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Tamás9x #70881 üzenetére
Haverom vett ilyet, nagyon durván gyomlál a betonréseknél
Szemüveg kötelező!embe: A piaccsarnonkál van egy cipész/javítás, köszörülés, mi oda szoktuk vnni.
Árat most nem tudok. (legutóbb meghúztam kisflexxel, aztán mentem füvet vágni )"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Soulfly842 #70855 üzenetére
Nem votl még abban a boltba, csak a régi helyén a vasgyár utcána. Amikor bejött ez a háborúsdi, meg infláció... ki volt rabolva. Azóta akik jártak az új helyen, mindenki csak elégedetlen hagnon beszél róla.
Én azóta nem voltam ott, pedig van olyan termék, amit kifejezetten szerettem.
Nemcsak az ára, de a minősége miatt.
Mostmegmár ez sincs."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Per Me #69912 üzenetére
Amióta 4IG lett, egyre rosszabb. A digionline kb nézhetetlen, mindig nyűgje van, a sportközvetítések kb egy vicc kategória minőségileg. Elég megnézni egy angol bajnokit, olyan, mintha kb a 60 as években járnánk, vagy rosszabb. Plusz a rengeteg SD csatorna is...
Erre minek vegyünk drága tv-t"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz szabonagyur #69842 üzenetére
Ezért adok kettőt is
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló,
Egy ide- vinyóhoz keresek valami sata átalakítót, akár USB csatlakozássl is a gép felé.
Nincs valakinek ilyesmi holmi elfekvőben?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló,
Van valakinek lightning - > 3.5 jack átalakító, amit megvett, és nem használ?
Átvenném."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv,
Virág és vagy esetleg ajándékcsomagküldés itt Nyíregyen elérhető valahol?
Van valakinek tapasztalat?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Tothgera30 #68261 üzenetére
Szerintem hagyd a pitsába.
Ha látsz vele, és nem vakítasz másokat, fölösleges ezen rugózni. Amúgy meg otthon is be tudod állítani, a videós oldalon találsz errevaló tartalmat.
Akkor érdemes beállítani műszeresen, ha pl új lámpákat teszel be, amik még soha nem voltak beállítva.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Tothgera30 #68209 üzenetére
Bármelyk szervízben megicsinálják 5 perc alatt. Eszközt használnak hozzá, nagyon elrontani nem lehet mit. Mi a baja?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz szabonagyur #67352 üzenetére
És hol van megbízható szervíz?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló,
Van egy adott iphone 6S, egy akksit kellene cserélni benne.
Megéri ezzel foglalkozni?
Köszi."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Autóklíma feltöltés, fertőtlenítés Nyíregy környékén kit ajánlanátok ?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz DonThomasino #66132 üzenetére
Kommunikációban van hova fejlődni.
És mondjuk akinek nincs FBje?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Sanyi52 #66037 üzenetére
Majd beindul mégjobban az online vásárlás-házhoz szállítás.
Szerencsére volt alkalmam látni, hogy a Tesco-s házhozszállításnál hogy bánnak a termékeddel... lehet hogy előtte sem kímélik, de te nem úgy viszed haza a boltból..."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üvegvisszaváltó működik valahol Nyíregyen ?
A Làszló utcai sparban volt, de mást nem tudok.Illetve befőttesüvegek èrdekel valakit ingyér ?
Ahogy néztem szezonjában jópénzért árulják az újat."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Tothgera30 #65921 üzenetére
Talán Kémri urat tudnám ajánlani.
Bár Ő Nagykállóban tevékenykedik."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz betyarr #65911 üzenetére
Csatlakozom.
Ritkán volt vele gond eddig, és azt is igyekeztek hamar elhárítani.
Páromnak vokdafone van azzal a hulladék boxxal, kezelhetelen f.stenger az egész. A netről inkább nem is írnék hogy mekkora szégyen. A tréhómnak benne van a nevében..."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Drughi #65894 üzenetére
Nálunk a kínai szomészéd a sportgalambjait röpteti, tiszta galambaszar minden.
Most járjuk az útját, hogy van-e engedélye stb, a szomszéddal már azon gondolkdounk, hogy nincs más hátra, mint a vadász szezon kihirdetése."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Displayport -> DVI átalakítója nincs valakinek elfekvőben?
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
LGA 775 alaplap Celeron dual corral, 2 GB rammal ingyen elvihető.
Működőképes."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Működő Pentium D, DDR ramos gép érdekel valakit ingyér?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Hali, bútor üvegpolc led élvilágítást keresek. Felhívtam pár villanyboltot, led üzletet, de nem volt nekik ilyen.
Esetleg tudtok valami helyet, vagy oldalt ?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló,
Használt, de működőképes aztali DVD lejátszót keresek, legfőképp olyat, ami otthon porosodik és nem használják. Jelképes összegért átvenném.
Megjegyzés: 8 ezerért újak lehet venni, de csak pár alkalomra kellene a közeljövőben.
Ha tudtok ilyet, ne tartsátok magatokaban!
Köszi"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló,
Kicsit off, de egyszrűen nem tudom jobb helyen megkérdezni.
(van itt off téma egyáltalán? )Szóval keresnénk a közelben (Nyíregy vonzáskörzete) egy erdős-tisztás részt ahol pár fő ki tud menni autóval egy késő délutani talira, akár egy esti csillagnézéssel. Pokrócot lerak, elemózsia elő, ilyesmire gondolok.
A bujtos kilőve, ott sokan vannak.Anno kabalásra emlékszem ilyesmire, ma voltam arra terepszemlén, de már azt se látom hol lehetett régen bejutni oda. Gondolom magánkézbe került.
Tippek, ötletek?
Szívesen veszem!
Köszi!"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Dióhíéjban:
Mondom mindenkinek, ennyi címzettet nem veszek bele bocsika
Van egy Focusom, és hát ugye sajna típusbetegség a hátsó küszöbíveknél jelentkező rozsdásodás...
Abszolút nem vészes még, gondoltam az elején kezelésbe vesszük és nem lesz nagy baj.Ránézett, azt mondta nem nagyon lehet javítani, illetve lehet, de se gari semmi nincs rá, mert vissza fog jönni..
Mondom az úgy kellemes.
Azt mondta hagyjam lehoradni teljesen, és akkor majd teljes csere, vagy kitalálnak valamit.Kérdeztem a két lökös újrafényezése, plusz a küszöbmunka lenne majd 200 ropi...
Otthagytam a picsába
Nem vagyok szakértő, de totál hülye sem...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló,
Autófényezőt, esetleg karosszérialakatost tud valaki ajánlani?
Esetleg tapasztalat is érdekel, akinek van
Köszi!"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, foglalkozik valaki fülhallgató javítással?
Lenne két példányom. Az egyiknél már itt ott kilátszik a kábel, a másik egy gyári Sony amit hugica leépített véletlenül.
Köszi."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sziasztok, az autó visszapillantó tükörben izzót szeretnék cserélni, viszont én nem akarom barmolni. Ilyen esetben autószetelő vagy villamossági?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Van valakinek helyben 1155 ös Atx lapja?
Gagyibájt nem érdekel, fapados asus sem, jóféle Z vagy H jöhet.
Kivele ha van, vagy tudtok ilyenről!
Köszi"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló
Pár apróság eladó:
Chieftec Blackbox külső vinyó Usb2.0
Tp link wi-fi adapter
Zalman Zm m300 egér
X-loop polraizált napszemüveg férfi
Everlast férfi póló"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló,
Keresek lapost ismerősnek. Jó állapotú, normális gép érdekel.
Asus,Acer, Lenovo, Fujitsu kilőve.
Ha van valamid jó áron ne tartsd magadban."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló,
Van valakinek 3.5 jack hosszabító kábel?
Mindkét végén 3.5 "apa" jack, 1 méteres már bőven elég...
Ha van megbeszéljük, és nem veszek újat."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó edzőtermet emberi árakkal tud valaki?
Cutler meg D meg ilyesmi nem játszik."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
3D-nyomtatásba tud nekem segíteni valaki?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz szabonagyur #51920 üzenetére
Esetleg FirstStop a körúton?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Ivy.4.Ever #51795 üzenetére
Mert napközben nincs időm rá mert dolgozok.
Este meg kit hívjak fel, a tudakozót?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz #93794560 #51784 üzenetére
Pontosan. Ahogy Frenk írja.
Te vagy a vevő, nálad van a lé, most tökmindegy miről van szó. Lekezelően bánnak veled. Ki vagy te ott és mit akarsz, rendesen rosszul érzed magad ott. Hülyének néznek, akár hozzáértő vagy akár nem.
Nem is szoktam mondani hogy IT-s vagyok, csak ha már végszükség van és vitára kerül a sor.
Szoktam tesztelni őket mennyire akarnak átvágni... akárhova megyek
Aztán van hogy nagyot koppannak."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FRENK1988 #51772 üzenetére
Ők szartak le elsőnek...
Még tavaly! az egyik megkeresésemre azt mondták,(napok múlva, majdnem egy hétig eltartott egy két szavas emailt megírni!!!) a termék jelenleg nem kapható náluk.
Az hogy mikor lesz, mennyi, az nem lényeg... tiszta szégyen.A vasávári pál utcán sem jobb a helyzet.
A 3M-be akkor se mennék ha ütnének.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az milyen már hogy 2 boltból 2 nem válaszol az emailes megkeresésemre termékrendelés ügyében?
Merthogy a netes listában meg amit megadtak abban nem szerepelnek csak alap dolgok, ezért írtam nekik.
Tiszta szégyen.
Na ezért rendeltem netről...
Az ilyen boltosok meg kapják be!"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Asztalláb aljára kellene nekem gumiláb vagy gumidarab ami emel is avgy 2 centit az asztalon. Netán álltható...
hol tudok ilyet beszerezni?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz nikilauda #51395 üzenetére
Még csak azhiányzik. Annyi dög van itt az utcába nem lehet aludni tőlük, mert vonyít ugat meg nyüszít. Van olyan időszak hogy 0-24 be tolják. Legszívesebben kitiltatnám az egész állattelepet a baromfival együtt a hortobágyra, odavalók.
Engem meg hagyjanak aludni
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz CoolBoy323 #51266 üzenetére
Ha a miénk itt a portán nem lenne elég, majd jelentkezem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest