Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
HP Presario CQ56-s gépből:
wifi+kabelei
wbcam + mikrofon
burkolat + erős zsanérok
AMD Athlon II P360 CPU (Socket S1) + hútés
touchpad
csatlakozok (HDD, ODD, USB, töltő) csavarok
meg egy hibás alaplapNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Slystyle
őstag
Valakinek esetleg egy Serious Sam 3: BFE 75%-os Steam kupon? November 4.-ig felhasználó. Ingyen elvihető, akinek kell.
-
Fricu
tag
Hali
Nyíregyházán új asztali gépbe való DVD írót hol érdemes venni?
Valakinek esetleg eladó? Új vagy szerű
kösziFricu
-
Tamás9x
őstag
Eladó
Acer Aspire 3100
Sempron3600+
1GBddr2
40GBsata
Hibás alaplap
A tulaj utolsó ajánlata 10.000ft
Am tuti menthető belőle Burkolat, kijező,proci,hdd,aks halott,dvdrwInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tothgera30
Ármester
Ugyan ez a típus van egy haveromnak, fél év után szétment a töltője. Gariban cserélték, nem gond. Pár hónapja rá elszállt a töltőrész áramköre, mondták hogy 80k a javítás (új alaplap). Végül is 20k-ba ügyesen megcsinálták. Mindezt azért mert sz@r a hűtése, állandóan pörög, hangos és nem hűt eléggé. Tehát én nem nyúznám hosszútávon. Amúgy azt hiszem ez az a gép amit a Ipon visszahívott az i5-ös CPU-kkal, mert nagyon melegedősek voltak, bár i3-assal sem sokkal jobb a helyzet.
ui.: Üzleti gépet, egész korrekt VGA-val használtan 70-100k körül ki lehet fogni. Nekem a mostani előtt egy 4525s ProBook volt, az 5470-es VGA-val szépen vitte még a BF2-t is, árban, minőségben és hűtésben is orrhosszal veri az Acert.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Nirvanus
aktív tag
3M-ben NINCS gép
Betti pedig emberből van ( ráadásul nőből ) és változó a hangulata. A faterommal speciel én sem dolgoznék szívesen... Peti meg olyan, amilyen - és már nem 3mérnök, csak egy, mivel már csak ő van ott az alapítók közül, vajh' miért De akárki akármit mond, Nyíregyházán a legnagyobb halak egyike, ne bántsuk őket ( a BlackComp viszont hiányzik )[iTX-or-GtfO!]
-
mgm81
aktív tag
válasz Tothgera30 #32878 üzenetére
Amire nekem kell, erre jó.
A procit is csak minimális teljesítmény javításért cserélném.
Na meg utána a ramot is.Mutass egy ehhez hasonló notit, ilyen árban ami elviszi pl az MW3-at.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: mgm81
-
Tamás9x
őstag
válasz CoolBoy323 #32885 üzenetére
Nem vitatkozom Örülök, hogy téged sosem vert át te vagy az arany 1%
Én épp ezt csinálom kb 2 éve... Joggal pocskondiázok.Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
dAnky
aktív tag
válasz CoolBoy323 #32882 üzenetére
az jó csaj? looool láttatok már jó csajt?
na meg a 3Mben a tulaj pföö annál nagyobb tuskó bunkó nyálgép parasztot még nem láttam, és finoman fogalmaztam. Mikor bemegy az ember miben segíthetek? Vásárolna akarok jaj persze mi kell minden izé hozé. Mikor meg bemész garaztitna akarsz megkérdi miben segíthetek? Mondod videókarit hoztam mert gond van vele. Vág egy pofát majd ennyit mond vidd be hátra... és le is ül nagy flegmán ilyen a világon nincs. Mikor vettem valamit és nem voltam vele megelégedve visszavittem a terméket majd belekötött mikor minden doboza számlája nyavajája megvolt kivéve 1 pici ks zacsit amiben benne volt a pendrive akkor azt mondta hogy a zacskója? Mondom az az 1 nincs meg. Akkor szevasz viheted is... Mondom akkor hozok 1 zacskót erre bevágta hogy rendben de ugyan ilyen legyen kiszedi egy másikból és ha 1 milimétert is eltér nem veszi vissza. Na akkor elhordtam azt a szemétládát és elmentem. Ekkora pofátlan embert. Senkinek nem szoktam rosszat kívánni de remélem tönkremegy.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Tamás9x #32884 üzenetére
Nem mondták, hogy meg tudják csinálni, nem vágtak át, szóval nem értem mire fel ez a pocskondiázás és rejtett önfényezés...
Most mondjam én is, hogy az egész megyében senki nem tud rendesen riasztót és kamerát telepíteni, csak én?!
Nyírdigitről megvan a véleményem, és én csak olyan boltot ajánlok, ahol van gerinc... 3M ENGEM még nem baszott át, de itt többeknek negatív véleménye van róluk. Elfogadom, és pont.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
A lényegen nem változtat kókány munka igaz számlát kapok róla, de akkor is kókány.
Ha mnőség kell akkor Nyírdigit. Garanciával javíttat és megvannak a kapcsolatai, hogy szakemberhez jusson el a kártya.
[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
anonymus89
addikt
Megerősítem
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Tamás9x
őstag
válasz CoolBoy323 #32871 üzenetére
Most voltam bent a 3m-nél hablatyolt a csaj valami hasonló technológiáról meg minden de kimondottan nem reballoznak 50/50%.... nincs gépük.. Felküldött pestre hogy ott biztos tudnak segíteni borsos áron
-
McReay
aktív tag
Nyíregyházán albérletet merre érdemes keresni?
(mármint....közvetítő iroda vagy internet)Konkrét ötleteket várok!
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó Alpenfoehn Brocken full dobozos, bőven garis proci hűtő. 8000 Ft.
Érdeklődni privátban. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz anonymus89 #32875 üzenetére
Melegítéstől sütéstől(már ha ehhez folyamodsz) nyerhetsz 3-6 hónap időt míg veszel egy másik kártyát.
Javítani nem tudod, maximum megfelelő folyatószer esetén felfrissíteni az oxidálódott törött BGA golyókat.
Reball-nak az a lényege, hogy az ólommentes rideg BGA golyókat ólmozott rugalmasabbra cserélik, ami nehezebben reped el. Ekkora kártyánál... sok hő kellÉn kártya cserét ajánlanék egy 9-es szériát vagy legalább egy GTS/X2-es kártyát, kevesebbet futott alacsonyabba meghibásodási hiba rátája.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
panasonic vezeték nélküli telefon eladó! helyiek 4k-ért vihetik! [link]
-
Tamás9x
őstag
válasz CoolBoy323 #32871 üzenetére
Alaphangon egy 450.000ft-os gépről beszélünk. Kb 5-6 éve csinálom csak tudom, ha megjelenik valaki a környéken, hogy hé nekem van gépem 1 héten belül az összes szaki értesül róla
anonymus89: 3k-ért senki nem dolgozik csak aki beledobja a sütőbe 220 fokra 10 percre Remélem nem Levente volt
Vita OFF
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #32867 üzenetére
Ez vmi csúnya akart lenni, csak elírtad?
-
Tamás9x
őstag
válasz CoolBoy323 #32867 üzenetére
Ha bemegyek és csak pestre tudják küldeni, vagy megnézik, hogy tudnak e vele valamit kezdeni a kollégák hátul, ez biztos arra vall, hogy van nekik legalább 2 gép
-
Tamás9x
őstag
válasz CoolBoy323 #32865 üzenetére
3M-be melegítik, Szabolcsban csak nekem volt gépem.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #32857 üzenetére
Suto vagy a 3M
-
Baxter
csendes tag
válasz anonymus89 #32861 üzenetére
Eladni szeretném mer az árából+ rá dobnék és ugy vennék másikat :S
Ha veszem a fáradtságot hogy PÜ-t irok, elvárom hogy minimum válaszoljál rá! Üdv: Baxter
-
Tamás9x
őstag
válasz anonymus89 #32861 üzenetére
Ezt a szériát nem ér meg javítani. Reflowozni lehet amit nyíregyen sokan csinálnak, sütni lehet, de ezek max 3-6 hónapos működést garantálnak, 1 normális reball számlával 10.000ft a szakiknál.
-
tag
Eladó cuccaim:
Asrock Fatal1ty Z77 lap dobozos, hibátlan állapot! ára: 29k
Asus Xonar DG hangkártya oem ára: 3k
WD Green 500gb sata hdd 64mb cache ára: 7k
Hitachi 1.5tb sata hdd garis ára: 13k
Seagate 120gb 2.5" noti hdd sata ára: 5.5k
Chieftec 450w táp ára: 4k
CNPS9700 LED hűtés am2+ foglalaton volt, de felmegy am3-ra is! ára: 3k
Casetek CK 1020 ház ára: 4k
LG W2453TQ 24" lcd monitor ára: 26k
sata dvd-írók kb. 6db áruk: 2k/db -
Tamás9x
őstag
Nyíregyházán senkinek nincs gyári gépe, Killhates Robick5 F27.... M a kártya típusa?
-
Baxter
csendes tag
Eladó MSI-K9V6NGM-V Alaplap fejlesztés miatt. Tökéletesen müködik most is ezt hasznalom Ára: 7000 magyar forint Érd: PÜ azt hamarabb észreveszem vagy 06205063025
Ha veszem a fáradtságot hogy PÜ-t irok, elvárom hogy minimum válaszoljál rá! Üdv: Baxter
-
anonymus89
addikt
Tudtok valakit ajánlani aki videókártya javítással foglalkozik? (csíkozódik)
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Erdei88
veterán
-
Golyo69
senior tag
válasz betyarr #32852 üzenetére
Nekem általában H vagy H+! Nekem is Klikk van már lassan 1 éve! Örökösön vagyok éppen most is H+ van!
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
betyarr
veterán
akinek van telenyomoros mobilnete,az megnézné hogy milyen kapcsolata van?tegnap aktiváltam a klikket,de eddig még csak edge-t mutatott.nyáron simán volt H,H+ is otthon is meg a munkahelyen is.az én készülékemben van a zavar vagy a (tér)erőben a telenyomornál?
-
mgm81
aktív tag
-
Teejay83
tag
Keresek: IDE laptop HDD-t jöhet 30Gb-tól
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
mgm81
aktív tag
Hali
i3 330M cseréjét tervezem.
i5-3210M jó a helyére?
Egy Acer Aspire 5740G-t bővitenék.[ Szerkesztve ]
Üdv.: mgm81
-
őstag
Üdv mindenkinek
Eladó:
új AMD FM2 5600K négymagos proci (ATI HD7560 VGA-val) + új MSI FM2-A55M-P33 alaplap , 1 év garancia = 38000 Ft.
Kis ízelítő hogy mit tud ez a konfiguráció játékok terén, a prociba integrált VGA-val [link]
--------------------------------------
- AMD FX-4100 - 17000 Ft
- AMD FX-6100 - 21000 Ft
- AMD FX-8120 - 28000 Ft
- AMD FX-8320 - 35000 Ft
- AMD FX-8350 - 42000 FtIgény esetén lappal is.
--------------------------------------DELL Latitude D630
-Processzor: Intel Core2 Duo T7250
-Merevlemez: 80 Gb SATA
-Memoria: 1 Gb DDR2
-Beépített Wifi, kártyaolvasó
-DVD-író
-Magyar billentyűzet
-PCMCIA aljzat
-D-Sub kimenet LCD-TV-hez vagy monitorhoz
-Magnézium ház , BlueTooth,,LAN, Vista matrica
-eredeti,jó aksivalÁra: 45000 Ft (+3000 Ft-ért eredeti DELL dokkoló DVI kimenettel és 5 USB porttal)
-------------------------------------------------------
HP 6910pProcesszor: Intel Core2 Duo T7100
Merevlemez: 80 Gb SATA
Memoria: 1 Gb DDR2
Beépített Wifi,BlueTooth , kártyaolvasó ,LAN
DVD-író , 14 colos kijelző , ujjlenyomatolvasó
Angol billentyűzet,ajándék billentyűzetmatrica
D-Sub kimenet
Vista matrica
gyenge aksiÁra: 43.000 Ft
---------------------------------------------
Lenovo T410 (ÚJ! 1 év gar) + ajándék eredeti Dokkoló !-négymagos Intel Core i5 processzor
-4 Gb DDR3 RAM
-250 Gb winchester
-14" LED kijelző
-DVD író
-WIFI
-BlueTooth ,LAN
-újjlenyomatolvasó
-magnézium ház
-billentyűzet-megvilágítás
-kártyaolvasó
-FireWire 1394
-PCMCIA aljzat
-D-Sub monitor kimenet
-HDMI kimenetÁra: 115.000 Ft
Minden gép garanciás. Igény esetén több RAM-al , nagyobb vinyóval , stb.
Érdeklődni priviben !1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
betyarr
veterán
lapiba megoldódott az odd,de most asztaliba is kellene egy.lehetőleg jóárasítva.ATÁ-s!
-
Teejay83
tag
HP F500 laptop újszerű állapotban eladó
AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology TL-50 (2x1,6Ghz)
1024 MB (2 x 512 MB) DDR2 tovább bővíthatő akár 4Gb-is olcsón!
NVIDIA® GeForce™ Go 6100 VGA 128Mb
120 GB 5400 rpm (Kérhető 320Gb-os Hdd-vel +5000ft)
DVD iró
Wifi
15,4" 1280x800-as nagyfelbontású kijelzőSzép állapotban,hibátlan működésű megbízható laptop!
A mai igényeket teljes mértékben kielégíti,gyors,strapabíró gép.
Aksija jó 1-1.5 órás!!
Kijelző hibátlan kristálytiszta éles képet ad.
43900 ft
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
szasanyi
félisten
válasz szasanyi #32836 üzenetére
Kis árkorrekció, egyéb pontosítás az eladó Sapphire HD6850 hirdetésében.
-
levi1108
aktív tag
Eladó:
Gigabyte GTS250 1Gb Hdmi változat 10k
Gigabyte H61M-S2PV alaplap (s1155) még majdnem 2 év garival, dobozában, garancialevelével 11k -
S.Feri
őstag
Eladó dolgaim:
Creative Live! Cam Vista IM webkamera - 2.000Ft
AC Ryan alubox:2.500Ft
HP photosmart 7760 fotónyomtató - 7500Ft
EPSON XP-205 -teljesen új patronokkal, tökéletes állapotban, mintha új lenne, még sok garanciával, dobozában eladó! 12.000Ft
Sony ericsson CK100 car kit. Dobozában, minden tartozékkal. Hibátlan állapotban! 4000Ft
Pontosan ilyen:
Privit hamarabb észreveszem.
[ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
szasanyi
félisten
Eladóvá vált egy remek Sapphire Radeon HD6850 videókártya:
- hibátlan, tipp-top állapotban, dobozában (tartozékaival, még pár hónap garanciával)
- nem batár méretű, hűtése és fogyasztása is nagyon korrekt
- rendkívül tuningos darab: 1Ghz@1.20V
- ára 20.000 HUFA tuning-eredmények, tesztek itt és itt láthatóak. Ezekkel az órajelekkel játékok alatt is stabil, de nálam 850/4200Mhz@alapfesz (vagyis csak CCC-ben 850/1050Mhz beállít és kész!) volt használva mert így is elég volt.
Érdeklődés és részletek priviben.
-
Tamás9x
őstag
Eladó hibás Acer 3100-as gép
Ami hibátlan: kijelző 15,4 1280x800
40GB sata hdd
1GB ddr2
DVD-RW
30 perces aksi
szép burkolat
Töltő nélkül
15000ftA tulaj nem kérte a javítást.
-
betyarr
veterán
notiba keresek a cimborámnak író/olvasót.ha valakinek van,akkor privi,pls!
köszi! -
Noctuafan
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem itt a városba egy céget aki társasház bejárati ajtókkal foglalkozik, azon belül is biztonsági ajtókkal? HiSec-hez hasonló de egy picivel jobb minőségű kellene. Élőben kiábrándító volt.
150.000Ft-ig gondoltam. -
Nirvanus
aktív tag
válasz FRENK1988 #32816 üzenetére
Múltkor szermányoltam 2*1 Kingmax-ot 4k-ért ( lekopogom, szerencsém volt, akkor, de mivel utána kidöglött az egyik, így utólag rossz volt a vásár ) Úgy vettem észre, hogy a 800-as kit-ek 5-7k körül mennek manapság ( újonnan 6-8k a beszerzésük minimum ), na de ez mégiscsak egy pár legenda Szóval ha a Memtest leokézza őket és eszi a P45 a modulokat, 8-10k alatt eladni bolondság, és ez alá alkudni pofátlanság, persze csak szerintem
[iTX-or-GtfO!]
-
wwhy
veterán
Eladók:
1. Eladó az alábbi karcmentes, nagyon szép állapotú (ha jól tudom Foxconn) ház+400W-os 12cm ventis Q-Tec táp+ Lite-ON DVD olvasó (lemezek tesztelésére az egyik legjobb)
Adok még eyg MSI G31M3 v2. alaplapot, amiről nem tudom h jó-e vagy sem. A vásárló leteszteli, majd ha jó, becsületesen megmondja és egy becsületes árét meg is tarthatja.3. SanDisk Extreme Pro® SDHC™ UHS-I Memory Card 16GB
Performance/speed: Up to 95MB/s read speed; up to 90MB/s write speedSanDisk Extreme SDHC HD Video class6 (up to 20 MB/s w/r speed) 16 GB
Vadiújak, dobozos kivitel.
5. - alaplaphibás 15,6-os Acer noti 1GB RAM (2x512 Samsung)., hibátlan slim DVD író, hibátlan kijelző, HDD nincs.
4. 2db 8GB-os microSD, class4. vadiújak, tesztelve, 1 hó gari.
6. Logitech MX Anywhere bontatlan egér
7. Logitech K800 bontatlan, magyar nyelvű világítós bill.
8. Microsoft Sculpt Comfort bontatlan, magyar nyelvű bill.
9. Coolink Silent Savior HDD hűtő, kb. 6 hónapot volt használva.
10. Panasonic ES-8109 borotva + tisztító egység, újszerű.
Csere csak az alábbiak tekintetében érdekel:
- Panasonic TZ25 fényképező (vagy Fuji EXR)
- egyszerű sztereó (2.0) Genius fadobozos hangszóróELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Lapit keresek max. 50.000 Ft-ig. Leharcolt példányok nem érdekelnek! PM-ben jöhetnek ajánlatok.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Freiherr
őstag
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
Eladó 15,4"-os fényes/matt 1280x800-as ccfl kijelzők notiba 5db 6000ft/db áron
Pixelhibamentesek, rendelésből visszamaradt példányokInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tothgera30
Ármester
válasz Freiherr #32820 üzenetére
Nekem nincs különösebben, összesen egy fogam tömték be, szóval nem is szeretnék tapasztalatokat gyűjteni.
A Dream Dental is nagyon jó, csak ugye árban feljebb van. Ha egy bonyolultabb helyrealitásra, vagy pótlásra keresel céget, akkor inkább hozzájuk menj. Kati "egyszerűbb" dolgokat tud elvégezni, de kedves, jó és pontos munkát végez.
-
Freiherr
őstag
válasz Tothgera30 #32819 üzenetére
Saját tapasztaltod van?Van jópár,csak tudjon választani az ember.Valaki ezt is ajánlotta múltkor,3D röntgen stb.
Back to the future
-
Freiherr
őstag
Jó fogorvost tudnátok ajánlani Nyíregyházán?
Back to the future
-
JézU.S
csendes tag
VadiÚj Kingston SSDNow 300V 60GB SATA3 Bontatlan csomagolásában 3év garanciával -15eFt
Számla/garancialevél jár hozzá. Személyesen átvehető Mátészalkán és Debrecenben. -
anonymus89
addikt
Ha netán valakit érdekelne egy AOC E966SWN 18,5"-os monitor zsír új ajándékba lett kapva minden tartozéka megvan még csak ujjlenyomat sincs rajta.
Az ára 18k, házhoz viszem ha szükséges. (Nyíregyházán belül persze)[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Asus Eee PC R101 netbook eladó
- Intel Atom N450 1,6 GHz
- 1GB DDR2 RAM
- 160GB 7200rpm winchester
- Intel GMA 3150 videókártya-35k
-
Bobby G.
senior tag
Nyíregyházáról szeretnék Debrecenbe eljuttatni egy 111x85x11 cm méretű és 22,5 kg súlyú csomagot. Tudna valaki segíteni?
-
ejnyebejnye
tag
Pénzügyi PSZAF vizsgához tananyagot, vagy bármiféle segítséget tud valaki adni? Ha valaki vizsgázott ebből, szívesen venném ha dobna egy privátot.
köszi
-
ficere
aktív tag
Keresek i7-es notebookot.
Machete nem ír sms-t
-
anonymus89
addikt
Valakinek DVD eladó kisebb kiszerelésben 10/25 db hengerben mondjuk a mai nap átvétellel?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Tothgera30 #32805 üzenetére
Majd szólok úgyis, és írsz v sem
-
Tothgera30
Ármester
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Tothgera30 #32798 üzenetére
Passz, sokara, 1 honap mulva min.
-
wwhy
veterán
Olyan placc, mint az amazon, de nem is lényeges, mert EU-n kívül van, és ez esetben még a magánszemélytől történő vásárlás esetében is az adott összeghatár felett meg kell az áfát fizetni.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla