Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz betyarr #33499 üzenetére
Én pont ugyanígy jártam az egyik "vevővel" aki gyakorlatilag fix árral keresett meg, hogy vinné a lap + CPU duómat (tekintettel az újszerű és hibátlan állapotra, plusz a tuti garira). Másnap azt írta, hogy bocsi mégsem, mert talált olcsóbb lapot így csak a CPU kéne neki... igaz, hogy leírtam: az egyelőre nem vihető külön, meg a lap sem olyan, gari stb.
Nekem nem sürgős az eladás, és nem sz@rtól akarok megszabadulni mindenáron amivel nekem tesznek szívességet ha elviszik, szóval nem értem miért hasonló feltételezésekkel állnak az alkuhoz. De úgy tűnik ehhez ITT hozzá kell szokni mert ez a trend. -
szasanyi
félisten
válasz betyarr #33497 üzenetére
Az egyik gond, hogy sok a hülye. Olvasni sem tud, de értelmezni azt biztosan nem. Ezen kívül a többség csak ár alatt akar vásárolni és nem akármit, hanem csak jó terméket tuti garival. No, meg hát több az adok-veszek emberke is aki felvásárolja / ...ná a jó cuccokat szintén csak az ár alatt, mert ő - az eladó kontójára persze - még továbbadná némi haszonnal.
Én nem szeretem ha palinak néznek, és én magam sem szoktam pofátlan ajánlatokat tenni egyáltalán és ezt természetesen el is várnám. De itt... -
szasanyi
félisten
válasz betyarr #33495 üzenetére
Ez úgy tűnik nagyon igaz. De cserébe egy rakás retardál írkál idióta ajánlatokat privát üzenetbe, mert nem tud olvasni. Én már átírtam az eladó CPU hirdetésemet és még így is írnak, hogy 40-ért vihető-e. Aztán egy ilyennel a mondat végén válaszolom, hogy hogyne lappal együtt!, erre ma megkérdi, hogy tényleg?
-
betyarr
veterán
"no money,no cry..." vagy ez woman-al van? nem nagyon mennek elfelé az eladó holmik
-
S.Feri
őstag
Eladó dolgaim:
Creative Live! Cam Vista IM webkamera - 2.000Ft
AC Ryan alubox:2.500Ft
Eladó egy VTX3D HD7950 X-Edition videókártya.
Dobozában, tartozékaival, hibátlan állapotban, rendkívül halk hűtéssel!!!
Olcsóbb kártyát beszámolok! HD 7870 v. GTX 670 érdekel leginkább.
Garancia: 2015. 03. 14-ig LeC kollégához.Ára:59.900Ft
HP photosmart 7760 fotónyomtató - 7500Ft
EPSON XP-205 -teljesen új patronokkal, tökéletes állapotban, mintha új lenne, még sok garanciával, dobozában eladó! 12.000Ft
Sony ericsson CK100 car kit. Dobozában, minden tartozékkal. Hibátlan állapotban! 4000Ft
Pontosan ilyen:
Eladó 3db Fulda Carat Progresso nyári gumi.
215/55 R16
93H
5-6 mm futásfelület.
Javítva nem voltak.
DOT: 4509
7000/db.Privit hamarabb észreveszem.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Teejay83
tag
[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy ASUS P8Z68-V LX lap. Full dobozos, minden sallangjával. IPON-os vásárlás, a vásárlástól számított 3 év Garanciafutár szolgáltatással. A gari 2015.02.29-ig él még. Nem mutyis stb. garis. Ha elromlik, akkor futár viszi ingyen, és hozza.
Támogatja a 3. generációs 22nm-es procikat, és a PCI-E 3.0-ra is fel van készítve. USB3 stb. Jól felszerelt lap.
Nincs széthajtva, első tulaja vagyok. Egy jól szellőztetett - jól szellőző házban teljesít jelenleg is. Elől 2 db. 14 venti tolja be a friss levegőt, hátul egy 12 -es szívja ki a meleget. A ház teteje meg mint a képen látható, nem mondható túl zártnak.
Ára: 20eFt.
Lakótársaival:XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
- Eladó 2 db. 3,5"-os külső vinyó ház 1 db. IDE + 1.db. SATA HDD ház + 1 vinyo - mindez 6eFt.
Érdeklődni privátban. Köszi!
-
nagyúr
Kicsit engedtem az árból,ennél olcsóbb nem lesz!
-
betyarr
veterán
válasz Teejay83 #33489 üzenetére
csökkentettem az árakon:
samsung syncmaster 2233bw 22" monitor kitűnő állapotban 19k
sandisk microsd memkari 32gb class 10 ultragyors + adapter 7k
vegyétek és vigyétek!karácsonyi ajándéknak sem utolsó!
-
Teejay83
tag
HP presario V6000 laptop
Szép megkímélt állapotban
AMD Turion X2 2x1.6Ghz
1Gb DDR2
60GB HDD sata 100/100%
Nvidia Geforce Go 6150 Vga
15,4" tűéles LCD
gyári töltő
Jó akksiNetezésre,filmezésre játékra vagy amire akarod
38K
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
ttpityu
csendes tag
-
Nite
őstag
sziasztok!
eladosorba kerult az asztali gepem, ha esetleg valakit erdekelne:
gephaz: Cooler Master HAF 912 Plus
tap: Cooler Master Silent Pro M500
alaplap: Asus Maximus V Gene
cpu: Intel Core i5-3450 (3,1GHz)
cpu huto: Cooler Master Hyper 212 EVO
memoria: Kingston HyperX Blu KHX1600C9D3/4GX (2 * 4GB)
ssd: Kingston HyperX 3K SH103S3120G (120 GB)
vga: Asus ENGTX560 DC/2DI/1GD5vasarlastol szamitva mindenre 6 honap garancia, nyiregyhazara, debrecenbe, miskolcra hazhozszallitassal
csak egyben, 170.000.- HUF
Paid my dues!
-
Plero
aktív tag
Gépmaradványok eladóak!!
Gigabyte GA-K8NE alaplap + AMD Athlon64 3000 + CPU + 2*256MB RAM + 1db LS Drive + MSI CD-rom + ház + Mercury 350W tápegység 4eFt
ABIT IS7 + Celeron 2.4 + 512MB RAM + Geforce FX5200 128MB + 40GB HDD + 1.44 MB FDD + CD-RW- DVD ROM + ház + tápegység 4eFt
Mercury PVM266 aMP alaplap + Celeron 1.8 +2*256MB RAM + 10GB Maxtor HDD 99/100% + 1.44MB FDD + CD-ROM + DVD-ROM + AGP MX400 64MB + ház + Mercury 300W tápegység 2eFt
NEC Powermate VT i810e, Celeron 767MMX processzor, 64MB RAM, 20GB HDD, 1.44MB FDD, CD-Rom, Win98.Megkímélt, kevés üzemórával. 2eFt
2db MSI FX5200 TD128LF 3eFt/db
Geforce2 MX400 64MB 1eFt
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz CoolBoy323 #33480 üzenetére
Na, hát akkor csak nekem lesz igazam, pedig viccnek szántam, szarkazmusnak A Sapphire pedig igenis egy kicsi vállalat, van egy tervezőrészlegük és kész, a terméket bérben gyártatják, ott ahol mindenki más is. Csak egy asusnak vagy mittoménminek van pénze fenntartani bonyolult support és szervíz hálózatot, van készlete stb, stb...
A hp régen volt, kb 10 éve, hallom, hogy a dell sem olyan mint rég, a hp sem... nem foglalkoznak a nagy cégek sem már vele, hogy hiteles maradjon a nevük...
Teejay: ha sikerül eladnod majd írd meg nekünk (: Sajnos ennek nem nagyon van piaca, gondolom.
-
Csöves
őstag
-
Teejay83
tag
Ma az utolsó alkalom,hogy valaki elvigye FÉLÁRON tovább nem hírdetem
4000fthelyett ma 2000 ftDPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
-
embe
nagyúr
válasz ng0ofy #33475 üzenetére
"Mondjuk ilyen névtelen gyártó szétbuherált kártyáját " - ezzel azért így nem értek egyet.
Ettől függetlenül a forgalmazónak nem kellene szem előtt tartania a márkát. Forgalmazza és kész. Mindegy hogy egy LC-Power tápot vesz, vagy egy FSP-t, ő forgalmazza és kész. Az hogy a háttérben ő mit intéz, ahhoz nekem mi közöm?
De sajnos nem ez a tapasztalat....[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Irmscher 353 #33477 üzenetére
de egy iPont- hogy követ? Beáll az üzletbe 10-18-ig és csúnyán néz rájuk?
@ng0ofy: a Sapphire valóban névtelen gyártó
[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz CoolBoy323 #33470 üzenetére
Ilyen esetekre vannak cégek, melyek felgyorsíthatják a folyamatokat.
Ők csak úgy hívják, hogy követeléskezelés...
Minden legálisan történik, csak az emberek agyára megy egy idő után, hogy "árnyékként" követi őket 2-3 kigyúrt nagydarab fickó -
ng0ofy
KORREKTOR
Pont ezért mindenből csak a gyári gari. Eddig voltam asusnál, logitechnél, hp-nál, lenovonál, két hétnél tovább semmi sem tartott, az is a logitech volt. Mondjuk ilyen névtelen gyártó szétbuherált kártyáját megvenni sem egy életbiztosítás, az igaz...
-
CoolBoy323
nagyúr
szép sztorik...
az a gond, h amíg venni akarsz, addig ki van nyalva a segged, de már mikor gondod van, na akkor leszarnak... pedig a MI pénzünkből ebédelnek...
-
betyarr
veterán
válasz CoolBoy323 #33465 üzenetére
én vagy 3-4 éve egy hdd-vel szenvedtem egy darabig az iponnal.szerencsére csak egy másodlagos lemez volt.végül minden ok volt,de azért így is váltottam velük jónéhány mailt meg telefont.csere lett egy másik márkára,ami olcsóbb volt.kellett nekik pár hét mire a különbözetet rátették a számlámra. pár száz huffal többet is,de azt betudtam fájdalomdíjnak ha egyszer nem tudnak számolni...
-
Slystyle
őstag
Nekem egy alaplapom garanciáztatása tartott közel 3 hónapig, igaz nem iPon, de elég vicces volt. Először elküldtem nekik tavaly november végén. Mondják, hogy 4 hét. Gondoltam ebből már csak jövőre lesz lap (2013 január).
Január első hetén felkerestem őket, mondták, hogy továbbítva lett a szakembernek, mert valami gubanc akadt vele, kérik a türelmemet. Jó vártam türelmesen, 2-3 hétre meg is jött a lap. Viszont a poén az volt, hogy ugyanazt a lapot küldték vissza. Szépen gondosan becsomagolták, hogy észre se lehessen venni a dolgot, csak egy volt a bibi, hogy én még gar előtt lefotóztam minden egyes szériaszámot a lapon és megegyezett. Felhívom őket, mondják, hogy biztos rossz csomagot adtak fel, juttassam vissza... Kicsit se akartak hülyének nézni. Mondtam, hogy az önök hibája miatt nem fogok fizetni, küldjenek egy futárt. El is küldték a futárt, ment vissza a csomag.
Eltelt megint 2-3 hét és semmi válasz tőlük. Felhívtam őket, mondták, hogy még folyamatban van. Mondtam nekik, hogy ez már pofátlanság és kérem vissza pénzem. De ők azt nem tehetik meg. Ekkor jött a fogyasztóvédelem felhozása és a bizonyítékok szembesítése. Egyből készségesen segítettek és rá egy hétre már a számlámon volt a pénz.Ez a gond sok bolttal, hogy hülyének és tehetetlennek nézik az embert. Kicsit rá kell nézni a körmükre meg néha oda is csapni és máris olyanok, mint a bárányok.
-
embe
nagyúr
válasz CoolBoy323 #33470 üzenetére
Ez a baj, hogy ilyen a hozzáállásuk.
-
szasanyi
félisten
Vmi havert egy kamerás mobillal vigyél feltétlenül!
-
embe
nagyúr
válasz CoolBoy323 #33467 üzenetére
Említetted a fogyasztóvédelmet?
Igaz a baj az, hogy a jelenlegi szabályozás valahogy úgy említi, hogy "törekednie kell" - ez meg nem nevezhető egy konkrét dolognak. -
embe
nagyúr
Mi a válasz arra a kérdésre, hogy mi tart 5 hétig?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz betyarr #33464 üzenetére
ma van 5 hete, hogy egy Sapphire 7870 XT-t gariztatok náluk...
annyit értem el ma, h bementem vergődni, h péntekig megoldják az ügyet, csere lesz a beszállító szerint...de a "kedves" cég 24 óra alatt nem tudott tegnapi levelemre válaszolni, melyben leírtam nekik finoman, h betelt a pohár, jöhet a csere vagy a zsé vissza
ha egy mezei 7870 cserét ajánlanak fel, kiröhögöm őket, és pofonvágok mindenkit
-
betyarr
veterán
válasz CoolBoy323 #33463 üzenetére
De ma az iPont is megutáltam
osztán mér',te?
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem is csodálom, elég paraszt volt a csávó, a rendelés is rohadt lassú, bizonytalan, meg a hitegetés hetekig...
De monopol helyzetük van, mert sok olyat árulnak, amit sehol máshol nem lehet beszerezni... és azt drágán
Amúgy lehet hogy tényleg ez a nick az övé, Engel Balázs a tulaj/portás neve 2 személyes kis vállalkozás ez amúgy...
De ma az iPont is megutáltam
-
zsolti1902
aktív tag
Köszi a tippet. Max ehhez még kell egy molexre átalakító vagy hosszabbító kábel.
Még majd hétvégén szétnézek mi a felhozatal.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
Drughi
addikt
Eladó:
Samsung NP350V5C-S05HU típusú laptopom:
15,6" LED, 1366x768, MATT
Intel® Dual Core B970 - 2,3 GHz
4GB DDR3 1333MH
750 GB HDD
AMD Radeon™ HD7670M 1GB
Eredeti Windows 8
Garancia: 2015. 04. 13-ig
Vásárlást igazoló számlával, gyári tartozékaival, hibátlan állapotban.Most ajándék 32GB-os Kingston pendrive-val!
100000HUF
###
Jabra EasyCall Bluetooth Headset
Beszédhang jelzés akku és kapcsolati állapotról
Multipoint
Akár 6 óra beszélgetési idő
Akár 8 nap készenléti idő
Bluetooth V3.0
Töltöttségi állapot kijelzés
Dedikált ki-be kapcsoló gomb
Új, Bontatlan dobozos
Garancia: 1év gyári6500HUF/1db ; 12000HUF/2db ; 16000HUF/3db
###
Nokia 515 kártyafüggetlen mobiltelefon
Fehér szín
Fém burkolat
Dual sim22.000HUF
Érdeklődni pm-ben!
[ Szerkesztve ]
-
Nite
őstag
sziasztok!
eladosorba kerult az asztali gepem, ha esetleg valakit erdekelne:
gephaz: Cooler Master HAF 912 Plus
tap: Cooler Master Silent Pro M500
alaplap: Asus Maximus V Gene
cpu: Intel Core i5-3450 (3,1GHz)
cpu huto: Cooler Master Hyper 212 EVO
memoria: Kingston HyperX Blu KHX1600C9D3/4GX (2 * 4GB)
ssd: Kingston HyperX 3K SH103S3120G (120 GB)
vga: Asus ENGTX560 DC/2DI/1GD5vasarlastol szamitva mindenre 6 honap garancia, nyiregyhazara, debrecenbe, miskolcra hazhozszallitassal
170.000.- HUF
Paid my dues!
-
dui
aktív tag
Érdekel valakit mechanikus férfi karóra? Új, dobozos. Érdeklődni priviben.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz kriszpontaz #33454 üzenetére
wow, egy ilyen engem is érdekelne.
szerk: habár nem nyíregy, de a PCGEAR-nél kapható.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Silverstone 5.25 -> Slim slot-in DVD beépítő keretet nem forgalmaz semelyik üzlet Nyíregyházán?
-
embe
nagyúr
válasz zsolti1902 #33451 üzenetére
Marad az Ebay..
-
őstag
válasz zsolti1902 #33451 üzenetére
Cooler Master R4-BCBR-12FB-R1 , csak 30.000 óra életratam nem a legtöbb... Nincs ilyenem, nem is láttam-hallottam.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani kék LED-es vagy átlátszó 12 cm-es ventilátort, ami csendes, molexes és beszerezhető a környéken? Valami jobb, megbízható márkában gondolkodom, ami 1 év után nem kezd el hangoskodni.
(Az Arctic Collong-okat nagyon kedvelem, csak nem gyártanak átlátszót.)
KösziMy VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
szasanyi
félisten
válasz kriszpontaz #33447 üzenetére
Csak lennék, csak lennék! Jó cucc, jó áron sem nagyon megy most úgy látom, és bármi áron meg különösen nem lesz csere.
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy ASUS P8Z68-V LX lap. Full dobozos, minden sallangjával. IPON-os vásárlás, a vásárlástól számított 3 év Garanciafutár szolgáltatással. A gari 2015.02.29-ig él még. Nem mutyis stb. garis. Ha elromlik, akkor futár viszi ingyen, és hozza.
Támogatja a 3. generációs 22nm-es procikat, és a PCI-E 3.0-ra is fel van készítve. USB3 stb. Jól felszerelt lap.
Nincs széthajtva, első tulaja vagyok. Egy jól szellőztetett - jól szellőző házban teljesít jelenleg is. Elől 2 db. 14 venti tolja be a friss levegőt, hátul egy 12 -es szívja ki a meleget. A ház teteje meg mint a képen látható, nem mondható túl zártnak.
Lakótársaival:Érdeklődni privátban. Köszi!
-
Drughi
addikt
Eladó:
4GB DDR3 1333MH
750 GB HDD
AMD Radeon™ HD7670M 1GB
Eredeti Windows 8
Vásárlást igazoló számlával, gyári tartozékaival, hibátlan állapotban.Most ajándék 32GB-os Kingston pendrive-val!
###
Multipoint
Bluetooth V3.0
Új, Bontatlan dobozos
Garancia: 1év gyári###
Fehér szín
Fém burkolat
Dual simÉrdeklődni pm-ben!
-
izomhod
őstag
sziasztok!
Debrecen-Nyíregyháza között közlekedik valaki a napokban?
egy telót kellene elvinni -
szasanyi
félisten
Ha valakit érdekel jó alaplap és/vagy CPU... esetleg mind2. Továbbra is eladó, cserélhetö egy Noiseblocker BlackSilentPRO PK-2 venti.
[ Szerkesztve ]
-
taklasz
tag
Eladó vinyó:
WD5000BPVT 500GB SATA 2,5" vinyó.
HDSentinel szerint 100/100 8kSamsung ST2000DL004 Certified repaired HDD
Bontatlan 2TB-os 2014. júliusig garanciával 21k -
nagyúr
-
S.Feri
őstag
Valaki megy Bp-re mostanában, egy pendrive lenne amit kellene hozni nekem, illetve egy procit kellene elvinni, ha valakinek belefér. Sör -csoki ajándék terhe mellett.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
betyarr
veterán
válasz diablo1984 #33434 üzenetére
persze hogy nem!nem az ő szemébe vakuztak!
-
betyarr
veterán
-
-
CoolBoy323
nagyúr
-
nagyúr
-
-
-
Louies
aktív tag
Hali! Valaki ki tud számlázni innen 7320 tevékenységi kört? Privátban jelezzen nekem lenne egy kis munka.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Plero
aktív tag
-
tag
Eladó cuccaim:
Casetek CK-1020 ház ára: 4k
ENERMAX LIBERTY ELT500AWT moduláris (nincs meg az összes kábele, ami van: alaplapi csatik, 5db sata, pci-e) ára: 7k
Winfast Geforce 8800GTS 640mb ára: 6k
Zalman CNPS9500 s775 hűtés ára: 2k
Cooler Master HAF 912 Plus ház ára: 12k
Cooler Master GX 750W táp ára: 12k
ASUS - U-65GA 650W táp ára: 8k
Samsung 500gb sata 3.5" hdd ára: 7k
WD 1tb 3.5" sata hdd ára: 11k
FSP 350w táp ára: 2.5k
Packard Bell 19" wide monitor ára: 11k
2gb ddr3 ram Kingmax 1333mhz ára: 3k -
embe
nagyúr
Hali!
Lakótársaival:Továbbá eladó egy tölthető, 2600MAh-ás akksi? Tévedésből lett megrendelve, egyszer kipróbáltam ennyi. Egy USB kábel van hozzá, és azzal, vagy egy normál micro usb töltővel lehet tölteni. A rajta lévő ledek jelzik a töltöttséget. Vagy visszatöltöd vele a telót, vagy erről üzemelhet. nemcsak teló, hanem bármilyen micro usb-s töltővel rendelkező eszköz. Ára: 2eFt.
Érdeklődni privben. Köszi! -
őstag
válasz Tothgera30 #33410 üzenetére
Én még mindig nem értem
Azonban van PH-n Akoska07 felhasználó ivy és egyéb procik kupakjavítását csinálja, mert el lett cseszve ugye a hőátadás abban a szériában. Szóval nem muszáj a régi szériánál maradni, sztem az iví is bírja azt az órajelet.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
szasanyi
félisten
válasz Tothgera30 #33410 üzenetére
Nem tudtam elképzelni miért jó egy procit ugyanolyanra cserélni, így hogy elmondtam megvilágosodtam... Allah akhbar!
-
pigmeus
tag
Helló!!
Keresek egy olyan embert, aki szokott Ebayről rendelni itt Nyíregyházán paypallal Megkérném egy kis szívességre. Szeretnék egy tokot és egy fóliát rendelni UK-ból. De nincs paypalom. Természetesen nem ingyen -
szasanyi
félisten
válasz Tothgera30 #33408 üzenetére
Lemaradtam vagy csak én nem értem? Most adtál el egyet, nem?
-
Tothgera30
Ármester
Intel Core i7 2600k-t vagy 2700k-t keresek, jó áron! OEM érdekel főképp (NH-D14-el hűtöm), egy hét próbagaranciát kérek, ha papíros, az sem baj!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz ng0ofy #33406 üzenetére
14k-t nem mondanám olcsónak, mert már 5k-ért is lehet teljesen jó routert venni!
És az ASUS azért jócskán drágább, alsó hangon 2x!
Na annyit pl nekem nem ért a torrent, mert minden másban bőven elég nekem a 1043.
Volt már pár routerem, de szerintem is jó arra, amire való, pedig lenne pénzem jobbra is, csak mi a f.sznak
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz CoolBoy323 #33404 üzenetére
Én is azzal szemezek, mert az 1043-ról bár jókat olvastam a topicjában, de csak azok dícsérik, akiknek nem volt pénze jobbra (:
Használtan kellene, mert kicsit a kltsgvts.
Szasanyi: kizárólag linux iso fájlokat osztok meg és töltök le torrenten, ezért kellene...
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Noctuafan #33397 üzenetére
Amíg a Telekomnál dogloztam is azt mondtam mindenkinek, hogy panelban DIGI. Net szuper, így az IPTV is. Erős a hálózat.
Keresek olyan routert, amin megy a torrent külső merevlemezre.
Eladó pár lom:
512 mb ddr2 mem 1000
AMD Sempron 3000+ proci (am2) 2000
XDL Hero 25s ház, tuningolt fogantyúval 3000
Ft. -
Drughi
addikt
Eladó:
4GB DDR3 1333MH
750 GB HDD
AMD Radeon™ HD7670M 1GB
Eredeti Windows 8
###
Multipoint
Bluetooth V3.0
Új, Bontatlan dobozos
Garancia: 1év gyári###
Fehér szín
Fém burkolat
Dual simÉrdeklődni pm-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla