Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz Slystyle #23735 üzenetére
Mivel ez az első komoly padom, nincs nagy összehasonlitási alap, de jobb mint az asztal. Nálam asszem control van, de az egér nagyon jól mozgatható, nem akad, nem kemény, nem huplis. Talán annyi a baja, hogy a széle feljön a csuklódnál.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Slystyle #24702 üzenetére
Ez így van, lehet én néztem félre. Bocsesz, nem kioktatás akart lenn. Ha eléred azt a határt, akkor az aktuális sebességet mutatja valós MB/sec ben, és nem az átváltogatós Mbit/sec ben. Mondjuk ezt mindig is jó ötletnek tartottam.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
PeetR
aktív tag
válasz Slystyle #24700 üzenetére
Rosszul tudod 8 mbit-el pontosan 1 MB kell, hogy töltsön. Nekem a 10 mbit 1.2 MB szed max.
DonThomasino:15 mbit-el 1.875 MB-al kell hogy szedj.
Itt egy kis segítség[ Szerkesztve ]
-
válasz Slystyle #33091 üzenetére
Akkor tessék: Remélem így már jó lesz .
-
Sirandrish
legenda
-
Madn!ght
addikt
válasz Slystyle #48170 üzenetére
Februárig a Szabolcs utcán laktam, azóta a Sóstói úton. A Szabolcs utcán egy fokkal jobb volt, ott 90 megabit körüli sebességeket mértem, itt a Sóstóin viszont már 60 fölé sem megy.
Nekem sem szolgál ki sok eszközt, egy telefon és a TV csatlakozik WiFin, a PC pedig kábelesen.
-
peter889
őstag
válasz Slystyle #52527 üzenetére
Hallottam már azt a lehetőséget. Csak még sosem csináltam.
A nagyker kártyával ugye áfás árat kell fizetnem?
Akitől elkérem, jelent számára valami adminisztrációs többletet vagy kockázatot?
(Már csak hogy tudjam, mekkora szívességet kérek.)
Az Almatárolóban van jó néhány bolt, de szinte mindegyikben kérnek kártyát.
Pontosan nagyker kártya a neve?(#52525) Nirvanus, Én is észrevettem ugyanazt. Sőt, ma az egyik boltban a Paloma kávét drágábban láttam, mint a Karavánt. Pedig úgy tudom, ez mindig is fordítva volt. Régebben én is Palomát ittam. Ajándékba meg Omniát akarok venni.
Köszönöm a tippeket Mindkettőtöknek!
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
-
-
Slystyle
őstag
válasz Slystyle #70202 üzenetére
Lomolás közben még találtam egy pici, stereo hangszóró párt is, ha valakit érdekel.
Genius 2.0 SP-HF150
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest