Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
válasz Tothgera30 #31792 üzenetére
Kizartnak tartom, h luxus hutohoz legyen nyiregyen alkatresz. Rendelni, meg szerintem barmelyik boltba tudsz, erdemes egy-kettobe kerdezoskodni ami utba esik neked.
-
SG3rg0
őstag
Nem tudjátok hol lehet jó árba, illetve hol van most akcióba Tefal edények serpenyők?
-
betyarr
veterán
-
umek7
őstag
válasz CoolBoy323 #31791 üzenetére
geocaching.hu-n kell regisztrálni, itt találsz kereshető ládákat, írhatod be majd a jelszót, stb., nem szükséges hozzá semmilyen speciális ismeret, mindenesetre a wikipedia-s oldalt az alap fogalmakért megéri elolvasni, de tényleg baromira egyszerű...
Ui: A "leolvasós" segítségért pedig még mindig hálás lennék valakinek, ha esetleg gyalog jár arra az illető akkor nem nagy fáradtság. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Nyh-n kapható valahol Noctua NM-i3/i115x rögzítő?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
anonymus89
addikt
válasz CoolBoy323 #31785 üzenetére
Akkor neked a telefon is játék?
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
umek7
őstag
válasz CoolBoy323 #31788 üzenetére
Nagy ritkán egy ismerősömmel szoktunk eljárni ha van rá időnk, bárkinek bátran merem ajánlani, nincs határidőhöz kötve, nem pénz kérdése. Az utazást én nem számolom annak (kerékpár+gyalog), a GPS koordinátát pedig egy alap androidos telefonnal (geocaching alkalmazás..) lehet követni. Aki szeret túrázgatni annak egy külön élmény lehet, ha valaki pedig nem ilyen beállítottságú legalább kimozdul egy kicsit a "szürke" hétköznapokból.
-
umek7
őstag
válasz CoolBoy323 #31785 üzenetére
Geocaching (a lényege nem ez lenne természetesen, de egyszer már felírtuk csak elkeveredett, illetve a láda jelszó másik részlete már megvan.... Huzamosabb ideig most távol vagyok, és ez a pont nagyon kellene a saját ládához, na de off vége...)
-
Tothgera30
Ármester
LGA 1155-ös Backplate valakinek? Pontosan egy ilyen Noctuásnak örülnék a legjobban, mert az enyém elkószált valahová.
-
umek7
őstag
Sziasztok, kicsit OFF, de hátha véletlenül valaki tudna segíteni. A Rákóczi úton van Hegedűs István emléktáblája, egy papír húsz forintos szerepel, a rajta lévő piros színű sorszámot szeretném megtudni. Ha esetleg valaki arra jár, utcában lakik, stb..
Meghálálni jelenleg csak virtuálisan tudom, de nagy szívesség lenne egy ismerősöm számára. -
szoki007
aktív tag
Nincs valakinek max 7000 ig nvidia vga ? 8800Gt, 9600 GT ilyesmire gondolok !
-
lakisoft
veterán
Keresek Wifi Routert olcsóért.
- Árad -
-
S.Feri
őstag
Routert keresek. Valakinek valami eladó esetleg?
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
betyarr
veterán
nyíregyházán nem tud valaki egy autóbontót,ahol kia ceed-hez tudnék venni acélfelnit?persze jó áron.
-
Madn!ght
addikt
válasz CoolBoy323 #31773 üzenetére
Ok, köszi mindkettötöknek!
-
vlevi
nagyúr
válasz CoolBoy323 #31773 üzenetére
"nem lesz neki elég az 5V, 0,5A"
Jól beszélsz.
Ahhoz sajnos kell egy 3.5-es ház, mert szerintem ott más különbség is van, nem csak az áramfelvétel. Talán a 3.5"-s vinyónak még a 12V is kellene a SATA tápból, nem csak az 5, de lehet, hogy ez hülyeség.[ Szerkesztve ]
-
Eladó 775-ös processzor:Pentium Dual Core E5300
-
Madn!ght
addikt
Srácok!
A Samsung 830 SSD-hez kapott notebook usb-sata adapter alkalmas arra, hogy egy 3,5-es SATA HDD-t csatlakoztassak a géphez USB-n? Táp nem kell neki?
Ez lenne az adapter:
Kösz a segítséget előre is!
-
Plero
aktív tag
Nincs valakinek eladó visszacsapó szelepe kompresszorra?
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
flierqqq
tag
Egyszer sem hordott Ray-Ban 3269 napszemüveg eladó!
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
Louies
aktív tag
Eladó szép állapotú, keveset használt Samsung Galaxy Ace fehér, hölgy tulajdonostól. Újszerű állapotban.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
szasanyi
félisten
VENNÉK 28" esetleg 26" MTB kerékpárt ~30k körüli áron. Csak jó állapotú, és jó minőségű érdekel! Bolti gari esete előny, de 1 hetes próbagarit mindenképpen kérek! Privi pls!
-
South Velen
addikt
válasz FRENK1988 #31756 üzenetére
Én azért annyira nem ajánlom. Anno újonnan vettem egy Samsung Galaxy S-et, be volt égve a kijelzője már újonnan, visszavittem, hitegettek, hogy a Samsungnak küldik, aztán 1 hónap (!) múlva, amikor visszajött a telefon, kiderült, hogy nem is gyári garanciás, valami szervízbe küldték, akik nem ismerték el a hibát. Azóta már körültekintő vagyok és csak Samsung garis telefont vásárolok, de miért kellett hazudni? Na meg korrekt bolt saját költségen is vállalta volna.
-
vcsabika
tag
letiltott vagy külföldi függő iPhone 4-et keresek!
-
SG3rg0
őstag
Nincs valakinek 4-8gb micro sd?
-
Kom-ancs
tag
Sziasztok!
Eladó 4db HDD:
WD Caviar SE W200 200GB (WD2000JD-98HBB0) 100/100
Seagate Barracuda 7200.10 250GB (ST3250820AS) 100/100
Samsung SP1213C 120GB 100/85
Maxtor DaimondMax Plus 9 120GB IDE nem tudtam még tesztelni de emlékeim szerint 100/100
Kérésre mindegyikről küldök HDD Sntinel képet!
[ Szerkesztve ]
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
szoki007
aktív tag
Srácok ! Nem tudja valaki hogy munkanélkülin keresztül tanfolyamok milyen időközönként indulnak és mi kell esetleg hozzá ? Úgy értem hogy én pl. hallottam olyat hogy 1 bedolgozott év....
-
dui
aktív tag
Sziasztok!
Hálás lennék, ha szavaznátok a képemre!Köszönöm!
-
flierqqq
tag
Itt a helyi GSM-ben 1500 -.-''
Gondoltam valaki jó fej lesz és 1-2 citromossörért kivágja, de akkor valamelyik GSM-ben kivágatomÉrdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
Okuyama
tag
válasz flierqqq #31749 üzenetére
Tescoban van a használtmobilos srác ,ott vágnak 500 Ft ért minden fajta simet .De ! Amint kivágta próbáltasd ki vele ,már 2x vágattam .1 X Mico simet az jól sikerült ,most legutóbb pedig Nano simet .És persze hogy elbaszta ......5000 Ft ba került a simkártya csere ....... Megtéríteni nem volt hajlandó na mind1 ,tehát amint kivágta nézzétek meg jó e ,egyébként már más srác van ott
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok AMD Athlon II X4 645 processzor eladó.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
flierqqq
tag
Valaki nem tudna vágni nekem microsimet? (nem ollóval)
[ Szerkesztve ]
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
S.Feri
őstag
Eladó dolgaim:
Asus ENGT430 - januári 3M (Nyíregyháza) vétel, 11.000Ft irányár
Razer Orca - 12.000Ft
Creative Live! Cam Vista IM webkamera - 2.000Ft
AC Ryan alubox:2.500Ft
Seagate momentus 2,5" 160Gb 7200rpm, teljesen új(egy dell ref gépből lett kiszedve) : 6500Ft
Privit hamarabb észreveszem.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
tag
Eladó alkatrészeim:
Gigabyte PH67-DS3-B3 S1155 dobozos ára: 13k
ASUS M5A78L-LE AM3+ dobozos ára: 11k
Core 2 Duo E8400 ára: 13k
Geforce 8800GTS 640mb ára: 7k
Sapphire HD5830 oem ára: 18k
FPS400-60HLN 400W tápegység ára: 4k
Seagate 2.5" sata noti hdd 100/100 ára: 7k
ddr2 2gb-os noti ramok 4k/db
Ac Freezer 7 Pro S775 hűtés ára: 2k
Lg 194wt 19" Lcd monitor ára: 12k[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
-
Valakinek nincs eladó E8400-E8500-as processzora Nyíregyháza-Nyíradony vonzáskörzetében?
Doboz és procihűtő előny!
Erősebb proci is érdekelhet.[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
-
wwhy
veterán
Eladó alaplaphibás Acer 5315-ös noti. Model nr. ICL50
HDD nélkül, 1 GB RAM (2x512 Samsung).ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
dui
aktív tag
Eladó:
- Corsair Dominator 2x1GB 1066Mhz DDR2 (CM2X1024-8500C5D)
- 1 GB DDR3 (Netbook) -
S.Feri
őstag
válasz Tothgera30 #31731 üzenetére
Nekem most meg ket evre van ez a konfig hitelesitve.
-
Garold
senior tag
válasz Noctuafan #31733 üzenetére
Én a normál fa panel ajtót cseréltettem le HISEC-re, meg vagyok vele nagyon elégedve. Még a hangot is teljesen szigeteli, kb 1 éve használom. A szegőt (vagy mit) viszont nagyon gányul rakták fel, ha én lettem volna otthon biztos elküldöm őket melegebb éghajlatra.
Velük csináltattam.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
betyarr
veterán
megválok szeretett sony ericsson live with walkman telómtól.még 2014.01.15-ig garos.minden papírja megvan,kivül-belül karcmentes,tökéletes állapotnak örvend,mivel tokban hordtam és nagyon vigyáztam rá.
további infó: ITT -
Noctuafan
csendes tag
Sziasztok!
Valaki itt Nyíregyházán műanyag bejárati ajtót cseréltetett már le HISEC ajtóra? ( társasházban ) Jók ezek a biztonsági ajtók a sima műanyag bejárati ajtóktól? Melyik cég foglalkozik itt vele?
-
S.Feri
őstag
válasz CoolBoy323 #31728 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
Pci VGA-t keresek, nagyon max 20k, de inkabb 15.
Varom a remek ajanlatokat
-
Bobby G.
senior tag
Keresek olyan átalakítót, amivel a régi winyóimról le tudnám menteni a tartalmakat a PC-re. Mondjuk USB végűt. Vagy külső Mobil Rack-et.
-
Nirvanus
aktív tag
Hali!
DDR2-1066 memóriapáros kellene, 2*1GB vagy 2*2GB-os, párban. CSX CEC (a kék bordás) lenne a legmegfelelőbb, van valakinek véletlenül?[iTX-or-GtfO!]
-
szasanyi
félisten
válasz ng0ofy #31723 üzenetére
A legtöbb embernek felesleges a legdárgább telefon... - így van, de nem ez a legnagyobb baj! Aki olyan kedvező anyagi helyzetben van, annak miért ne? Az, hogy sokan nem tartozunk közéjük, még vannak (más kérdés, hogy sokan hogyan jutottak el odáig).
Sokan ésszerűtlenül (gyakran ostobán, a valós lehetőségeiktől elrugaszkodva és akár hitelre is!) megveszik. A valós probléma az, ha vki sok fontosabb dolgok helyett részesít előnyben egy telefont (tabletet, PC-t, lehet sorolni).
Tehát nem a kívánat, és még csak nem is az ár a legnagyobb gond nálunk, sokkal inkább a szemlélettel és a prioritások megítélésével van nagyon sok embernek nagyon komoly problémája. Persze ezek többsége panaszkodik, miközben ilyen és hasonló, a saját (és/vagy családja) érdekével ellentétes baromságokat csinál. -
Bobby G.
senior tag
válasz Tothgera30 #31718 üzenetére
Sajna vodás vagy független kellene, de köszi!
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
SG3rg0
őstag
1.2m nyúlketrec eladó!
-
vlevi
nagyúr
válasz szasanyi #31715 üzenetére
Oke, addig rendben van, hogy aki kihasznalja a draga telefon lehetosegit, azzal nincs semmi gond. De hogy mindenkinek csak a legdragabb keszulek jo, es csak arra hasznalja, hogy elmondhatja, van neki, az mar sok. Csak azaert bevallalni 2 eves tizenezer forintos havidijakat, es torlesztoreszleteket, hogy almas emblemad legyen, az nem mindig megfontolt dontes eredmenye, inkabb a "sulibanmindenkinekezvan"
-
pigmeus
tag
Kerékpár láncolajozót hol lehet jó áron venni, jó minőségben ?
-
szasanyi
félisten
válasz CoolBoy323 #31713 üzenetére
Nem és hanem és/vagy. Ti. sok hülye van a pénzes arcok között (is), de mindenki az.
-
vlevi
nagyúr
válasz CoolBoy323 #31713 üzenetére
Hát, igen, de ez már tényleg nem az occó kategória
Igaz, sokkal olcsóbb, mintha ugyanez a hardvert egy nevesebb gyártó a saját emblémájával árulná, de a majd 300 dollár azért így is sok. De az tény, hogy sokminden benne van, aminek benne kell lennie.
S750 mentségére talán annyit, hogy ip67 védettség miatt nagyobb szerintem. Aztán, hogy ez a védettség a gyakortalban mennyire igaz, az majd kiderül.[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz Tothgera30 #31710 üzenetére
Akkor bele se olvass a "milyen telefont vegyek?" topicba. :-). Fele arrol szol, hogy galaxy s4, vagy xperia, vagy nexus4?
-
Tothgera30
Ármester
válasz CoolBoy323 #31705 üzenetére
Nálam tuti bírna két napot, telefonálok, sms-ezek és zenét hallgatok rajta. Hétvége felé 1-2 óra erejéig előkerül a wifi és a GPS, de az más téma.
S750 tettszik még, de hát 40k-tól többet nem szánok rá, annyit nem ér nekem egy telefon.
-
vlevi
nagyúr
válasz CoolBoy323 #31705 üzenetére
Hát, igen, azok a régi szép idők, az okostelók előtt, amikor egy átlagos telefon 2 hetet is kibírt, ha nem babrálta az ember túl sok. Mondjuk azokon nem volt mit babrálni
A mostaniakat viszont szinte laptop helyett használjuk már. -
myk74
senior tag
Nekem az A660 kibír 2 napot.Sok wifi-viber,kis játék.és zene.
Nincs kéz Nincs csoki!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Tothgera30 #31704 üzenetére
Nekem a G3S 2 napot bir, az emlitett 8,5 ora kijelzoidovel, szoval hasznalom is
Az a660 1et fog csak
A defym anno 2napot kihuzta, de oregedo akksival, nyuzva 1 napot se
Lenovo P780 4000mAh-s akksijaval mar lehet birja a strapat
A 770 is jo lenne, ha 4" lenne
Vagy a B terv: powerbank...
-
Tothgera30
Ármester
válasz CoolBoy323 #31700 üzenetére
Főleg nekem... E52-t is nehezen cseréltem le anno, N-ra, de ezek bírnak 4-5 napot simán, energiatakarékosban meg egy hetet. Akkor egy A660-assal örüljek ha 2-3 napot kihúzok ugyan ilyen használat mellett.
-
vlevi
nagyúr
válasz CoolBoy323 #31702 üzenetére
Igen, tudom. Nézegettem boltokban ekkora méretű telefonokat, és remélem, jó lesz.
-
vlevi
nagyúr
válasz Tothgera30 #31696 üzenetére
Hát, én is kíváncsi leszek, mekkora a 4.5"-s Lenovo S750.
Mondjuk határeset, ez még talán bele kell, hogy férjen, nézegetem, a húszéves sharp számológépem néhny mm különbséggel ekkora. Az még rendbenvan. De egy 6" péklapát, amivel egyeset téblábolnak, az már durva.
Ha hinni lehet a leírásoknak, akkor ez a Jiayu G3s sem nagyobb. Kijelző mérete nagyobb, de keskenyebb a káva."Most agyalok, h Lenovo a660 vagy 789 legyen"
Egy centivel kisebb az A660, mint a G3S.Amúgy már én is többször elgondolkodtam rajta, hogy miért hajszolják ezt a legvékonyabb témát, az akku kapacitás kárára. Én tuti a vastagabb, de 2x akkora kapacitásút venném meg, ha lehetne választani.
Igaz, lehet kapni bizonyos típusokhoz olyan powerbankot, amibe beleillik a telefon, cserébe batárnagy lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dark Souls sorozat
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Xbox tulajok OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- Vaku topic
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Jamo S606 hangfalpár esetleg centerrel, surroundokkal eladó
- Final Fantasy XVI PS5
- Eladó 2db használatlan Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G videokártya - Alza garancia: 2026.10.13.
- Motorola Moto G13 Mobiltelefon jótállással