Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
válasz Drughi #72398 üzenetére
Típus függő is.
Én egy egyszerű, hosszútávú autót keresek, amivel lehetőség szerint minél kevesebb gond lesz.
Nem érdekelnek az extrák, se a teljesítmény, megnéztem már rengeteg féle tesztet, véleményt , fórumot, szedánt, suvot, stb...
Mindig az Asx-hez jutok el, az tűnik 4m körül a legjobb döntésnek.
Valahogy a Suzuki nem jön be , drágán is adják általában . -
Drughi
addikt
válasz konci79 #72397 üzenetére
Én mintha most látnék visszaesést az árak ál (használt piacon).
2 kollégám is nagyot húzott a Vitarákkal. 3-4 évesen adták el annyiért, mint amennyiért kihozták a szalonból.Én 2020 októberében 1.65M ért vettem a Focusomat, 1 év múlva 1.7M-ért beszámolta volna egy nepper. (Gondolom kirakta volna 1.99M-ért), de nem adtam. Most olyan 1.2-1.4M között mennek a hasonlók, így szép lassan helyre áll a dolog.
-
konci79
őstag
válasz szabonagyur #72395 üzenetére
Azért vannak kivételek, pl. én
Pár dolgot én is lecsekkolok egy autón, és az elmúlt kb. 20 évben elég jó emberismeretre tettem szert, hamar rájövök ha valami nem okés
Amúgy az a borzasztó, hogy elképesztő árakon mennek a használt autók, és mennyinél van már akár 1-2-3 évesen is probléma... Meg ugye sokan 2-3-4 évre veszik, sz.rnak a karbantartásra, úgyis eladják.
Az biztos hogy aki pár éve vett autót, most qva jól jár, ugyanannyiért eladja... -
szabonagyur
félisten
Masnal is (Orokosfold) alacsony a viznyomas?
-
konci79
őstag
válasz szabonagyur #72393 üzenetére
Neten keresve Asx pl.nincs itt. Meg ha kérdezek, őszinte választ várok
-
konci79
őstag
Üdvözlet!
Nincs valakinek esetleg Opel Mokka vagy Mitsu Asx ? Ez a kettő lett kinézve, beletenném 1-2 percre a fenekem, ha lehetséges. Igaz benzinest keresek, de erre jó a dízel is.
" Hátha" jeligére -
Tamás9x
őstag
Tud valaki Nyiregyhazan olyan helyet ahol lehet kamerat es mikrofont kolcsonozni? Road kellene, vagy DJI, illetve valami esti felvetelhez nagyobb CCD-s kamera 2K minimum. 5 napra.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Nagyon koszi megnezem oket
-
Atesz40
junior tag
Sziasztok!
Szasanyi barátom javasolta,hogy forduljak hozzátok.
Szabolcs megyei lakos vagyok én is
Az lenne a kérésem ismerték e olyan kézi porszîvó porfújót amely alkalmas számîtógép,PS takarîtásához,kényes helyekhez hozzáfér?
Kényes helyeken szeretnék portalanîtani.
Ismerték, használtok hasonló terméket? -
v13
csendes tag
válasz Tamás9x #72383 üzenetére
Én itt vettem 4400 Nyíregyháza, Kállói út 77/A 06 20 407 7571
-
Tamás9x
őstag
Haztartasi szilikonzsirt nem tudjatok hol lehet kapni a varosban ? Kapcsolokba kavegephez stb stb
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Velencei tó mellett, Sukorón Van valaki vagy a kozeleben? egy pici szunyogsatrat.kellene atvenni es elpostazni nekem kg 0.5 literes sorosdoboz meretu.
-
wwhy
veterán
válasz szabonagyur #72380 üzenetére
Ha marad esetleg, akkor szólj Tökéletes csere lenne.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
konci79
őstag
válasz szabonagyur #72375 üzenetére
100-ast fel tudok váltani egy 10-esre, teljesen ingyen
-
wwhy
veterán
válasz szabonagyur #72375 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor augusztus 11/12-én cserélhetünk
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
szabonagyur
félisten
Hol tudnék nagy címletű eurót kisebbre váltani, lehetőleg díjmentesen
-
embe
nagyúr
Nincs valakinek elfekvőben egy ilyen szivargyújtó aljzata?
-
Tothgera30
Ármester
Használt Skmei 1628 digitális karórát (egy évet) használt állapotban egy rászoruló gyerkőcnek ajándékoznám. Aki ismer vagy tud ilyen jelentkezőről, az keressen privátban.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tamás9x
őstag
Rendelek a heten Slime-ot akar valaki? Akkor nincs postakoltseg.
-
Tamás9x
őstag
Nincs esetleg valakinek usb-s cipőmelegítője? esetleg cipőszárítója? Kicsi ocso kinai gagyi érdekelne ami egy nap alatt ki tudna szárítani egy cipőt ha jólelázom, nem kell gyorsnak lennie viszek váltás lábbelit
-
szasanyi
félisten
ELADÓ ház és venti csomag [link]
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Drughi
addikt
Nem porosodik valakinak a garázsban egy ülésmagasítója (autóba)?
-
szabonagyur
félisten
Ma estere felszabadult 2 db Ed Sheeren jegyem ugyfest, fel aron viheto a 2 egyben
PM
-
Drughi
addikt
válasz diablo1984 #72362 üzenetére
Folyosóról.
Panelba egy 2,5kw-os megoldotta a 64 nm-t, csak jó helyre kellett rakni. Most is megoldható lenne egy 3,5kw-tal szerintem.
Nem elvárás, hogy hűtőház legyen, és nem is akarok 400e-et költeni. -
Drughi
addikt
Szerintetek klímát mikor érdemes anyagi szempontból felrakatni? Ősz-tél-tavasz?
Ezt a nyarat még kihúzzuk, de akarunk rakatni.
Esetleg akinek van friss ára írhatna, hogy anyaggal munkadíjjal mennyi egy ilyen móka.
80nm-re kellene, 1 db beltérivel. -
szabonagyur
félisten
Jabra Evolve2 65 - 5000
Akksis, tölthető asztali lámpa - ú - 3500 -
nagyúr
Sziasztok!
Nyh-n látott már valaki ilyesmit valahol?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szasanyi
félisten
válasz szabonagyur #72352 üzenetére
Köszi!
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
Nem kaptam rá választ a a topikban, de hátha itt tudja valaki: [link]
-
Tothgera30
Ármester
Keresek valakit aki csinált már hasonlót, és kb. egy ilyen gyűrűből tud reszelni egy picit hogy felfogathassak rá egy I-Spec B adaptert.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
szasanyi
félisten
válasz mghltm #72348 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a TCL esetében csak meghatározott üzletből való vásárlás plusz regisztráció szükséges a gyártói garihoz. 5 évet pedig nem általánosan, hanem típus specifikusan adnak. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
-
Dantor
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyám TLC márkájú TV-je elromlott, szép nagy képernyős, 2020ban lett vásárolva. Én sajnos nem tudom megnézni jelenleg, nem vagyok Nyh-n.
Esetleg tudtok ajánlani szerelőt, aki házhoz menne megnézni, javítható -e?
Nagyon szépen köszönjük előre is! -
jlaci74
aktív tag
Ha valaki Horvátországba készül nyaralni és szeretne ENC-t írjon PM.
"... mint kés a vajon... " jeligére ...
-
szabonagyur
félisten
-
Janaboy
veterán
Tudtok itt Nyiregyen vkit aki foglalkozik 18650es cella pontheggesztessel?
Janaboy
-
FRENK1988
veterán
Kapuprogramozasban tudna valaki segíteni?
A 6mes kapum csak kb 4m nyilik ki (végig van fogaslec)Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok.
Pet kemcso fellelo helyet nem tud valaki? muanyag kupakos erdekelne leginkabb a fem az nem.zar jol 6db-ra lenne szuksegem, regen eldobaltuk most meg nem talalok.
Persze ha helyben nincs megrendelem.
-
depe95
tag
Sziasztok,
Valaki nem jár véletlen innen holnap a tesco felé? A sportisimo üzletben lenne egy termék ami már csak Nyíregyházán. Ezt szeretném én megvenni, de sajna messze van most.
Tudna valaki ebben segíteni, hogy lefoglalom, ha arra jár átveszi, és az ott lévő foxposttal pedig feladja nekem? -
Drughi
addikt
Feleslegessé váló Google Pixel 7a telefon eladó
-
embe
nagyúr
Köszi Urak!
Zuhanytálca megoldva. Most jön majd a mosdó/szekrény projekt. -
embe
nagyúr
Fürdőszoba bútort ( mosdót-szekrényt ) illetve zuhanytálcát merre érdemes nézni Nyíregyházán? Obi, Praktiker megvolt.
Nem horror áru szalonokra gondolok.... -
szasanyi
félisten
Adott egy laptop ami talán vírussal, de valószínűbb a malwarrel vagy más hasonló nyavajával fertőzödött meg. Folyton ablakokat dob fel, nyit meg de víruskereső (defender, AVAST) nem talált semmit.
Ami még fontos, hogy sok céges, személyes, valamint könyvelési adat van a merevlemezen. Egyrészt azok fontosak és nem törlődhetnek, másrészt emiatt nem csak hozzáértőnek de megbízhatónak is kell lenni az illetőnek a probléma megoldásához.
Van-e itt hozzáértő aki ezt vállalná, esetleg tudtok-e ajánlani valakit a fentiek alapján?If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
jlaci74
aktív tag
Kölcsönözhető ENC-je valakinek?
-
DonThomasino
veterán
Codefon os RFID t tud valaki másolni ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Drughi
addikt
Nyiregyen foglalkozik valaki céges repi ajándéktrágyak logózásával, gravírozásával?
A gravírkirálynál sajnos nincs pl kávés / teás csésze készlet...
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #72318 üzenetére
Elkelt.
-
Louies
aktív tag
Szászok!
Fiók takarítás
Asus gtx 750Ti 2gb hibátlan - 10k
ÚJ Vanguard VK 203AP aluminium háromlábú állvány panorámafejjel 15kMinden hibátlan állapotban, 3 nap próbagarancia
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #72271 üzenetére
Ingyen elvihető. Nem rakosgatom tovább.
-
Tamás9x
őstag
Ajto ablak megoldodni latszik Mar csak egy jo futesszerelore lenne szuksegem aki a B tipusbol csinalna nekem Kondenzacios kombi kazant 3 radiatorral tegla epuletbe Nem.olcson es gorsan, hanem jol. Illetve a regi konvektorokhoz huzott hazcsovet szeretnem visszavagatni, teljesen gerincig.
-
szasanyi
félisten
Ha érdekel valakit egy eladó Dragons Dogma II PC játék [link]
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #72304 üzenetére
Hatha van valaki aki mar kijarta ezt a szamarletrat, mert az a baj bemegyek valahova mindenki a sajat lovat dicseri, ez a Hisec is csorgos bililemez, Muanyagot nem akarok, mert kell a hangszigeteles, de ott meg azt hazudnak ra amit akarnak
-
szasanyi
félisten
válasz Tamás9x #72303 üzenetére
Az ajtós-ablakos cégeknél felhomályosítanak mi a kínálat, mik a lehetőségek. Kétlem, hogy lenne árki az nem azon a területen dolgozik és képben van erről, de ha mégis tud ajánlani azt vagy fogalmazzák vagy nem. És elvileg ott van a típus(ok)ról leírás, metszet a szerkezetről, ár stb., sőt ideális esetben akár mintadarab is.
Előzetesen érdemes telefonöon egyeztetni, hogy csak oda menj ahol van olyan ami érdekelhet.If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
Itt a csoportban van valaki aki ért a bejárati ajtókhoz? Szeretnénk a régit lecserélni, és valami hiperszupert akarnánk betenni, ami nem csörög, nem hőhidas, hangszigetel, az se baj, ha olyan vastag, mint egy páncélajtó. Csak örök legyen, és kitartó, mint a nyomorInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
szabonagyur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest