Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz tDr1v3r #71569 üzenetére
Tavaly 2 unnep kozott voltunk, illetve azelott 2 evvel szinten 2 unnep kozt, es vagy 5-6 eve eloszor.
Mi nagyon szeretjuk, gyerekekkel mentunk mindig, ok imadjak. Szerintem az iden is.elmegyunk.még, vagy Demjénbe, még nem.tudom, az is nagyon jo[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
Kp-ban kaptam, es a szefben van meg mindig .....
Engem a tb idegesit a legjobban, mert potyan fizetem . Akarmi van rogton maganorvost kell keresni, mert nincs megfelelo ellatas. Tavaly derult ki vegre , hogy gyogyithatatlan betegsegem van, es tobb mint 10 ev kellett, hogy kideruljon. A helyi korhazbol mindig elzavartak, hogy hipohonder vagyok es szomatizacios problemaim vannak. Aztan tavaly mar annyira elhatalmasodott a fajdalom, hogy maganovos es 300k utan lam egybol lett diagnozis...[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz Tothgera30 #70035 üzenetére
Szia!
Az nagyszeru lenne! Kuldok pu-t !Mi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Kisvarda fele jon valaki mostansag? 1 kis aprosagot kene elhozni 1 nyiregyi boltbol, de a futar tobbe kerul mint amit vennek ...... Tud valaki segiteni?Mi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki nekem rendelni 1 apróságot az ebay-ről? Kb 5 evente 1-2 x kell onnan vmi, emiatt nem akarnék beregelni, raadasul nincs paypalom se, es az angol se nagyon megy.
Előre is köszönöm!
-
kenwood3
addikt
válasz szabonagyur #68808 üzenetére
Elvileg a kepen lathato 2 epuletet kisajatitotta az onkormanyzat, es epul ide 1 rendes korforgalom, de ezt csak beszelik , igy nem vennek merget ra
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz Tamás9x #68192 üzenetére
A fiam, covid gyanus volt. A mult heten hazakuldteknaz ovibol, mert hoemelkedese volt. Csinaltam 3 gyorstesztet , 3 kulonbozo napon, es mivel az utolso nem volt egyertelmu, es mert a kisebbik fiu is belazasodott, emiatt el kellett vinnem pcr-ra. Ez mind sajat zsebbol, orvosnal kb fel eve egyikunk se volt, de legalabb fizessuk a tbt.
A haziorvos meg nem is fogadja a gyerekeket, tesztet nem csinaltat, a telefont is huszadjara veszik fel.
Elmehet a k...rva anyjaba , erosen elgobdolkodtam, hogy atviszem a gyerkocoket, az en orvosomhoz, akivel.barmikor tudok beszelni, es barmikor be tudok jutni.....Jah es 30k ba kerultek a tesztek aztan vegul kiderult a pcr-ral , hogy negativ.....
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz szabonagyur #65296 üzenetére
Én 14 ev utan tavaly januarban vettem el az asszonyt, 34 eves vagyok! Mar 2 gyerekünk van, egy lassan 6 eves és egy 9 honapos. 7 éve elunk együtt és egyszeruen most ereztuk ugy, hogy összeházasodjunk. Ekkor mar a második baba a pociba volt, és csak 2 tanuval voltunk házasodni . Nem lesz templomi és nem tartottunk utana se semmi bulit, egyszerűen ilyet akartunk. Hitelt 1 dekat se vettunk fel, az istennek sincs kedve 20-30 evekre eladosodni, nem lehet tudni a jövőt.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Xbox 360-at vennék a gyereknek, rgh modositottat , emberi áron , nem One araba!
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz huliganboy #64726 üzenetére
A nettó kereset 315 , de ez 25 munkanappal és igen, szombaton is napi 10 oraban. Azert igy mar nem tűnik szvsz -soknak. A többi meg csak a raadas. Sot ha figyelembe vesszük , hogy sokszor 10+ méter magasan, nyaron a tűző napon osszel/télen esobe hoba azért mar így nem irigylésre méltó
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz Sanyi52 #64716 üzenetére
Epitoiparban dolgozom mint szakmunkas 10 eve vagyok a jelenlegi helyemen, a mult havi berem 312500ft volt, persze minimalra vagyok bejelentve. Ehhez jar meg, a ket gyerek adokedvezmenye +40k, plusz most igenybe veszem a gyed extrat ami 85k korul van. Igy durvan kijovok 450-re, es ez se eleg , az asszony van otthon a kicsivel.
-
kenwood3
addikt
válasz tahepa #64454 üzenetére
Igen erre gondoltam , ezert is tettem oda a + jelet .
Mikulásbá: En nem is.mondom, hogy rossz, csak en pl ilyet vettem nem sokkal tobbert. 3 ev gari, 150 fele geppel kompatibilis az akkuja. Vettem is mar makita porszivot , tervezek korfuresz es dekopirfiresz ill sarokcsiszolo geptestet is venni még az akkukhoz. A lehetoseg gep tipusok teren , szinte hatartalan, mert mindenhez jo az akkum.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz szabonagyur #64345 üzenetére
Sztem meg kellett mar ez....azon kivul h lehetne nagyobb nem tudok belekotni. Amugy is szvsz csak ideiglenesen ilyen majd csinalnak rendeset
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz szabonagyur #63942 üzenetére
Persze tudom, nem is vetettem en a te szemedre , csak a nemtetszesemet fejeztem ki errol a "feature"-rol
-
kenwood3
addikt
válasz szabonagyur #63937 üzenetére
Az utobbi idok legnagyobb baromsaga az oldalon, ez az intezkedes...
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz DonThomasino #63775 üzenetére
En komuveskent is azt mondom , hogy en mindenkepp vennek... Az istennek se kell, az a sok gond amivel az epitkezes jar
[ Szerkesztve ]
-
-
kenwood3
addikt
válasz DonThomasino #60749 üzenetére
Megnezettem szalonba, meg csak feluleti a rozsda, esnez meg siman kezelheto. Szeretem , amikor valaki olyanba szol bele, amirol fin..ja sincs. Egyebkent tessek [link] .
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz DonThomasino #60747 üzenetére
Aki leszedi becsuletesen a rozsdat es ugy fuj ra , minosegi alvazvedovel, nem a rozsdara nyomja ra es garanciat vallal a munkajara.
Pesten talaltam ilyet, de nincsnkedvem emiatt 300 km-ert megtenni[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Sziaszzok!
Tudtok olyan ceget a varosban , ahol profi alvaz es uregvedelmet csinalnak? KosziMi az az ekezet dragasag??
-
-
kenwood3
addikt
válasz DonThomasino #59278 üzenetére
Ezt altalaban azok mondjak, akik okkal megbuknak. Tavaly elott vizsgaztam, es en is megbuktam 1x, es okkal. Sot, ahogy beszelgettem akkoriban az epp, vizsgazokkal mindenki okkal bukik. Az oktato akinel en tanultam mindig elmeselte, hogy a tobbi tanuloja epp mikor, miert bukott meg, es egyik se veletlenul. Szoval szvsz ilyet kijelenteni eleg meresz
-
kenwood3
addikt
válasz DonThomasino #59274 üzenetére
Marmint melyik vizsga nem a tudastol fugg?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Huawei P9 Lite Gold színű telefon eladó
Irányár 38kMi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
Huawei p9 lite gold szinben 13 ho garival Kisvárdán tokeletes allapotban elado. Iranyar 45 k
-
kenwood3
addikt
válasz Tothgera30 #55285 üzenetére
En ugyanilyet rendeltem most ebayrol 2400 ft-ert. Wellnesezni voltunk a 2 unnep kozott ott talalkoztam vele. Ott tikeletesen uzemelt. Meg nem jott meg de 2400 ft nem nagy osszeg szvsz es remelem nalam os ugyanolyan jol fog uzwmelni mint ott !
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Tud valaki nekem rendelni 1 apróságot az ebay-ről? Csak emiatt nem akarnék beregelni, raadasul nincs paypalom se es angol se nagyon megy.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz DonThomasino #53155 üzenetére
Meg nem vizsgaztam csak vezetni jarok, es kerdezoskodok az eppen vizsgarol jovoktol. Ok mind elismerik hogy hibaztak. Illetve allitolag van vagy 2-3 vizsgabiztos akit jobb lenne elkerulni. Nevileg nem ismerem oket, de van koztuk egy no is. Meg csak a 18 ora korul jarok, de szerintem nem lesz eleg a 30. Nem ehhez vagyok szokva es nehez atallni az evek alatt megszokottrol
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz DonThomasino #53134 üzenetére
En most csinalom. Aki a mult heten kert idopontot az juliusra kapott . A bukas temahoz, a mi sulinkba akik az utobbi idokben bukot,t az egy se ok nelkul tortent
-
kenwood3
addikt
Lg optimus G E975 eladó Kisvárdán
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Debrecen-Kisvárda vonalon nem jár vki véletlenül a napokban?Mi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
válasz Zjunior #39711 üzenetére
i4s-et igaz nem láttam még ios8-cal, de i4-et ios7-el igen. Ha az ios8 is úgy fut a 4s-en mint a 4-en az ios7, akkor én inkább nem kérnék az apple frissítéseiből Mondjuk ha az apple így akarja rávenni a vásárlóit a cserére, akkor megértem az okát
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz CoolBoy323 #38143 üzenetére
En nem szeretem, amikor az androidot szarozzak , holott nem a droiddal, hanem a gyartokkal van a gond. En elhiszem, hogy vannak jo kinai telok is, de nekem nincs kedvem heteket varni 1 garis javitasra, meg postazgatasra kinaba. Ezzel ha gond van, csak beadom 1 lg szervizbe, vagy ha lejar a gari konnyu talalni hozza szerviest aki megjavitja. Raadasul minimum 2 evig a szoftverfrissitesevel sincs gond. Ezen most is a legfrissebb 4.4.4 -es szoftver fut mar 1 par hete es az eddig kiszivargott infok alapjan meg osszel kijovo 4.5 vagy 5-os droidot is megkapja.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz perge666 #38141 üzenetére
Attol fugg, hogy mihez kepest ?! 1 iphone-hoz kepest biztos, hogy nagy , de szerintem meg epp hasznalhato meret. Az biztos, hogy ettol nagyobb mar nekem se nagyon kellene, de kisebb meg megjobban nem kene Igaz en a munkam miatt tokban tartom, ami megint csak dob a mereten, de en bealdoztam a meretet amiatt, hogy vegre 1 hasznalhato androidos telom legyen. Van olyan nadragom aminek a zsebeben nem kenyelmes hordani ha a tok rajta van es leulok, de tok nelkul mar nem zavar. Apron 50- 60 k kozott hozza lehet mar jutni es szerintem ennyi penzert abszolult best-buy
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz Golyo69 #38128 üzenetére
Nincs semmi baj az androiddal, csak jol kell valasztani. Probaljatok ki egyszer 1 Nexus-t es egybol rajottok, hogy semmi , de semmi baj nincs az androiddal. En amiota megvettem a nexus4-et azota, mar el is felejtettem, hogy mi az akadozas, a fagyas, az ujrainditas es a romolast is. Szoval nem az androiddal van a baj , hanem azzal, hogy a gyartok telepakoljak mindenfele egyedi hulyeseggel a teloikat, es persze optimalizalasra meg magasan tojnak, hat meg a szoftverfrissitesekre
En batran ki merem jelenteni, hogy nexus 4-em meg ma is agyonveri smoothsagba a legtobb idei droidos csucsmodellt is, pedig ez mar 1 ket eves telo.
[ Szerkesztve ]
-
-
kenwood3
addikt
válasz szasanyi #36741 üzenetére
Lehet, hogy nem hazafias, sőt egyáltalán nem az, de ez van.
"Nyilván először alapkiképzésre kerülne sor, más kérdés arra mennyi idő állna rendelkezésre és abból ki mennyit profitálna"
Pont erre gondoltam én is, az előző hsz-ben. Túl kevés lenne már erre, akkor az idő.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz szasanyi #36727 üzenetére
Ha mégis sor kerülne rá, mi akik nem voltunk katonák, csak golyófogónak lennénk jó. Mert ha már háború lenne, akkor már hiába vinnének katonának, amikor az ellenség a küszöbön állna . Ha erre sor kerülne , szégyen, nem szégyen az elsők között lennék, akik dobbantanának az országból, sőt lehet, hogy a kontinensről
[ Szerkesztve ]
-
-
kenwood3
addikt
válasz CoolBoy323 #35928 üzenetére
És mennyibe kerül 1 ilyen wirelles billentyű?
-
kenwood3
addikt
válasz CoolBoy323 #35926 üzenetére
És ha azt mondom, hogy az ágyba fekszem, egér mellettem, vezeték nélküli bill a hasamon, 106cm tv a monitor, és így gépezek este? Kérdés, hogy hova tegyem a led szalagot?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
Köszi mindenkinek, a válaszokat
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
E-bayről történő rendelés esetén, mennyi idő alatt érne ide a cucc, ha az euból jönne?
Tudja esetleg valaki?[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Eladó Lg optimus 2x , nexus 4-re való váltás miatt
-
kenwood3
addikt
válasz Tothgera30 #34769 üzenetére
Köszi szépen azért . Sajna tárgytalan is lett időközben, mert ma elvitte már más
-
kenwood3
addikt
válasz Tothgera30 #34767 üzenetére
Azt megköszönném
" Kisvárdára nem fogok menni, de egyszer lehet hazajutok "
Mármint Tuzsérra?
Egyébként 1 pc-házat kellene átvenni. Nem lenne fontos, hogy rögtön eljusson hozzám, felőlem 1-2 hétig nyugodtan lehet bárkinél, csak az lenne a lényeg, hogy jövőhét 2. felében legyen aki átvegye( és meglesse, hogy nincs-e lelakva). Nem postáz a tag, mert nincs meg a doboza a cuccnak, na meg ő szegedi, a szülei élnek szalkán . Szóval bejárná az országot. Szeged-Mátészalka-Nyiregy-Kisvárda
-
kenwood3
addikt
válasz Tothgera30 #34765 üzenetére
Jó lenne, de akkor kellene valaki aki Nyiregy- Kisvárda között jár
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Mátészalka-Kisvárda útvonalon nem szokott valaki járni?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Bár 1 évben 1 x járok kb nyíregyen, akkor is mozi miatt, de talán a"környéke" kategóriába beférek
A topikot azért mindig olvasom
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz CoolBoy323 #34506 üzenetére
+1
Ennyiért már használt nexus 4 is akad néha aprón, garival, és szvsz a kettő nem egy kategória
[ Szerkesztve ]
-
-
kenwood3
addikt
válasz Tothgera30 #34060 üzenetére
A tanyán lett főzetve?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Tàpegysége nincs valakinek eladò? Valami minöségi 350- 400 W-os ? Sürgös lenne! Olcsóé , ha lehet, kisvàrdai átvétellel
-
kenwood3
addikt
válasz CoolBoy323 #33190 üzenetére
pedig így jó ez, mert az alma megmondta és kész, a többieknek, meg muszáj utánozniuk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla