Új hozzászólás Aktív témák
-
pigmeus
tag
Sziasztok, van esetleg aki csináltatott beton kerítést és tud ajánlani megbízható embert rá?
-
pigmeus
tag
válasz DonThomasino #69678 üzenetére
Én mikor akartam, lekérdezték és el is hajtottak.
-
pigmeus
tag
válasz DonThomasino #68933 üzenetére
így gázválság idején jól jöhet
-
pigmeus
tag
válasz Tothgera30 #68230 üzenetére
sejtettem csak még sose hallottam ezt a kifejezést
-
pigmeus
tag
válasz Tothgera30 #68216 üzenetére
szobacirkáló? az valami új fajta robotporszívó ?
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #67825 üzenetére
Ezt kiegészítve Én pl vettem inkább egy új ipad 9-et, eszméletlen jó és 120-ból megúsztam a 64 gigásat. Netflix, yt, HBO GO, zenére tökéletes... Ami a nagy plusz hogy játszani patent rajta.... ami elérhető és eddig próbáltam jól működik, fizetős nem fizetés és xbox cloud is játszató xbox controllerrel. És nekem sincs apple szisztémám és mégis elvagyok vele...
-
pigmeus
tag
válasz szasanyi #67816 üzenetére
Én nem vagyok egy nagy mobilmágus de a legfontosabb tudni, hogy mire lesz az használva... én csak facebook és társaira használom... volt egy régebbi Samsungom android, semmi extra, akkori középkategória, de kb nagyon belassult a végére és az adta meg a végső döfést, hogy a kocsiban nem igazán használható az android autó. Így vettem egy iPhonet. Használt iPhone SE, az első generáció, csak megnézni, hogy tetszik e... kész vicc de sokkal használhatóbb, mint a Samsung, pedig régebbi technológia és az apple carplay isteni Sirit imádom! 4G mindenhol van, van olyan hely ahol a samsung csak edge-t erőltette...Jó az aksi lassan cserés 86%-os, de 6000-ért tudnak bele újat rakni, de amire én használom még így is lazán elvan... De nekem most ez a tapasztalatom, remélem ér valamit.
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Karácsonyi pulcsikat hol lehet venni Nyíregyházán?
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Vettem egy ilyen szobakerékpár pedált a Decathlonból. De elnéztem a méretet.
Esetleg keres valaki ilyet a környéken? Mert ha nem, akkor visszaküldöm.. -
pigmeus
tag
válasz DonThomasino #66266 üzenetére
Nálam szakadozik folyamatosan, de végre sikerült elérnem, hogy kijöjjenek. Vicc az egész, érdekes csak azóta van ez amióta Voda a szolgáltató.
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66260 üzenetére
Igen, felvettem, hívtam, nem vették fel a nap folyamán, ezért írtam emailt is nekik. Amire nem jött válasz.
Én azért írtam ide, mert ki voltam akadva erre az Emagra (hiszen ők is egyből lepasszoltak). Kíváncsi voltam, hogy járt-e így valaki és hogy oldotta meg, ha sikerült.szabonagyur
Ezek alapján egy éve nem lépett be a vaterára.
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66256 üzenetére
Be volt csomagolva és a számla is belül volt. Kívül a kedvezményezett és a fizetési maradék volt feltüntetve.
Székely Balázs EV - Szekelyvill-nek nevezi a forgalmazót az Emag.
embe
Köszi -
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66253 üzenetére
nem is vártam el. Köszi
Sanyi52
Itt nem az a gondom, hogy olcsóbban is vehettem volna, hanem, hogy nem azt kaptam amit az Emag weboldalán hirdet. Kép leírás csak tájékoztatás az emag szerint.. De a paraméterek és a gyártó sem felel meg annak, mint amit kaptam.
AZ ASZFben nincs szó hibás teljesítésről. És weboldalja sincs az adott cégnek. Egyedül az elállásról, illetve a kellékszavatosságról ír itt az Emag weboldalán.
A megadott elérhetőségek egyikén sem volt elérhető, se emailre se telefonra nem reagált eddig.[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66251 üzenetére
Annyiban van még egy kis csavar, hogy emag utalvánnyal fizettem, így azt szeretném majd természetesen visszakapni, a másik része ment utalással. Szóval így vagy úgy de kell az emag is szerintem.
-
pigmeus
tag
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66242 üzenetére
Ja igen a másik, hogy a rendelt termék Möller Verke, erre kaptam egy Hydraulik Jack nevűt ergó már a gyártó is változtatható XD Még a gyártó sem ugyanaz, mint amit ott írnak... Ez azért már csak valami? Így akkor én is indítok webshopot... hát leírásban szerepel, hogy bármit küldhetek.. ez csak info ami itt van.. gyártó is változhat.. apple helyett Apfel..
Felháborodásom nem neked szól.[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66242 üzenetére
De nem csak a képen hanem a leírásban is benne van. Egy kocsiemelőt vettem. Csak így kb átvertek vagy 10 ezerrel ahogy nézem. Mert én értem, hogy a paraméterekért nem vállal felsőséget, de hát akkor most mi van?
A pénzt meg elvették.... -
pigmeus
tag
Hm, most akkor ilyenkor mi van? Te hogy járnál el? Írok akkor a vállalkozónak is, hogy el akarok állni. De pl a felületen tudom kérni a visszaszállítást. Vagy ezt is ilyenkor magamnak kell intézni?
De ez nettó baromság, minden az emag felületén megy Még a fizetés is.. Szerintem ez ilyenkor igenis az ő saruk is, ha szar a partner. Vagy akkor irányítson át arra az oldalra.
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Nem tudom, hogy ti ilyenkor mit tennétek? Rendeltem egy terméket emagon keresztül, más a forgalmazó. Na de nem a képeken és az ott leírtaknak megfelelő árut küldték el. Erre felhívtam az emagot aki elvileg jelezte ezt a panaszt az eladónak, meg adtak telefonszámot, de az meg nem veszi fel. De most ilyen van? Azt mondja nekem az emagos, hogy vegyem fel az eladóval a kapcsolatot, mert ezt nekem kellene lerendezni vele. De ilyenkor mégis mi a felállás, ha egyszer az emag rendszerén vettem? Nem rajtuk kellene intézni? Arra gondoltam, hogy ha nem veszik fel a telefont akkor kérem a visszaszállítást.... lol
-
pigmeus
tag
Sziasztok, van ajánlott kapunyitó automatikat szerelő ember itt Nyíregyen? Kicsit lóg mellé a kapu is, szóval valaki olyat keresek aki ezeknek a beállításában is tudna segíteni.
-
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #65492 üzenetére
Múltkor volt a Lidl-ben, vagy az Aldi, na most nem tudom. Pacsirta utcán van még egy bútorszabaszat, Asztla. Esetleg hétköznap a debreceni úton a Nati vagy Sandrex. Hátha
vagy esteleg Diego [link][ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
válasz Ivy.4.Ever #65307 üzenetére
életemben három esküvő voltam, nekem nem volt eddig unalmas a vonatozás a 40 éves zene, meg a vőfély hülyesége. Biztos én vagyok az igénytelen.
-
pigmeus
tag
Nekem PHP OOP-ből kéne egy kis help ha van ilyen lehetőség vkinél
-
pigmeus
tag
válasz peter889 #63528 üzenetére
200 ezer mindennel együtt nagyon jó ár, főleg ha inverteres és fűteni is lehet vele, és nem utolsó sorban értéknövelő tényező. Mobil klíma = kidobott pénz, szerintem, mivel az ablak úgyse lesz leszigetelve normálisan, bejön a meleg így is úgyis a réseken.
[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Van olyan tag aki az idomsoft-nál dolgozik nyíregyen?
-
pigmeus
tag
válasz DonThomasino #62562 üzenetére
Hát nekem nincs sok tapasztalatom, de én ide vettem egy rotát, elég rendesek voltak. Egy próbát megér, a srácnak az édesapja szerel.
https://www.google.com/maps/@47.9514185,21.7051023,3a,45.5y,66.59h,82.65t/data=!3m6!1e1!3m4!1sD5sTeMjrkF96S3SkVzveIg!2e0!7i16384!8i8192 -
pigmeus
tag
Köszi mindenkinek!
-
pigmeus
tag
Hali, lenne egy olyan kérdésem, hogy most vettem át egy BenQ GW2470HL monitort az Edigitálnál személyesen, de online rendeltem... de olyan mintha középen nem igazán lenne jó a színe a monitornak... Ilyenkor ezt elég ha csak visszaviszem a boltba minden komment nélkül? Sose futottam még bele ilyen problémába...
-
pigmeus
tag
Halihó, Xbox 360 Slim 250GB Rgh, vegyétek vigyétek. Személyesen Debrecen, Nyíregyházán át tudom adni.
-
pigmeus
tag
Hali, van egy whirpool mosógépünk, felültöltős, de sajnos rozsdásodik. Egész jól szétszedtem, csak egyedül a vas részt nem tudom leszedni. Hogy kell szétszedni, hogy ne törjem szét? Próbáltam széthúzni semmi, próbáljam a műanyagot lepattintani?
-
-
pigmeus
tag
Hali Úgy jártam, hogy a ledes konyhai pult megvilágítóm be adta a derekát. Úgy villog, mint egy stroboszkóp. Tudtok vkit, aki ért ennek a javításához, vagy ezzel nem is érdemes foglalkozni? Illetve, hogy lehet belehegeszteni egy új rendszert? Sajnos nem nagyon értek a témához.
-
pigmeus
tag
Sziasztok, lenne akit érdekelne egy XBOX 360 RGH 250GB 1db JOY, vannak rajta játékok? Irányár: 20 ezer.
-
pigmeus
tag
Tudtok ajánlani költöztetőt aki nyíregyről vine át cuccot debrecenbe?
-
pigmeus
tag
Sziasztok, Valaki tud ajánlani egy szerelőt aki ért a kocsi távirányító javításhoz? Szerintem a forrasztás adta meg magát az elektronikán. ( Suzuki Ignis)
-
pigmeus
tag
-
pigmeus
tag
Sziasztok, tud vki matracost Nyíregyházán? Nekem szivacsmatrac kellene.
-
pigmeus
tag
Boldog karácsonyt kívánok kedves fórumtársak!
-
pigmeus
tag
Érdekel valakit egy eladó LG L3 II - E430. Fóliával és a hátlapon tokkal használt. Android Jelly Beannel.
Kikiáltási ára: 5.000,- Huf Telekomos[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Érdekel valakit egy eladó LG L3 II - E430. Fóliával és a hátlapon tokkal használt. Egyszerű munkás telefon, amely jól kezeli az emaileket.
Kikiáltási ára: 5.000,- Huf Telekomos[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Első találkozós randi helyet tud vki ajánlani? Én az omniára vagy a café noire-ra gondoltam. Vannak ott tök jó kávék és kakaók... csak gyertya nem volt mikor utoljára voltam.. -
pigmeus
tag
Vki árul itt optiba keretet ??
-
pigmeus
tag
Esetleg tud vki kazettáról hanganyagot digitalizálni ? Vagy hogy ki segítene?
-
pigmeus
tag
Meg lehet javítani mikrohullámú sütőt? Vaki tud szakit?
-
pigmeus
tag
Nem tud vki egy jó ácsot, aki nem cseszi át az embert?
-
pigmeus
tag
Ford puma műszerfal világítás cseréhez nem tudjátok honnan lehet robbantott ábrát találni? Mármint, h hogyan lehet szétszedni? Vmi ötlet ?
-
pigmeus
tag
Mosógéphez ért vki? Tud tanácsot adni, hogy milyet, hol mennyiért érdemes venni ?
Mire érdemes figyelni ? Vagy ezek a 100 ezres gépek mind lutrik?
Esetleg tudtok akciót nyíregyen ?[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Vki nem seftel itt kerékpár alkatrészekkel ? pl. hátsó dinamós lámpa, vagy akár egy szett.
Érdekelne kerékpárra csomagtartó is hátulra. -
pigmeus
tag
válasz zsolti1902 #37789 üzenetére
hát igen, próbáltam de nálam nem megy
helyesbítek chrome alól vmiért nem megy[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
neten hol lehet követni a vbt? mármint az élő közvetítést
[ Szerkesztve ]
-
-
pigmeus
tag
Hát srácok kezdek beleszürkülni ebbe a keresésbe
Voltam ma kínai mocikat is nézni amúgy annyira nem is néznek ki rosszul, még tetszettek is.Használt apró tele van motorokkal. Kérdés, hogy érdemes olyat nézni amit olaszból behoznak? Vagy robogó árusok árulják ?
-
pigmeus
tag
Mindenkinek köszönöm a konstruktív hozzászólásokat.
Annyival vagyok előrébb, hogy tudom milyet ne. Utána olvasva tényleg gondok vannak ezekkel a kínaiakkal.
Viszont jobb fajtát újonnan nem akarok venni, mert sajnálnám, hogy hamar lába kél.
Viszont a használtautó.hu-t végigpörgettem és nincs nagyon kapás. Dunántúlon elég jók vannak jó áron, de onnan, hogy lehet elhozni őket?
Viszont találtam egy olyat ami megfogott. Hond Szásznál ajánlották is.
Vélemények?Bár lehet, h már nincs is meg.......
-
pigmeus
tag
Na még honda szalonban nm voltam. Most voltam a Karsainál és itt van elég bitang jó áron Motowell. De erről még sose hallottam. Elvileg magyar, de kínában gyártják. Érdemes ilyesmiben gondolkodni? Fél áron van a yamahákhoz képest.
ezek a kétüteműek fogyasztanak 1,5 litert? Vagy ezek többet?
Mert 125re nem fogom megcsinálni a jogsit. Kell várni vmi egy hónapot és +40 ezer huf kell rá. Akkor inkább azt elbenzinezem a városban[ Szerkesztve ]
-
pigmeus
tag
Gondolkodok egy új robogó vételén. Van esetleg aki jártas a témában ?
Milyet, mennyiért stb?
Feltétel amit szabtam:
- új
- 50 cm3 vagy B kategóriással 125 is vezethető már?
- városi használat
- könnyen szervizelhető, viszonylag olcsó alkatrész
- mennyit fogyaszt egy ilyen városban
Hát semennyire nem értek hozzá -
pigmeus
tag
Nyírbátorba jár át vki napi szinten dolgozni ? Vagy esetleg az Unilevernél vagy az MSKnál dolgozik-e vki?
-
pigmeus
tag
Vettem ma egy ilyen házat, de a legjobb, hogy a kívánt helyre nem fér be. Nem értem, hogy mértem el vagy csak a leírás csal. Megvan hozzá minden csavar és minden patent, annyi, h egy költözés van benne.
Valakit érdekelne? garancia minden adott, már csak az árról kell megegyezni. Annyi, hogy tudok mellé adni egy eredeti 12-es CM ventit, mint amit a házhoz is adtak és egy fehér 14 centiset ajándékba, ha minden jól megy az egyezkedés során -
pigmeus
tag
válasz Ivy.4.Ever #34834 üzenetére
Nekem is ilyen van most . Mi a gond vele ? A régi játékokat simán viszi. Csak a full hdt megoldani problémás. Mármint, h szét legyen húzva a képernyő
-
pigmeus
tag
válasz Freiherr #34777 üzenetére
Én a helyedben neten nézelődnék és esetleg konkrét márka és típus megjelöléssel mennék be egy két boltba. Én eddig az Univerzumban vettem a Tempusban. Viszont ha elemeset veszel, akkor azzal számolj, hogy nem tudják cserélni benne az elemet, hogy továbbra is vízálló maradjon a készülék. Elvileg Pestre kell küldeni. Legalábbis én így jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla